LIIGASSA PERJANTAI-ILLAN TANSSIT
Perjantai, 14 Helmikuu 2020 16:19

SB hazard2

Liigassa kaikki pelit repesivät ottelun lopussa rumasti. Illasta täysin pistein selvisi Team A-H-M-A, FC Hazard 2 ja Team KalU. Sensijaan SB Canaria, Bollklubben ja Tulikuuma saivat todistaa vastustajansa karua maalijuhlaa.  Ottelut olivat edelliseen kierrokseen verrattuna hyvinkin rauhalliset. Seuraavat liigan pelit Rantakeitaalla hiihtolomaviikolla 28.2.2020.

Team A-H-M-A vs SB Canaria 6-3

Peli lähti vauhdikkaasti liikkeelle Canarian näyttäen ensimmäisenä mallia maalinteosta Eetu Lahtisen johdolla. Hetkeä myöhemmin team A-H-M-A tasoitti pelin lukemat 1-1 Kalle Luhangon osumalla. Canarian karatessa Team A-H-M-A iski jälleen tasoihin. Erän lopussa A-H-M-A karkasi vastustajaltaan jo 4-2 tilanteeseen. Myös Canaria oli hyvin mukana pelissä ja onnistui kaventamaan ennen toiseen erään siirtymistä.

Toisen erän alkuun Team A-H-M-A osoitti jälleen taitojaan siirtyen 6-3 lukemiin Vesa Himasen ja Kalle Luhangon taituroidessa. Loppuaika mentiin pyöritellen palloa päästä toiseen, eikä A-H-M-A:n ylivoimalla tullut tulosta. Lukemat kirjattiin 6-3 ja A-H-M-A:t nappasivat pelistä täydet pisteet

Bollklubben vs Team A-H-M-A 1-9

Bollklubben aloitti pelinsä rauhallisesti naureskellen omalle mokalleen Team A-H-M-A:n saadessa ilmaisen avausmaalin. Team A-H-M-A:n ottaessa jäähyn Bollklubben iski välittömästi Joose Peitolan osumalla. Tasoitusosuman jälkeen A-H-M-A karkasi nopeasti maalilla johtoon. Joukkueenpää Vesa Himanen kävi vielä rokottamassa komealla vedolla siirtäen joukkueensa 1-3 tilanteeseen. Erän loppuun Team A-H-M-A ehti vielä tehdä yhden maalin ja pääsi aloittamaan toisen erän hyvistä asetelmista.

Team A-H-M-A jatkoi vastustajansa taluttamista myös toisessa erässä lisäten johtoasemaa tasaiseen tahtiin. Ottelun loppuun Bollklubbenin maalivahti Tero Pöyry pääsi esittelemään taitojaan liimaavilla otteilla. Ottelu päättyi lopulta 1-9 lukemiin.

SB Canaria vs FC Hazard 2 0-9

Pelin tempo oli heti alussa kova ja FC Hazard 2 iski ottelun avausmaalin Mikko Pulkkisen johdolla. Hetkeä myöhemmin Hazard kasvatti johtoasemaansa vielä kahdella maalilla Jouni Mäkisen iskiessä tehoja. Erän viimeiset minuutit meni Canarian yrittäessä kaventaa ja Hazardin iskiessä yhä kovempaa päälle.

Toisen erän alkuun Hazard ehti vielä lisätä maalitiliään Mikko Pulkkisen osumalla. Canarian 4 minuutin jäähy soi Hazardille yhden ylivoimamaalin. Jäähyn jälkeen joukkue kuitenkin onnistui maalinteossa ja viimeisteli kuudennen osumansa. Canaria ei ottelun lopulla enää onnistunut peliään kasaamaan ja voitto valui Hazardille.

Bollklubben vs Team KalU 1-5

KalU nappasi vastustajastaan Bollklubbenista heti ensi sekunneilla otteen, KalU:n Akseli Mast:n taituroidessa avausmaalin. Bollklubben mureni toistamiseen KalU:n Timo Hämäläisen laittessa verkot soimaan Sami Kovasen syötöstä. Ensimmäiseen erään Bollklubben pääsi kokeilemaan myös ylivoimaa mutta yritys oli onnetonta. Erän loppuun ei enempää tulosta nähty ja toiseen erään siirryttiin 0-2 lukemista.

Joose Peitola otti aloituksesta räjähtävän lähdön ja kavensi yksilösuorituksellaan pelin 1-2. Kavennusosuman jälkeen Bollklubben sai hyvää energiaa ja pelin paine auttoi joukkuetta saamaan vetopaikkoja. KalU pääsi vapaalyönnistä rokottamaan, kun Jussi Lepistö laittoi pallon verkkoon Akseli Mast:n tarkasta syötöstä. Bollklubbenin jäähy mahdollisti KalU:lle vielä mahdollisuuden laittaa lukemat 1-5.

FC Hazard 2 vs Tulikuuma 11-1

Kuten odottaa saattoi, oli Tulikuuman peli jälleen illan hiljaisin. Palloa liikuteltiin lähinnä Tulikuuman päädyssä erän ensimmäiset minuutit. Tulikuuman pallonhallinta oli muutama kosketus ja pallo vastustajalle. Hazard avasi ensimmäisenä pistetilinsä Riku Lehtimäen osumalla. Hetken päästä myös Tulikuuma sai yhden hyökkäyksen aikaiseksi, josta Marko Pöyry tasoitti. Kauaa ei peli pyörinyt tasoissa, kun Hazard karkasi jo kolmella maalilla johtoon.

Sama meno jatkui toisessa erässä ja taululle kertyi ensimmäiseen neljään minuuttiin kaksi maalia Janne Lamberg:n ja Henri Viljakaisen ohittaessa maalivahdin. Pelin pyöritys pysyi vankasti Tulikuuman päädyssä muutamaa tuloksetonta vastahyökkäystä lukuunottamatta. Hazard ei lukemien ollessa jo murskaavat antanut pätkääkään armoa, vaan takoi tasaiseen tahtiin pisteitä. Ottelusta selvä voitto Hazardille.

Tulikuuma vs Team KalU 1-6

Tulikuuma pääsi ottelun alussa yrittämään muutaman vedon verran maaleja. KalU:n alku lähti vaihteeksi tahmeasti liikkeelle mutta pallo löysi tiensä silti verkkoon Timo Hämäläisen onnistuessa. KalU onnistui karkaamaan vielä Santeri Tiirikaisen osumalla Juho Murtosen syötöstä 0-2. Myös Tulikuumaa onnisti, kun Tommi Kekäläinen laittoi pallon verkkoon kovasta lämäristä.

Toisessa erässä Tulikuumalla oli uudet tuulet ja peli pyöri ensimmäistä erää paremmin. KalU yritti ylivoimalla saada tulosta aikaan, mutta yritykset jäivät puolitiehen. Tasaisen pyörityksen jälkeen KalU:n Akseli Mast toimitti pallon maalille ja Santeri Tiirikainen laittoi pallon verkkoihin. KalU pääsi Tulikuumalta totaalisesti ottelun lopussa karkuun ja nappasi pisteet itselleen.