VIIVELÄHTÖ JATKAA KÄRJESSÄ ILMAN HÄVIÖITÄ!
Torstai, 30 Tammikuu 2020 11:45

SB teamX

Keskiviikkona pelattiin jälleen divarin otteluita Rantakeitaalla. Viivelähtö jatkoi voitokasta kulkuaan divarissa ja on ansaitusti sarjataulukon kärkipaikalla ilman yhtäkään häviötä. Myös Weikkoset ja Team X onnistuivat kairaamaan peleistä voitot ja säilyttivät sarjataulukossa sijat 2 ja 3. Perjantaina pelit jatkuvat Keitaalla klo 18 liigan otteluilla.

10 46 29.01.2020 20:00 h   Team X  -  MPU   4 - 1

10 47 29.01.2020 20:40 h   Weikkoset  -  Huru-Ukot   6 - 1

10 48 29.01.2020 21:20 h   SC Viivelähtö -  Team HaiPro   5 - 4

Team X vs MPU 4-1

Peli käynnistyi tasaisissa tunnelmissa ja molemmat maalivahdit joutuivat olemaan hereillä alusta asti. Erän edetessä peli pyöri enemmän MPU:n päädyssä, mutta Sami Pekkasen varmat otteet pitivät pelin ensimmäisen erän maalittomana.

Toisen erän alkuun Team X pääsi ylivoimalle. Ylivoimaa ehti kulua ainoastaan muutama sekunti, kun Ari Isokangas tälläsi Teemu Kärkkäisen syötöstä ottelun avausmaalin. Hyvin taistellut MPU kuitenkin tasoitti ottelun Mika Viitikon osumalla. Ajassa 22.24 Team X sai painostuksen jälkeen iskettyä johtomaalin, kun Ari Isokangas pääsi viimeistelemään Pasi Rikkosen syötöstä. Ainoastaan kahdella vaihto pelaajalla pelannut MPU alkoi väsyä ja X pääsi iskemään itsensä jo kahden maalin johtoon. MPU yritti vielä lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta Kasper Roiha karkasi viimeistelemään loppu lukemat 4-1.

Weikkoset vs Huru-Ukot 6-1

Huru-Ukot aloittivat räväkästi ja loi heti muutaman hyvän tilanteen Jussi Tammelinin vartioimalle maalille. Weikkoset avasi kuitenkin maalihanat, kun Pertti Lamminaho iski ottelun avausosuman ja siirsi Weikkoset johtoon. Weikkoset lisäsi vielä johtoa ajassa 13.10, kun Jan Laakso iski taululle lukemat 2-0. Samoista lukemista lähdettiin erätauolle.

Heti toisen erän alkuun Veikko Peltosen kova laukaus painui maaliin ja Weikkoset siirtyi 3-0 johtoon. Weikkosten röyhkeä hyökkäyspeli tuotti tulosta ja he iskivät kaksi nopeaa osumaa siirtyen jo 5-0 johtoon. Erän puolivälissä Hurut-ukot pääsivät yrittämään kavennusta ylivoimalla, mutta Weikkosten puolustus kesti. Ylivoiman jälkeen Huru-Ukkojen painostus jäi päälle ja lopulta Hurut-ukot kavensi Otto Valavuon osumalla 5-1. Viimeisellä minuutilla Veikko Peltonen pääsi lataamaan Weikkosten hyväksi taululle loppu tuloksen 6-1.

SC Viivelähtö vs HaiPro 5-4

Ottelu alkoi Viivelähdön komennossa ja siirtyi ottelun neljännellä peliminuutilla 1-0 johtoon Henri Hyyryläisen osumalla. Myös HaiPro pääsi testaamaan Viivelähdön maalivahtia Jouni Lahtista nopeilla vastahyökkäyksillä. Henri Hyyryläinen vei Viivelähdön kahden maalin johtoon ajassa 8.31 ja miltein heti perään Hyyryläinen viimeisteli hattutempun ja siirsi Viivelähdön 3-0 johtoon Aatu Miettisen esityöstä. HaiPro ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan Samu Myyryläisen lämäri kavensi tilanteen 3-1.

Toisen erän alkuun HaiPro sai luotua muutaman hyvän tilanteen Viivelähdön maalille, mutta Jouni Lahtinen esti yritykset. Viivelähtö puolestaan karkasi jo 4-1 johtoon, mutta HaiPro tuli jälleen Olli Wariksen maalilla kahden maalin päähän. Tämän jälkeen HaiPro pääsi vielä yrittämään kavennusta ylivoimalla, mutta Viivelähdön alivoima kesti. Ylivoiman jälkeen Marko Tuhkalainen iski HaiPron jo maalin päähän, mutta kuitti tuli salaman nopeasti, kun Antti Savolainen iski Viivelähdön jälleen karkumatkalle. Marko Tuhkalainen toi HaiPron ajassa 27.32 jälleen maalin päähän. Lopussa HaiPro haki tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta viivelähdön puolustus kesti ja ottelu päättyi lukemiin 5-4.