LIIGASSA VUODEN ENSIMMÄISET PELIT
Lauantai, 11 Tammikuu 2020 14:28

SB tulikuuma

Joulutauon jälkeen liigassa jatkettiin pelejä siististi, illan aikana ei jaettu yhtäkään jäähyä. Pelivuorossa olivat FC Hazard 2, HaSaBa, SC Kullan Kaivajat, Team A-H-M-A, Bollklubben ja Tulikuuma. Illan peleissä Team A-H-M-A ja SC Kullan Kaivajat olivat ainoita, jotka pelasivat kuuden pisteen kierroksen. Sarjataulukon kärkipaikkaa pitää edelleen team A-H-M-A, neljän pisteen erolla SC Kullan Kaivajiin. Häntäpäätä tällä hetkellä hallussaan pitää Bollklubben, vain yhden pisteen erolla HaSaBaan. Liigan pelit jatkuvat perjantaina 31.1.2020.

FC HAZARD 2 VS HASABA 9-2

Salibandyillan ensimmäisessä pelissä vastakkain kentällä olivat FC Hazard 2 ja HaSaBa. Erän alussa peli oli tunnustelua ja tuloksettomia yrityksiä. FC Hazard avasi maalitilinsä Mikko Pulkkisen (3+1) osumalla viiden minuutin paikkeilla. Ensimmäisen maalin jälkeen loppuerän paino oli selvästi HaSaBa:n päädyssä, muutamaa vastahyökkäystä lukuunottamatta. Hazard viimeisteli ensimmäiseen erään vielä neljä maalia lisää. HaSaBa pääsi kertaalleen laittamaan pallon verkkoon.

Toisen erän alku oli vauhdikasta molempien yrittäessä hakea maalipaikkoja. HaSaBa:n peli alkoi sujua ja pelin paino oli tasaisesti molemmissa päädyissä. Hazard pääsi ohittamaan HaSaBa:n puolustuksen ja kiiri jo 7-1 johtoon. HaSaBa onnistui kaventamaan 7-2 Oskari Forss:n osumalla. Hazard napsi itselleen vielä kaksi maalia lisää ja lukemat olivat selvät.

SC KULLAN KAIVAJAT VS FC HAZARD 2 6-5

Hazardin toiseen peliin vastaan asettui hieman kovempi vastus, Kullan Kaivajat. Hazard oli ottanu ensimmäisestä pelistä hyvät lämmöt ja jatkoi vahvaa esitystään myös tässä pelissä. Vahvasta esityksestä huolimatta Kullan Kaivajat pääsivät rokottamaan Pekka Harmoisen (1+0) osumalla. Kauaa ei peliä ehtinyt kulkea, kun Hazard päätti tulla tasoihin. Hetken aikaa leikittiin kissa hiiri leikkiä ja erätauolle siirryttiin 3-3 lukemin.

Hazard suuntasi toisen erän alkuun heti maalipaikoille ja onnistui hetken pyörityksen jälkeen laittamaan lukemat 3-4. Kullan Kaivajien kone käynnistyi hetkeä myöhemmin, kun Ville Lampinen (1+2) laittoi lukemat tasan ja perään Jere Liukkonen (3+0) lisäsi johtoasemaa kahdella maalilla. Pelin jatkuessa Hazard onnistui vielä kaventamaan mutta ei onnistunut lopussa kipuamaan tasoihin.

HASABA VS TEAM A-H-M-A 3-5

Team A-H-M-A lähti hakemaan ensi minuuteilta lähtien maaleja. Ensimmäiseen neljään minuuttiin taululla oli jo 0-3 lukemat ja peli alkoi näyttää murskavoitolta. HaSaBa:n peli oli alkuun hukassa mutta selkeytyi, kun joukkue onnistui Simo Hotin (1+0) ja Oskari Forss:n (1+0) osumilla kaventamaan vielä ensimmäiseen erään.

