Perjantai-illan Divarikierros tarjosi yllätyksiä useaan otteeseen. Viivelähtö joutui taipumaan Huru-Ukoille illan ensimmäisessä pelissä, jonka jälkeen Huru-Ukot saivat maistaa MPU:n kovaa pyöritystä. MPU ja Xamk nappasivat illan molemmista peleistään puhtaat voitot. Hazard ja DOM joutuivat lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin.

13 61 06.03.2020 18:00 h SC Viivelähtö -  Huru-Ukot 2 - 4
  13 62 06.03.2020 18:40 h MPU -  Huru-Ukot 4 - 1
  13 63 06.03.2020 19:20 h SC Viivelähtö -  FC Hazard 4 - 3
  13 64 06.03.2020 20:00 h MPU  -  DOM 6 - 3
  13 65 06.03.2020 20:40 h FC Hazard  -  Xamk 2 - 3
  13 66 06.03.2020 21:20 h Xamk  -  DOM 4 - 3

Viivelähtö vs Huru-Ukot 2-4

Huru-Ukot aloittivat illan ensimmäisen ottelun räväkästi siirtyen ensin Niklas Lähdelahden osumalla johtoon. Heti aloituksesta Olli Norola kävi kuittaamassa lukemat vielä 0-2 Mika Kokkosen syötöstä. Huru-Ukot ei kauaa kahden maalin johtoasemaansa säilyttänyt, kun Viivelähdön Timo Rautiainen pääsi rokottamaan lukemat 1-2. Kavennusosuma ei Timolle riittänyt, vaan hän kävi vielä tasoittamassa ottelun 2-2. Tasoitusosuman jälkeen Viivelähtö pääsi kokeilemaan ylivoimaa. Alivoimansa Huru-Ukot pelasivat loistavasti ja Viivelähtö joutui taipumaan tuloksettomiin vetoihin. Erän loppuun Huru-Ukot yritti painostaa vastustajaansa täydellä teholla mutta Viivelähtö piti palloa vahvasti.

Toisen erän alku lähti liikkeelle Viivelähdön hallinnassa. Myös Huru-Ukot pääsivät pelin edetessä jälleen mukaan ja saivat muutamia hyviä paikkoja luotua Jouni Lahtinen maalille. Lahtinen pelasi kuitenkin varmasti ja napsi vedot pois. Huru-Ukot pääsivät siirtymään johtoon pitkän yrityksen jälkeen Pasi Lähdelahden onnistuessa. Ennen summerin soittoa Mika Kokkonen kuittasi vielä lukemat 2-4 samalla varmistaen voiton.

MPU vs Huru-Ukot 4-1

MPU tuli illan peliin tottuneesti kentällisellä pelaajia. Alkuun vaihtomiesten puutos ei tuntunut missään, kun Miika Teiskonen kävi tälläämässä MPU:n 1-0 johtoon. Huru-Ukot eivät meinanneet millään päästä pelin rytmiin kiinni ja MPU pääsi rokottomaan siirtyessä 2-0 johtoon Timo Lokan toimittaessa pallon verkkoon. Huru-Ukot pääsivät kokeilemaan pelin käynnistymistä ylivoimalla, mutta maalille asti ei yksikään pallo löytänyt tietään. Turhautuneisuus alkoi näkyä Hurujen pelissä ja ilmeissä, kun MPU pääsi karkaamaan jo 3-0 johtoon. Pasi Lähdelahti onnistui kaventamaan erän loppuun ja toiseen erään siirryttiin 3-1 asetelmista.

Toisen erän alkuun MPU jatkoi pallonhallintaa ja pääsi täysin vapaasti siirtymään 4-1 johtoon. Huru-Ukot luisuivat pikkuhiljaa suohon, eikä maalipaikkoihin meinattu millään päästä kiinni. Erän loppuun ei Huruilta parannusta nähty ja ottelu päättyi 4-1 lukemiin.

Viivelähtö vs FC Hazard 4-3

Hazard pääsi luomaan heti ottelun alkuun muutaman hyvän maalipaikan, kun Viivelähdön syöttelykuviot eivät sujuneet odotusten mukaan. Muutaman hyvän paikan jälkeen Hazard pelasi erittäin rikkonaisesti ja hetkellisesti peliä olisi voinut olettaa miekkailuksi. Useista vapaalyönneistä huolimatta ei Viivelähtö onnistunut maalissa ja seuraavaksi oli Hazardin vuoro. Hazard tykitti kahdesti peräkkäin ensin Sami Lindholm:n onnistuessa ja sitten Taneli Huttusen viimeistellessä. Hazard ei johtoasemaansa pitkään pitänyt, kun Mika Hyytiäinen pääsi laukomaan pallon maaliin. Lähes heti perään Antti Savolainen onnistui tasoitusosumassaan Niko Järvisalon nappisyötöstä. Ensimmäiseen erään ei enempää tulosta nähty ja toinen erä alkoi tasalukemissa.

