17  Kilpahalli  03.02.2020  22:00 h    Bar DOM  - Patteri Baari   6 - 8
18 Kilpahalli 06.02.2020 21:00 h   SuomU  -  KPa Kangasniemi   5 - 2

17  Kilpahalli  04.02.2020  22:00 h    ESE CXX -  PoNu   2 - 2
18 Kilpahalli 06.02.2020 22:00 h   Sahara  -  Mikkelin Golf HT   0 - 8

17  Kilpahalli  03.02.2020  21:00 h    HC Dynamite  -  Virve   8 - 5
18 Kilpahalli 04.02.2020 21:00 h   PHR  -  TOP 10   1 - 7

RAPORTTI

Maanantai 4.2.2020

2 Divari

HC DYNAMITE - VIRVE 8 - 5 (4-3, 4-2)

Kiekkoviikko käynnistyi kakkosdivarin merkeissä, kun HC Dynamite ja Virve iskivät yhteen. HC Dynamite osoitti heti ottelun alussa olevansa iskussa ja joukkueen maalintekotehokkuus olikin selkeästi kehittynyt useita steppejä ylöspäin. Virve onnistui kuitenkin pysymään tahdissa mukana ja ottelu oli paikka paikoin erittäin kiihkeätäkin kamppailua. Dynamite iski kuitenkin lopussa pari tärkeää maalia ja niittasi viimeisen osuman Virven hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. Ottelun tehokkain pelaaja oli HC Dynamiten Niko Mustakallio tehoin 3+2=5.

LIIGA

BAR DOM - PATTERI BAARI 6 - 8 (5-1, 1-7)

Maanantain toisena otteluna oli vuorossa varsinainen MAHLin derby, kun mestarisuosikit BAR DOM ja Patteri Baari kohtasivat. DOM vei ensimmäisen erän kirkkaasti nimiinsä ja ottelu näytti tässä vaiheessa varsin selvältä. Toisessa erässä pelissä koettiin kuitenkin täyskäännös, kun Patteri Baarin nuoret lupaukset alkoivat dominoida ottelua. Toisen erän lukemat 1-7 kertovatkin osuvasti, minkälaista peli toisessa erässä oli. Patterin kiri onnistui ja se korjasi lopulta voiton lukemin 6-8. Patteri Baarilta neljän pisteen iltaa viettivät Tuomas Miettinen (3+1) ja Petteri Naumanen (1+3).

Tiistai 4.2.2020

2 Divari

PHR - TOP 10 1 - 7 (0-1, 1-6)

Tiistai-ilta avattiin kakkosdivarin ottelulla, kun PHR ja Top 10 kohtasivat. Top 10 osoittaui tässä ottelussa selkeästi vahvemmaksi ja joukkue alkaa selkeästi petraamaan suorituksiaan kevään lähestyessä. Alakynteen jäänyt PHR ei saanut iskettyä taululle kuin yhden maalin ja seitsemän osumaa iskenyt Top 10 korjasi tästä ottelusta pisteet. Tehokkaimpia pelaajia olivat Top 10:n O-P Kinnunen (1+2), Juho-Pekka Inkinen (1+2) ja Pekka Lipiäinen (0+2).

1 Divari

ESE CXX - PONU 2 - 2 (1-1, 1-1)

Tiistain myöhäisottelussa pelattiin varsin tasaista jääkiekkoa. Molemmat joukkueet saivat molemmissa erissä aikaan yhden maalin ja johtivat ottelua maalin erolla vuorotellen. Lopussa nähtiin tiukkaa vääntöä, mutta kumpikaan ei onnistunut tekemään voittomaalia ja pisteet tasattiin. Muuta tässä ottelussa ei sitten oikeastaan tapahtunutkaan.

Torstai 6.2.2020

Liiga

SUOMU - KPA KANGASNIEMI 5 - 2 (2-1,3-1)

Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi tasatulokseen ja tasaista oli nytkin. Peli soljui läpi ottelun mukavasti päästä päähän ja ottelu oli ohi 40 minuutissa. SuomU oli tehokkaampi maalipaikoissaan ja nappasi kaksi pistettä itselleen. SuomU:n tehokkaimpina hääri tutkapari Esa- Matti Pietilä (2+1) ja Janne Lappalainen (1+2). KPa:n maalit kirjattiin Eetu Könöselle (1+0) ja Mika Reinikaiselle (1+1).

1-Divari

SAHARA - MIKKELIN GOLF HT 0 - 8 (0-4, 0-4)

Kiekkoviikon päättäneessä ottelussa Golf HT:n Toni Lillmannin (1+4) ylivoima vei mielenkiinnon ottelusta. Ottelun edetessä suurin jännityksen aihe oli pystyykö Sahara rikkomaan Golf HT:n maalivahti Joonas Innasen (16/16 torjuntaa) nollaa vai ei. Hyvistä maalipaikoista huolimatta Sahara ei pystynyt ohittamaan Innasta ottelussa.