Toisessa erässä Team A-H-M-A hallitsi jälleen palloa ja kovaa vääntöä kulmissa todistettiin useaan otteeseen. HaSaBa:n kova taistelutahto ei hellittänyt hetkeksikään. Team A-H-M-A karkasi vastustajaltaan kahdesti onnistuen siirtymään jo 2-5 tilanteeseen. HaSaBa koki myös onnistumisia Samuli Sipisen laittaessa pallon verkkoon. Viimeiset minuutit Team A-H-M-A puolusti hyvin, eikä HaSaBa onnistunut kaventamaan enempää.

SC KULLAN KAIVAJAT VS BOLLKLUBBEN 5-2

Bollklubbenin pelitahto oli huipussaan ensimmäisessä pelissä Kullan Kaivajia vastaan. Erän alkuun Bollklubben siirtyi 0-1 johtoon Juha-Pekka Tuomisen (1+0) laittaessa verkot heilumaan. Pieni nukahdus pelikentällä kuitenkin antoi Kullan Kaivajille paikan, josta joukkue siirtyi 2-1 johtoasemaan. Bollklubben kokosi taas pelinsä ja onnistui tasoittamaan.

Erätauon jälkeen Bollklubbenin haaveet maaleista murskattiin ja Kullan Kaivajat onnistuivat ensin siirtymään johtoon Jani Pöyhösen (2+0) osumalla. Hetken aikaa peli pyöri tasaisesti kummassakin päädyssä ja paikkoja yritettiin hyödyntää, niissä kuitenkin onnistumatta. Erän lopussa Kullan Kaivajat siirtyivät vielä 5-2 johtoasemaan ja veivät pisteet kotiin.

TEAM A-H-M-A VS TULIKUUMA 8-1

Tulikuuma jäi heti pelin alussa Team A-H-M-A:n jalkoihin. Ensimmäisellä minuutilla Tero Pettinen (2+1) avasi joukkueensa maalihanat Toni Pohjatalon (0+1) syötöstä. Hetken päästä Team A-H-M-A oli jälleen kärkkymässä maaleja Jasper Jääskeläisen (2+0) johdolla. Team A-H-M-A oli jo kahminut itselleen neljä maalia ensimmäisessä erässä. Tulikuuma pääsi hetkellisesti peliin mukaan Henri Hokkasen kaventaessa.

Toisessa erässä A-H-M-A:n pyöritys jatkui ja Tulikuuma alkoi antaa vastustajalleen löysää. Tulikuumalta ei onnistumisia nähty toiseen erään. Team A-H-M-A kapusi vielä 8-1 lukemiin, voittaen pelin selvästi.

TULIKUUMA VS BOLLKLUBBEN 7-4

Illan viimeiseen peliin Tulikuuma otti ensimmäiseen peliin verrattuna hyvän lähdön. Joukkue onnistui murtamaan ensimmäiseen kahteen minuuttiin Bollklubbenin puolustuksen kahdesti Henri Hokkasen (2+0) ja Teppo Hytösen (1+1) osumilla. Bollklubbenin päästessä peliin mukaan myös tulosta alkoi syntyä. Joose Peitola (1+1) ja Leevi Tirranen (1+1) tasoittivat pelin 2-2. Erän loppuun Tulikuuma karkasi jälleen ja iski lukemat 3-2.

Tulikuuma aloitti toisen erän myös erittäin tulisesti lisäten karkumatkaa Tuomas Anttosen (3+0) viimeistellessä. Bollklubben oli vielä hyvin mukana pelissä ja maalipaikoillekin päästiin, niissä kuitenkaan onnistumatta. Tulikuuma pääsi myös Bollklubbenin maalille ja onnistui karkaamaan jo 5-2 lukemiin. Bollklubbenin kaventaessa Tulikuuma jatkoi maalien tekoa. Summerin soidessa pisteet menivät Tulikuumalle 7-4 lukemin.