3 Kilpahalli 09.12.2019 21:00 h   Patteri Baari - Pieksämäki Players   12 - 1
4 Kilpahalli 09.12.2019 22:00 h   BAR DOm - Pieksämäki Players   8 - 1

5 Kilpahalli 10.12.2019 21:00 h   PoNu - ESE CXX               2 - 7
6 Kilpahalli 10.12.2019 22:00 h   Sahara - Hearts   3 - 5

3 Kilpahalli 12.12.2019 21:00 h   Virve - PHR   7 - 4
4 Kilpahalli 12.12.2019 22:00 h   Top 10 - Pitkäjärven Ponnistus   1 - 8

Maanantai 9.12.2019

Liiga

Patteri Baari - Pieksämäki Players 12 - 1 (7-1, 5-0)

Viikon avausottelussa keltapaitainen Patteri Baari luisteli jäälle kohdatakseen Pieksämäki Playersin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Pieksämäki joutui lähtemään tähän ottelupäivään hiukan vajaalla kokoonpanolla ja se ei voinut olla näkymättä ottelun kuvassa. Patteri laittoi täyden höyryn päälle heti alusta asti eikä tahti hyytynyt oikeastaan missään vaiheessa. Ottelun tehokkaimpia olivat Patteri Baarin Iivo Hokkanen (5+4), Sami Tolvanen (1+7) ja Janne Henttonen (3+4). Tuomas Anttonen keräsi tehot 0+1.

Liiga

BAR DOM - Pieksämäki Players 8 - 1 (3-1, 5-0)

Maanantain myöhemmässä ottelussa peli alkoi huomattavasti tasaisemmin kuin ensimmäisessä. Pieksämäki oli saanut tauon aikana hiukan uutta puhtia ja hallitsi ottelun avaushetkiä, mutta Domin parempi viimeistely alkoi tehdä eroa tulostaululla. Toisessa erässä DOM lapioi viisi uutta maalia ja korjasi voiton lopulta luvuin 8-1. Ottelun tehokkain oli Domin Perttu Ahvenainen tehoilla 2+4.

Tiistai 10.12.2019

1-Divari

PoNu - ESE CXX 2 - 7 (0-2, 2-5)

PoNun ja ESE:n kohtaaminen oli tasaista vääntämistä alusta alkaen, jossa molemmille joukkueille siunaantui runsaasti maalipaikkoja. Ensimmäisessä erässä paikkansa hyödynsi ESE, joka vei erän nimiinsä kahdella maalilla Jarmo Tolvasen (4+1) kahdella maalilla. Heti toisen erän alkuun PoNu kavensi Aku Kaipaisen (1+0) toimesta 1-2. Pelin seuraavaa maalia saatiin odotella viimeiselle vitoselle saakka, kunnes ESE laittoi tuulemaan ja teki viisi maalia kolmeen minuuttiin. PoNu kavensi vielä ottelun lopulla, mutta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

1-Divari

Sahara - Hearts 3 - 5 (1-2, 2-3)

Illan toisessa ottelussa Hearts:n tehoduo Ville Laine (4+1) ja Arttu Viitanen (1+4) järjestivät show:n, johon Sahara ei pystynyt vastaamaan. Herrat vastasivat kaikista joukkueensa maaleista. Ottelun komeimman maalin iski kuitenkin ensimmäisessä erässä 1-2 kavennuksella Saharan Pekka Ruuth (1+1), joka pujotteli Hearts- puolustuksen läpi ja hassutteli vielä kiekon ohi Hearts- vahti Jan Lampisen (16/19 torjuntaa). Toisessa erässä maaleja iskettiin vuorotahtiin, eikä Sahara päässyt kahta maalia lähemmäksi missään vaiheessa. Saharan muut maalit merkittiin Jere Helmolan ja Jussi Mönkkösen nimiin. Kiekkoraportteja innokkaasti lueskeleva Heartsin Tommi Martikainen pelasi hyvän ottelun, mutta ei tällä kertaa päässyt tehopisteille.

Torstai 12.12.2019

2-Divari

Virve - PHR 7 - 4 (2-3, 5-1)

Torstai-ilta avattiin Virven ja PHR:n kohtaamisella. PHR oli ottelun alun ajan vahvempi ja onnistuikin etenemään jo 0-3 johtoon. Tämän jälkeen Virven nuori lupaus Esa Nissinen iski ylivoimalla alkutahdit joukkueen kirille. Toisessa erässä Virveä ei sitten enää pysäyttänytkään mikään ja joukkue latoi viisi maalia väsyneen PHR:n verkkoon. Virven tehokkaimpana hääri Mika Viitikko tehoilla 1+3 ja PHR:n Joni Saloranta ja Leevi Tiihonen keräsivät molemmat tehot 1+1.

2-Divari

TOP 10 - Pitkäjärven Ponnistus 1 - 8 (0-5, 1-3)

Viikon päätti kakkosdivarin toinen kamppailu kun Top 10 ja Pitkäjärven Ponnistus iskivät yhteen. PiPon maalintehotehokkuus oli tässä ottelussa huipussaan ja se tuntui jossain vaiheessa iskevän maalin lähes joka hyökkäyksestään. Ottelu oli myös hieman rikkonainen ja kahden minuutin jäähyjä jaettiin useita. Top 10 pystyi myös luomaan hyviä hyökkäyksiä, mutta PiPon maalivahti Timo Katila oli tämän ottelun man of the match, päästäen taakseen ainoastaan yhden Tero Kohvakan maalin. Ponnistuksen tehokkain oli tehot 2+2 naputtanut Mikko Sihvonen.