15 Kilpahalli 27.01.2020 20:30 h   BAR DOM - KPa Kangasniemi   8 - 3
16 Kilpahalli 27.01.2020 21:30 h   Patteri Baari - SuomU   4 - 2

15 Kilpahalli 28.01.2020 22:00 h   Observis HC - Hearts   2 - 3
16 Kilpahalli 30.01.2020 21:00 h   Sahara - PoNu   3 - 4

15 Kilpahalli 28.01.2020 21:00 h   PHR - Pitkäjärven Ponnistus   2 - 5
16 Kilpahalli 30.01.2020 22:00 h   Virve - Pitkäjärven Ponnistus   13 - 0

Maanantai 20.1.2020

Liiga

BAR DOM - KPA KANGASNIEMI 8 - 3 (3-1, 5-2)

Kiekkoviikon avauskamppailussa kohtasivat BAR DOM ja KPa Kangasniemi. Tunnustelevan alun jälkeen BAR DOM onnistui siirtymään kuskin paikalle ja kolmen maalin johtoon. Vaikka Kangasniemi esittikin maanantaina hyviä otteita, ei siltä löytynyt tarpeeksi luisteluvoimaa DOMin haastamiseen. DOM teki tarvittavista paikoista maalit eikä sen täytynyt missään vaiheessa ottelua olla huolissaan voittonsa puolesta. Ottelun tehokkaimpia olivat DOMin tutkapari Petri Lehtonen (2+2) ja Antti Laakso (1+3).

Liiga

PATTERI BAARI - SUOMU 4 - 2 (0-1, 4-1)

SuomU joutui lähtemään Patteri Baarin kohtaamiseen varsin ohuehkolla kokoonpanolla, mutta kenttätapahtumiin tämä ei juurikaan heijastunut. SuomU eteni ottelussa jo 0-2 johtoon Jari Lepistön kahdella maalilla ja joukkueen lainamaalivahti Aku Kaipaisen loisto-otteet pitivät Patteri Baarin nollilla todella pitkään. Vaikka Patteri Baarin maalintekoyrityksissä alkoi olla jo ripaus epäuskoa, onnistui joukkue kuitenkin rikkomaan kuparisen. Tämän jälkeen SuomUn virta alkoi vähentyä ja Patteri eteni 3-2 johtoon. Viimeisen niitin tyhjään maaliin viimeisteli tehot 3+0 kerännyt Patteri Baarin Iivo Hokkanen.

Tiistai 21.1.2020

2-Divari

PHR - PITKÄJÄRVEN PONNISTUS 2 -5 (2-3, 2-5)

Tasaisessa ensimmäisessä erässä maaleja iskettiin lähes vuorotahtiin ja erätauolle siirryttiin PiPon maalin johdossa. Toisessa erässä PiPo hyödynsi omat maalipaikkansa ja vei ottelun nimiinsä. Rottien tehokkaimmat oli parivaljakko Joni Saloranta (2+0) ja Jouni Hyytiäinen (0+2). Ponnistuksen Mikko Sihvonen onnistui kahdesti maalinteossa ja Oskari Vuorelle kirjattiin kaksi syöttöpistettä.

1-Divari

OBSERVIS HC - HEARTS 2 - 3 (1-3, 1-0)

Hearts sai hyvän startin kamppailuun ja siirtyikin viiden peliminuutin jälkeen 0-2 johtoon. Kympin kohdalla numerot muuttuivat jo 0-3 ja Hearts näytti menevän menojaan. Tämän jälkeen ottelun suunta muuttui ja Observis alkoi hallita peliä. Vielä ennen erätaukoa Observis kavensi 1-3 Jarkko Jämsän toimesta. Toisessa erässä Punakone jatkoi pelin hallintaa ja tulikin jo maalin päähän Jari Stockuksen viimeistellessä kiekonriiston jälkeen. Observis ei kuitenkaan onnistunut enää tasoittamaan peliä hyvistä maalipaikoista huolimatta. Heartsilta tahtipuikkoa pelissä heilutti kukapa muukaan, kuin MAHL:n kiekkoprofessori Joonas Kauppinen (1+1).

Torstai 23.1.2020

1-Divari

SAHARA - PONU 3 - 4 (1-4, 2-0)

Torstain ensimmäisessä kamppailussa vastakkain olivat Sahara ja PoNu. PoNu avasi pelin pirteästi ja siirtyi ensimmäisessä erässä jo kolmen maalin johtoon. Sahara käynnisti kuitenkin hyvän kirin ja PoNun pari rangaistusta nostivat tummia pilviä joukkueen voittohaaveiden ylle. PoNun puolustus kuitenkin kesti ja joukkue nappasi jopa pienehkön yllätysvoiton Saharasta.

2-Divari

VIRVE - PITKÄJÄRVEN PONNISTUS 13 - 0 (5-0, 8-0)

Torstain toinen ottelu ei tarjonnut suurta jännitystä. Virve oli alusta alkaen vastustajaansa parempi ja takoi maaleja tasaiseen tahtiin. Toisessa erässä PiPo väsyi entisestään ja lähes jokainen kuti tuntui uppoavan maaliin. Ottelun tehokkain oli Virven Mika Viitikko tehoilla 2+4=6.