HIKINEN ILTA RANTAKEITAALLA!
Torstai, 23 Tammikuu 2020 10:56

kk hartotorjuu

Keskiviikko tarjosi jälleen huikean jännittäviä otteluita. Peleissä riitti vauhtia ja ratkaisut otteluissa syntyivät vasta toisessa erässä. Lähellä oli ettei Viivelähtökin joutunut taipumaan ensimmäiseen tappioon divarin peleissä. Perjantai pidetään taukoa tanssikilpailujen ajan salibandyotteluista ja pelit jatkuvat jälleen keskiviikkona.

9 43 22.01.2020 20:00 h   Huru-Ukot  -  DOM   6 - 3

9 44 22.01.2020 20:40 h   Weikkoset  -  SC Viivelähtö   3 - 4

9 45 22.01.2020 21:20 h    Team X -  Team HaiPro   6 - 2

Huru-Ukot vs DOM 6-3

DOM tuli peliin aggressiivisesti ja loi heti muutaman hyvän tilanteen Kalle Havukaisen vartioimalle maalille. Ajassa 5.40 vahvasti pelannut Juho Laurikainen onnistui viemään DOMin johtoon Tino Mutkan esityöstä. Kuitti tuli kuitenkin heti ja Huru-ukot onnistui tasoittamaan jo seuraavassa vaihdossa pelin. Pelin painopiste kääntyi ja Huru-ukot siirtyi Otto Valavuon yksilö suorituksella 2-1 johtoon ja heti perään Markus Kurki iski Huru-Ukkojen kolmannen osuman. Erän loppuun tuli tilanteita vielä molempiin päätyihin ja erän viime hetkillä Mikko Kivistö löi DOMin kavennuksen ja tauolle lähdettiin 3-2 lukemissa.

Toisen erän alkuun Niklas Lähdelahti vei Huru-ukot vastahyökkäyksen päätteeksi 4-2 johtoon Markus Häkkisen hyvästä esityöstä. Erän puolivälissä Tino Mutka karkasi yksin läpi ja loi hyvän tilanteen itselleen mutta Kalle Havukainen kesti. Ajassa 25.22 Juho Laurikainen kavensi pelin lukemat 4-3 Tino Mutkan syötöstä. Vahvasti pelannut Markus Häkkinen löi Huru-Ukkojen viidennen maalin. DOM yritti vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta Marko Kurki pääsi viimeistelemään loppulukemat 6-3 tyhjään maalin.

Weikkoset vs SC Viivelähtö 3-4

Peli alkoi tunnustellen Viivelähdön hienoisessa hallinnassa. Weikkosten lainamaalivahti pelasi kuitenkin varmasti ja otti hyviä torjuntoja. Ajassa 6.34 Jouko Sormunen iski pelin avaus osuman Osku Sirviön hyvästä syötöstä. Weikkoset ei hyytynyt vaan tasoitti pelin nopeasti 1-1. Sormunen pääsi kuitenkin iskemään illan toisen ja vei Viivelähdön 1-2 johtoon. Vauhdikkaasti edennyt avauserä päättyi 1-2 viivelähdön johdossa.

Toisen erän alkuun vain muutaman vaihto miehen voimin pelannut Weikkoset aloitti ryminällä, kun Pasi Pappila tasoitti pelin hienolla yksilö suorituksella. Viivelähtö siirtyi kuitenkin nopeasti taas maalin johtoon Timo Rautiaisen osumalla. Peli jatkui tasaisena ja molempiin päihin syntyi hyvin tilanteita. Weikkoset iski pelin tasoihin ajassa 24.32 kunnon taistelu maalilla. Ajassa 28.37 Viivelähtö kampesi kuitenkin jälleen maalin johtoon Osku Sirviön maalilla ja nappasi täyden piste potin 3-4 lukemin.

Team X vs Team HaiPro 6-2

Peli lähti liikkeelle Team X luodessa muutama hyvä paikka. Ajassa 2.58 Team X onnistuikin iskemään avaus maalin, kun Henri Äijälän napakka laukaus ohitti HaiPron maalivahti Mika Laitisen. HaiPro pääsi peliin hyvin mukaan ja pelin painopiste siirtyi Harto Huikon vartioimalle maalille. Ville Wariksen viivasta lähtenyt napakka veto tasoitti pelin 1-1 ajassa 5.38. Juho Waris siirsi HaiPron 1-2 johtoon vielä erän lopussa. Näissä lukemissa lähdettiin erätauolle.

Heti toisen erän alkuun Team X iski kaksi vastahyökkäys maalia. Ensin tasoituksen laukoi Kasper Roiha ja heti perään Henri Äijälä tykitti johto osuman. Peli siirtyi Team X hallintaan ja ajassa 18.31 Henri Äijä viimeisteli hattu tempun ja siirsi joukkueensa kahden maalin johtoon. Erän puolivälissä Henry Ukkonen iski pelin jo lukemiin 5-2 Markus Viljakaisen hyvästä esityöstä. HaiPro loi sinnikkäästi tilanteita, mutta vahvasti pelannut Harto Huikko torjui yritykset kerta toisensa jälkeen. HaiPro yritti loppuun vielä ilman maalivahtia kaventaa peliä, mutta Henry Ukkonen pääsi vielä iskemään loppulukemat 6-2 tyhjään maaliin.