Ottelun viimeisen erän alkuun Hazard onnistui siirtymään Mauno Korhosen vedosta 2-3 johtoon. Viivelähtö pääsi kuittaamaan välittömästi lukemat tasan Mika Hyytiäisen tarkasta vedosta. Viivelähtö kuittasi vielä lukemat 4-3 Timo Rautiaisen onnistuessa Jouko Sormusen hyvästä syötöstä. Hazard koetteli alivoimapeliään vielä kahdesti, eikä Viivelähtö päässyt lisäämään maalitiliään.

MPU vs DOM 6-3

Ottelun alkuun MPU pääsi ottamaan pelistä ohjat siirtyessään Timo Lokan laukoessa pallon verkkoon. Myös DOM oli hyvin mukana ja onnistui tasoittamaan Tino Mutkan vedosta. MPU kasvatti välittömästi panoksia ja siirtyi jälleen Timo Lokan onnistuessa johtoon. Myös Ville Haapasen ylivoimainen lämäri lävisti tiensä verkkoon ja MPU pääsi kahden maalin karkumatkalle. DOM ei aikailemaan jäänyt, vaan kavensi Mika Pippurin avauksesta Juho Laurikaiselle, joka nakkasi pallon verkkoon.

Toisen erän alkuun MPU pääsi kokeilemaan ylivoimaa, kun DOM otti typerän jäähyn. Ylivoima lähti takkuisasti liikkeelle, eikä se lähtenyt missään vaiheessa kunnolla nousuun. Peliä jatkettiin tasakentällisillä useamman minuutin ajan ennen ratkaisuja. Timo Lokka kävi kuittaamassa itselleen kolmannen maalin Ville Haapasen hyvästä esityöstä. Tehokaksikko kävi tälläämässä taululle vielä 2-5 lukemat tällä kertaa Ville Haapasen vedosta. Molemmat joukkueet onnistuivat erän loppuun vielä kertaalleen ja MPU kuittasi ottelusta illan toisen voittonsa.

FC Hazard vs Xamk 2-3

Xamk otti ottelun alkuun hyvän lähdön onnistuessaan siirtymään johtoon. Heti perään Xamk:n Tatu Kauppi laittoi kammottavan vedon yläraudan kautta sisään. Myös Hazard onnistui Mauno Korhosen viimeistellessä Markku Leskisen hyvästä syötöstä. Ensimmäisen erän loppuun Hazard pääsi yrittämään ylivoimalla tasoitusta. Tasoitusosumaa saatiin odottaa erän viimeiselle minuutille asti ja toiseen erään siirryttiin 2-2 lukemista.

Aleksander Soila laittoi toisen erän alkuun pallon verkkoon Pekka Pulkkisen syötöstä. Pallo liikkui vuorotellen joukkueelta toiselle ja ottelussa oli rikkeitä muidenkin pelien edestä. Hazard ei tasoitusta onnistunut tekemään ja Xamk korjasi pisteet kotiin.

Xamk vs DOM 4-3

Ensimmäisen pelin mukaisesti Xamk aloitti ottelun siirtyessä johtoon Alexander Soilan tykittäessä pallon verkkoon. DOM kuittasi hetken päästä tilit tasan Tino Mutkan viimeistellessä. Pelin paino oli selvästi DOM:n puolustuspäässä Xamk yrittäessä armottoman monta kertaa johto-osumaa. DOM tarvitsi muutaman vastahyökkäyksen ja pallo löysi tiensä verkkoon Juho Laurikaisen puolen kentän vedosta. Xamk ei ensimmäiseen erään onnistunut tasoitusosumaa luomaan.

Xamk aloitti toisen erän maalin päästä. Yritystä haettiin kahden minuutin verran, kunnes pallo oli verkoissa ja peli tasan. Pelissä alkoi tunteet lämmetä ja rikkeitä tuli puolin ja toisin. DOM onnistui siirtymään maalilla johtoon hetkellisesti. Xamk tuli tasoihin Eetu Karhusen ja Lauri Riipisen yhteistyöllä. Erän viimeisellä minuutilla Xamk:n Jussi Ronkainen kävi ratkaisemassa pelin laukoessa Juho Peuran syötöstä.