LIIGASSA EI MAALEISSA SÄÄSTELTY!
Lauantai, 30 Marraskuu 2019 06:14

SB tulikuuma

Perjantaina oli jälleen liigajoukkueiden vuoro astua Rantakeitaan pelivalojen alle. Vilkkaimmillaan oleva pikkujoulukausi oli osasta joukkueesta kaventanut rostereita huolella, mikä näkyi pelien temmossa. Osittain verkkaisesta pelistä huolimatta, maaleja nähtiin illan aikana runsaasti. Sarjataulukon puolella ei kärkipaikassa muutoksia nähty kun lepovuorossa ollut Ahmat onnistui säilyttämään paikkansa käressä. Toiselle ja kolmannelle sijalle nousivat Kullan kaivajat ja Canaria. Näillä kolmella on tässä vaiheessa pelattu kaikilla 6 ottelua. Sijoilla neljä ja viisi ovat Pantterit ja Hazard, joilla on pelattuna vasta neljä ottelua. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin edelleen hyvin kiinni kärkikamppailussa.

Liigan osalta ottelut jatkuvat perjantaina 20. joulukuuta klo 18 Rantakeitaalla. Pelivuorossa ovat KalU, Canaria, Tulikuuma, Hazard, Pantterit ja Ahma. Kullan Kaivajilla, Hasaballa ja Bollklubbenillakaan tauko ei kovin pitkäksi veny, kun heidän seuraavia otteluita nähdään lauantaina 21. joulukuuta Rantakeitaalla.

SALIBANDYN MANAGERSARJAN TÄYDENNYS ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!

Mikäli säbämanagerin ilmoittautuminen meni aiemmin syksyllä ohi, niin nyt on hyvä hetki ilmoittautua mukaan sarjaan! Täydennys draftissa mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa. Sarjaan ilmoittaudutaan mukaan yksittäisenä pelaajana ja mangerit draftaavat pelaajat omiin joukkueisiinsa sarjan kun sarjan ensimmäinen kierron on pelattu. Täydennys draftissa mukaan tulleet pelaajat pääsevät pelaamaan runkosarjan toisen kierroksen ottelut sekä playoffit.

Osallistumismaksu 25 €. Ilmoitatutua voi mukaan vain kenttäpelaajaksi. Ilmoittautumiset TÄSTÄ!

HASABA VS TULIKUUMA 2-8

Hasaban ja Tulikuuman välinen ottelu sai Hasaban puolelta surkean alun kun joukkue otti heti muutaman minuutin pelaamisen jälkeen kahden minuutin jäähyn vaarallisesta pelistä. Tulikuuma pääsi siis heti ottelun alkuun kokeilemaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Hasaban tullessa täysilukuiseksi Tulikuuman hyvä pyöritys kuitenkin pääsi jatkumaan ja lopulta tämä palkittiin Tommi Kekäläisen maalilla. Maalin jälkeen Tulikuuma otti edelleen pallon hallinnan itselleen ja Hasaba joutui puolustamaan todella tiiviisti. Tulikuuman pyörritys on kuitenkin väkevää ja saa Hasaban puolustuksen rakoilemaan peräti neljä kertaa vielä ensimmäisen erän aikana. Toiseen erään lähdettiin Tulikuuman 0-5 johdossa.

Toisen erän alkuun puolestaan Tulikuuma ottaa jäähyn mailaanlyönnistä ja Hasaba pääsee koittamaan ylivoimalla. Myös Hasaballa on vaikeuksia ylivoimalla, eikä tilannetta helpota se, että Hasaba ottaa myös jäähyn mailaanlyönnistä. Hetken aikaa pelataan siis tasavoimalla, mutta tässäkään ei kumpikaan joukkue saa aikaiseksi mitään. Joukkueiden tullessa täyslukuiseksi Tulikuuma jatkaa maalintekoa yhdellä osumalla lisää. Hetki Tulikuuman kuudennen maalin jälkeen Hasaban Samuli Sipinen pääsee luikahtamaan Tulikuuman pakeilta karkuun ja kaventaa lukemia 1-6. Kavennusmaalin jälkeen peli hetkeksi tasoittuu ja seraavia tilastomerkintöjä saadaan vasta erän loppupuolella Hasaban ottaessa jälleen jäähyä. Tällä kertaa Tulikuuman ylivoima tuottaa tulosta ja lukemat on jo 1-7. Samuli Sipinen pääsee vielä uudelleen kaventamaan lukemia 2-7, mutta Tulikuuma viimeistelee vielä ottelun loppuun lukemat 2-8 ja nappaa selkeän voiton.

