SALIBANDYN MANAGERSARJAN TOINEN KIERROS KÄYNNISTYI TASAISENA!
Torstai, 16 Tammikuu 2020 09:04

SBM talvi2019

Salibandyn managersarjan toiselle kierrokselle lähdettiin uudistunein joukkuein. Viime pelien jälkeen, jokaisesta joukkueesta oli kaksi pelaajaa vaihatnut uuteen joukkueeseen ja kaksi täysin uutta pelajaa liittynyt remmiin mukaan. Joukkueiden uusiutuminen näkyi peleissä tasaisuutena, kun pelaajat varovaisesti tutustuivat uusin pelikavereihin. Illan ensimmäisessä ottelussa DOM joutui nörtymään SOHVA:lle rankkareilla, mutta pystyi säilyttämään johtoaseman sarjataulukossa kolmen pisteen turvin. Myös Metatavun ja Mikkelin Tilitoimiston välinen kamppailu ratkottiin lopulta rankkareilla, jossa ilta pääsi hieman venymään kun voittajaa etsittiin jopa 11. rankkarikierroksen verran.

Nyt managerpeleissä pidetään parin viikon tauko, sillä välissä pelataan kaksi keskiviikkoa salibandyn divarin pelejä. Managerpelit jatkuvat keskiviikkona 8.2. klo 20 Rantakeitaalla. Tuolloin kentällä kohtaavat Mikkelin Tilitoimisto ja DOM, sekä SOHVA ja Cafe Keidas.

6 11 15.01.2020 20:00 h   DOM  -  SOHVA   6 - 7 (SO)
6 12 15.01.2020 21:00 h   Metatavu  -  Mikkelin Tilitoimisto   5 - 6 (SO)

DOM vs SOHVA 6-7(SO)

Illan ensimmäiseen peliin lähdettiin vauhdikkaissa merkeissä. SOHVA runnoi heti alkuun DOM:n pelaajia siirtyen 0-2 johtoon Juho Laurikaisen osumilla. Hetkeä myöhemmin DOM pääsi  kaventamaan lukemat 1-2. Pallo pyöri molemmilla joukkueilla ja maaliyrityksiä oli kumpaankin päätyyn. DOM sai erän loppuun vielä hyvän nousun, kun Teemu Valtonen osui kahdesti ja Ville Lepistö kertaalleen.

Toiseen erään SOHVA oli saanut koottua kuviot uudelleen kuntoon ja tuli nopeasti tasoihin Leevi Tirrasen ja Henri Äijälän viimeistellessä kaksi maalia. DOM:n maaliyritykset koko erän aikana vuorostaan jäivät puolitiehen, eikä onnistumisia koettu. SOHVA onnistui karkaamaan vielä 4-5 johtoasemaan päätöserään siirryttäessä.

Ottelun viimeiseen erään SOHVA taituroi Juho Laurikaisen johdolla vielä kuudennen maalinsa. SOHVA:n ottama jäähy kostautui välittömästi DOM:n Ville Lepistön iskiessä kavennusmaalin. Erän loppuun DOM pääsi vielä kertaalleen selättämään SOHVA:n maalivahti Joni Niemen ja tuli tasoihin. Erän loppu kamppailtiin tulisissa merkeissä ja pelikellon soidessa voittaja ratkottiin rankkareilla. Rankkareissa SOHVA:n Jere Kupiainen laittoi verkot heilumaan ja vei 2 pistettä joukkueelle. DOM tyytyi tällä kertaa vain yhteen pisteeseen.

Metatavu vs Mikkelin Tilitoimisto 5-6(SO)

Metatavun ja Tilitoimiston välisessä ottelussa Metatavu pääsi heti ottamaan johtajan paikan kun muutaman minuutin pelaamisen jälkeen Jouko Sormunen siirsi joukkueensa ottelussa johtoon. Metatavun hyvä pyöritys pääsi jatkumaan heti maalin jälkeen, mutta Tilitoimiston nopeat vastahyökkäykset toivat äkkiä joukkueen tasoihin. Tilitoimiston tasoituksen jälkeen Metatavu onnistui jälleen siirtymään ottelussa maalilla johtoon, mutta jälleen Tilitoimisto pystyi kuittaamaan tilanteen nopeasti tasan 2-2. Tasoituksen jälkeen Metatavu joutui hetkeksi hunningolle ja Tilitoimisto pääsi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon kahden maalin turvin.

Toiseen erään lähdettiin Tilitoimiston johtaessa ottelua 2-4. Heti erän alkuun Tilitoimisto onnistui kasvattamaan lukemat vielä 2-5 Pentti "Pena" Väänäsen osumalla. Hyvä johtoasema sai Tilitoimiston hetkeksi helläämään peliä ja Metatavu käytti heti tilanteen hyväksi. Erän loppuajaksi paine siirtyi täysin Tilitoimiston päätyyn Metatavun hakiessa ankarasti tasoihin. Painostus tuotti tulosta ja Metatavu onnistui tehtailemaan kolme maalia ja pääsi toisen erän lopussa tasalukemiin Tilitoimiston kanssa.

Kolmannessa erässä pyöritys jatkui Tilitoimiston päädyssä, mutta maaleja ei tippunut. Myös Tilitoimistolla riitti muutama hyvä paikka Metatavun päädyssä, mutta sinnekkään ei maaleja syntynyt. Ottelun voittaja päästiin siis ratkomaan rankkareilla. Myös rankkareissa sama tasaisuus ja maalivahtien hyvä vire sai jatkoa ja rankkareita pääsikin kokeilemaan molemmilta koko joukkue. Lopulta ottelu saatiin ratkaistua Markus Häkkisen toimesta ja Tilitoimisto nappasi 2pinnaa ja Metatavu yhden.