OLA OY TAISTELI ITSENSÄ JÄÄPALLOLIIGAN MESTARIKSI!
Sunnuntai, 23 Helmikuu 2020 14:32

BD OLA

Jääpallokausi saatiin pakettiin, kun Ola Oy ratkaisi sunnuntaipäivällä itsellensä jääpalloliigan mestaruuden. Sarjassa nähtiin tänä vuonna vauhdikkaita otteluita, joissa riitti hyvää fiilistä viimeisiin peleihin asti.

Finaalipäivä alkoi WHL:n ja Olan sekä Maks:n ja Littareiden välisillä otteluilla, joissa ratkottiin finaaliin ja pronssiotteluun menijät.  WHL kärsi vaihtopelaajien puutteesta, joten Ola pääsi aika vaivattomasti jyräämään itsensä finaaliotteluun tuloksella 3-11. Maks:n ja Littareiden välinen ottelu oli puolestaan tasaisempi, mutta kokeneista ikämiehistä koostuva Maks-91 teki varmaa työtä ja nappasi finaalipaikan tuloksella 7-4.

Pronssiottelussa Littarit otti itsestään kaiken irti ja kaatoi WHL:n selkein lukemin 5-15. Finaaliottelussa Ola osoitti vahvaa voitontahtoa ja siirtyikin heti ensimmäisellä minuutilla 1-0 johtoon. Maks pysyi kuitenkin hyvin ottelussa mukana, eikä päästänyt Olaa missään vaiheessa helpolla. Seuraava maali nähtiinkin vasta ensimmäisen erän lopulla kun Ola kasvatti johtoa 2-0. Toisessa erässä loppuakohden Maks:n luistin alkoi hyytymään ja Ola taisteli itselleen mestaruuden lukemin 6-2!

Pronssi- ja finaalipelien kanssa samaan aikaan toisella kentällä pelattiin sarjan sijoista 5-7. Näistä sijoista keskenään taistelivat Canaria, MPU ja KaPo. Ensimmäisenä vastakkain pelasivat KaPo ja MPU. Tässä ottelussa ei voittajaa paljon tarvinnut arvuutella, kun ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat jo 6-0 KaPolle. Toisessa erässä KaPo kasvatti johtoaan lisää ja lopulta ottelu päättyi lukemiin 14-0. Seuraavassa ottelussa toisensa kohtasivat MPU ja Canaria. Tämä peli oli huomattavasti tasaisempi ja voittajaksi selviytyi MPU muutaman maalin erolla lukemin 6-4. Viimeinen peli käytiin Canarian ja KaPon välillä, josta KaPo nappasi itselleen 3-8 voiton ja sarjan 5. sijan. MPU sijoittui sijalle kuusi ja Canarian Pallo sijalle 7.

Finaalipäivän ottelutulokset näet täältä.

Kiitos kaikille joukkueille ja tuomareille kaudesta.