PÖYRYN PANTTERIT VS HASABA 11-1

Kapealla rosterilla liikkeellä ollut Hasaba joutuu heti putkeen pelaamaan toisen ottelun. Tällä kertaa vastassa on Pöyryn Pantterit. Ottelu alkaa sähäkästi Panttereiden siirtyessä jo ensimmäisellä minuutilla johtoon Joonas Janhusen osumalla. Lisää maaleja on luvassa jo muutaman minuutin päästä kun Aku Liukkonen siirtää Pantetrit 2-0 johtoon. Hasaba kaventaa pelin heti lukemiin 2-1 Simo Hotin osumalla. Tämän jälkeen ensimmäinen erä pelataankin lähes kokonaa yhteen päätyyn Panttereiden takoessa vielä kolme maalia lisää. Erän loppuun Pantterit ottavat jäähyn ja Hasaba pääsee aloittamaan toisen erän ylivoimalla.

Hasaba ei saa toisen erän alkuun ylivoimalla kavennusta tehtyä Panttereiden puolustaessa tiukasti. Panttereiden saadessa joukkueen täysilukuiseksi alkaa taas kova paineistus Hasaban päädyssä. Maaleja nähdään toisessa erässä vielä kuusi lisää ja taululla onkin viimeisen minuutin lähtiessä käyntiin karut 11-1 lukemat. Hasaballe tarjoillaan vielä kavennusmahdollisuutta Panttereiden ottaessa viimeisellä minuutilla jäähyn, mutta aika loppuu Hasaballa kesken ja ottelu päättyy 11-1 lukemiin.

SC KULLAN KAIVAJAT VS TULIKUUMA 9-5

Heti perään nähdään toinen runsasti maaleja sisältävä ottelu. Tulikuuma aloittaa ottelun näyttävästi mennessä heti ekalla minuutilla johtoon. Avausmaalin jälkeen Tulikuuma huokuu itsevarmuutta ja pitää pallon itsellään lähes koko ensimmäisen erän ajan. Itsevarmuus ja pyöritys tuottaa tulosta ja Tulikuuma johtaa ottelua ensimmäisen erän lopulla jo 0-3. Kullan Kaivajat pystyivät vielä kaventamaan ennen erän loppua lukemia 1-3 ja näistä lukemista lähdettiin toiseen erään.

Toisessa erässä Tulikuuma tekee jälleen nopeasti tulosta ja lukemat on jo 1-4. Tämän jälkeen Kullan Kaivajat tuntuvat vasta heräävän peliin mukaan ja ottelun painopiste kääntyy täysin Tulikuuman päätyyn. Pasi Harmoinen näyttää joukkueellensa maalinteossa mallia ja kaventaa lukemat 2-4. Pasin kavennusmaalista innostuneena Kullan Kaivajat alkavat tehtailemaan maaleja kun liukuhihnalta. Muutamassa minuutissa lukemat on jo tasan 4-4. Tulikuuma ei kuitenkaan luovuta ja onnistuu nopealla vastahyökkäyksellä siirtämään itsensä vielä ottelussa 4-5 johtoon. Muutamassa minuutissa Tulikuuman voitto haaveet on haudattu kun Kullan kaivajien maalitehdas lähtee jälleen pyörimään vauhdilla. Maaleja satelee viisi lisää ja ottelu päättyy Kullan kaivajien voittoon 9-5.

