WEIKKOSILLA JA HAZARDILLA ONNISTUNUT SALIBANDYILTA!
Lauantai, 18 Tammikuu 2020 13:38

SB weikkoset

Perjantai-iltana pelattiin jälleen divarin salibandyotteluita, joissa Hazardilla ja Weikkosilla oli tällä kertaa onnistunein ilta. Kummatkin joukkueet voittivat molemmat ottelunsa ja pystyivät näin parantelemaan asemiaan sarjataulukossa (Divarin sarjataulukko). Seuraavat divarin pelit pelataan jo poikkeuksellisesti keskiviikkona 22.1. klo 20 alkaen Rantakeitaalla.

8 37 17.01.2020 18:00 h FC Hazard  -  Team X 5 - 4 (SO)
  8 38 17.01.2020 18:40 h Team HaiPro  -  FC Hazard 1 - 7
  8 39 17.01.2020 19:20 h Team X -  XAMK 8 - 1
  8 40 17.01.2020 20:00 h Team HaiPro  -  Weikkoset 5 - 6
  8 41 17.01.2020 20:40 h XAMK  -  MPU 1 - 9
  8 42 17.01.2020 21:20 h MPU  -  Weikkoset 1 - 5

FC Hazard vs. Team X 5-4(SO)
Illan avausottelun viihdyttävyydestä vastasivat Hazard ja Team X. Ottelu ei kauan ehtinyt vanheta, kun Hazad otti jo ensimmäisen jäähyn vain alle minuutin pelaamisen jälkeen. Team X ei kuitenkaan ollut valmis vielä ottamaan johtoasemaa ylivoimalla ja Hazard pääsi huokaisemaan helpotuksesta. Team X ei ollut oikeastaan vielä ekassa erässä ollenkaan valmis olemaan koko pelissä mukana ja Hazard paineli ensimmäisen 10 minuutin aikana 3-0 johtoon. Erän lopulla X osoitti kuitenkin jo heräämisen merkkejä ja kavensi lukemia ennen erätaukoa 3-1. Hazard kuitenkin onnistui muutamien sekuntien päästä tästä kasvattamaan johtoa lukemiin 4-1.

Toisessa erässä X alkoi herätä paremmin peliin mukaan ja sai hämminkiä aikaiseksi Hazardin päädyssä. Ensin lukemat kaventuivat erän alussa 4-2. Tämän jälkeen ottelussa tuli pitkä ja tasainen vaihe molempien joukkueiden vääntäessä tosissaan voitosta. Viimeisellä minuutilla X päätti ottaa maalivahti Harto Huikon pois maalista ja koittaa kavennusta ylivoimalla. Ratkaisu osoittautui oikeaksi ja lukemat olivat hetkessä 4-3. 15 sekuntia ennen erän loppua Hazard otti vielä jäähyn ja X pääsi tasoittamaan ottelun ylivoimalla lukemiin 4-4. Voittaja siirryttiin ratkomaan rankkareilla, joissa Hazard oli vahvempi.

Team HaiPro vs. FC Hazard 1-7
Hazard pelasi heti putkeen illan toisen ottelunsa HaiProta vastaan. Jälleen ensimmäinen erä oli vahvasti Hazardin ja joukkue pystyi karkaamaa ekassa erässä 1-4 johtoon HaiPron puolustuspelaamisen ollessa ihan hukassa. Toisessa erässä ottelu tasoittui ja HaiPro pääsi paremmin peliin mukaan. Hazardin maalilla hikoillut Iiro Laukas ei kuitenkaan HaiPron metkuihin höynähtänyt ja onnistui toisessa erässä pitämään maalin puhtaana. HaiPron päädyssä puolestaan pallo upposi verkkoon vielä kolmesti ja Hazard nappasi ottelusta täydet kolme pinnaa mukaansa.

Team X vs. Xamk 8–1
Xamkia vastaan Team X oli hereillä alusta asti, eikä ensimmäisen pelin tahmeudesta ollut tietoakaan. X pääsi karkaamaan jo viidessä minuutissa 2-0 johtoon ja lisää maaleja oli tarjolla, kun Xamk otti jäähyn. Ylivoimalla maalinteko maistui X:lle myös ja johto kasvoi 3-0. Erän lopulla X kasvatti johtoa vielä parin maalin verran lukemiin 5-0. Toisessa erässä ei Xamkilla keinoja löytynyt pysäyttämään X ja joukkue paineli 8-0 lukemiin. Ottelun lopulla Xamk pääsi vielä murtamaan Huikon unelmat nollapelistä iskemällä ottelun loppulukemiksi 8-1.

Team HaiPro vs Weikkoset 5-6
X:n tapaan myös HaiProlle yhden pelin hengähdyshetki teki terää ja joukkue lähti paremmalla sykkeellä otteluun Weikkosia vastaan. Ensimmäisen erän puoliväliin mennessä HaiPro oli yllättänyt Weikkosten maalivahdin jo kolmesti. Weikkosilla kuitenkin pysyi hyvä tsemppi ottelussa yllä ja joukkue pystyi kaventamaan lukemia 3-1. HaiPro kuitenkin kuittasi heti lukemat 4-1. Erän lopulla Weikkoset pääsi vielä kaventamaan 4-2.

Toisen erän alussa Weikkosten hyvä ote jatkui ja lukemat kaventuivat jälleen 4-3. HaiPro pääsi vielä kerran kasvattamaan johtoa 5-3, mutta tämän jälkeen peli kääntyi täysin yhteen päätyyn. Weikkoset pistivät isompaa vaihetta silmään ja antoivat kunnolla painetta HaiPron päädyssä. Jälleen lukemat kaventuivat 5-4. HaiPron epäonneksi joukkue sai viimeisellä minuutilla jäähyn ja Weikkosille tarjoiltiin tilaisuus tulla tasoihin. Montaa sekuntia ei jäähy ehtinyt rullaamaan kun Weikkoset tasoittivat ottelun ylivoimalla. Peliä ollessa vielä kaksi sekuntia jäljellä Weikkoset iskevät taululle vielä 5-6 lukemat ja nappaavat pisteet kotiin.

Xamk vs MPU 1-9
Xamkille pieni lepotauko katsomossa teki hallaa, eikä joukkue löytänyt enää jalkaa MPu:ta vastaan. MPU oli lähtenyt liikenteeseen vain 1+6 kokoonpanolla, kun Xamkilla taas oli useampi vaihtomies mukana. Tästä huolimatta Xamk ei saanut kentällä liikettä aikaiseksi ja kaveria väsytetyksi ja MPU pääsi ottamaan ekan erän täysin nimiinsä menemällä ottelussa 0-5 johtoon. Toisessa erässä ei muutoksia nähty ja MPU pääsi jatkamaan ottelusta jyräämistä lukemiin 0-9. Pelin lopussa Xamk onnistui kuitenkin kaventamaan lukemat 1-9, mutta aika loppui kesken ja pisteet MPU:lle.

MPU vs Weikkoset 1-5
Hyvään vireeseen maalinteossa päässyt MPU puolestaan suli täysin Weikkosten edessä. Ensimmäisen erän MPU vielä onnistui jotenkuten rimpuilemaan ottelussa mukana ja erätauolle mentiin 1-1 lukemissa. Toisessa erässä jalka alkoi selvästi painamaan MPU:lla, kun Weikkosilla puolestaan vauhti vaan kasvoi entisestään. Paikkoja alkoi aukeamaan yhä enemmän ja enemmän ja lopulta ottelu päättyi Weikkosten selkeään voittoon lukemin 1-5.