BOLLKLUBBEN VS PÖYRYN PANTTERIT 3-7

Bollklubben on hyvin hereillä Panttereita vastaan ottelun alusta asti. Kalle Savolainen paineleekin heti ottelun aloituksesta Panttereiden puolustuksen läpi ja iskee tauluun lukemat 1-0. Hyvään vauhtiin pääsyt Savolainen ei maaleissa säästele ja jo seuraavassa vaihdossa kasvattaa Bollklubbenin johtoa 2-0. Panttereiden heräillessä peliin mukaan pääsee Jussi Loponen kaventamaan lukemia 2-1. Teemu Petäjämäki pääsee erän lopulla kuittaamaan taululle lukemat 3-1. Minuutti ennen erän loppua Mika Paajanen onnistuu vielä kaventamaan lukemia 3-2.

Toisessa erässä Panttereiden takaa-ajo saa hitusen lisää vauhtia ja joukkue tasoitaakin ottelun lukemat 3-3. Tasoituksen jälkeen Bollklubben ottaa jäähyn ja Panttereille tarjoillaan mahdollisuus siirtyä johtoon ottelussa ylivoimalla. Tätä mahdollisuutta Pantterit ei hukkaa ja menevät ensimmäisen kerran ottelussa johtoon. Maalin jälkeen Pantterit alkavat löytää itsevarmuutensa takaisin peliin ja maaleja syntyy pari lisää. Ottelun lopulla Bollklubben ottaa vielä toisen jäähyn ja Pantterit viimeistelee ylivoimalla ottelun loppulukemiksi 3-7.

SB CANARIA VS SC KULLAN KAIVAJAT 2-6

Canarian ja Kullan Kaivajien ottelu oli varsin mielenkiintoinen. Ottelu näytti siltä kun kaveriporukka olisi lähtenyt höntsäilemään sunnuntaivuorolle. Kullan Kaivaajien höntsääminen oli aavistuksen verran tehokkaampaa ensimäisessä erässä kun joukkue tehtaile kolme maalia kahdella Jere Liukkosen ja yhdellä Ville Lampisen osumalla.

Toisen erän alussa Kullan Kaivajien johto kasvoi maalilla lisää, mutta Canaria pääsi äkkiä kaventamaan lukemat 1-4 Topi Rytkösen maalilla. Erän lopulla Kullan Kaivajat kasvattavat johtoa 1-6. Canaria kuitenkin onnistuu vielä kaventamaan loppulukemiksi 2-6.

BOLLKLUBBEN VS SB CANARIA 2-4

Canarian ensimmäisen ottelun hitusen löysä pelaaminen pääsi hämäämään Bollklubbenin, joka lähti hieman takki auki otteluun. Canaria ryhdistäytyy tähän otteluun ja paineleekin heti ottelussa Santtu Vainikan osumalla johtoon. Eemeli Leikas pääsee myös kiemurtelemaan Bollklubbenin puolustuksen läpi ja kasvattaa lukemia 0-2. Bollklubben kaventaa kuitenkin heti perään lukemat 1-2. Eemeli Leikas esittelee uudelleen hyvää työtä kentällä ja siirtää joukkueen uudelleen turvalliseen kahden maalin johtoon. Ensimmäisen erän lopussa Bollklubben onnistuu vielä kaventamaan lukemat 2-3 Juha-Pekka Tuomisen maalilla.

Toisessa erässä ottelu tasantuu entisestään. Canaria osoittaa pientä hyytymistä pienen rosterin takia. Hyökkäykset muuttuu maltilliseksi ja turhia riskejä vältellään. Bollklubben puolestaan yrittää monta hyvää hyökkäystä, mutta Canarian maalilla työskennellyt Tero Pettinen pitää lukemat aisoissa. Ottelun loppupuolella Eemeli Leikas pääsee jälleen ohittamaan Bollklubbenin puolustuksen ja siirtää Canarian 2-4 johtoon. Enempää ei maaleja ottelussa nähty, joten nämä jäävät ottelun loppulukemiksi.