MYRSKYN JÄLKEEN ON POUTA
Keskiviikko, 01 Heinäkuu 2020 05:55

RL

Tiistain kierros pelattiin varsin mielenkiintoisissa olosuhteissa kun sade ja tuuli piiskasivat alkuillasta. Myöhemmin pelaamaan tulleet joukkueet pääsivät myös hetkittäin nauttimaan jostain oudosta valoilmiöstä taivaalla. Itse otteluissa riitti vauhtia koska kaikkien piti liikkua pysyäkseen lämpimänä.

Kaarirakennus 22 PTS

Kaarirakennus oli toipunut hyvin eilisestä pistemenetyksestään. Kun jalkoihin jäivät ensin Canaria 7-0. Tämä oli myös Kaaren kauden ensimmäinen nollapeli. Toisessa pelissä vastassa oli Pantterit ja heitä Kaarirakennus pöllytti 8-1 lukemin. Illan tehokkain Kaarirakennusmies oli Tatu Vihavainen viidellä maalillaan.

Taloasema 19 PTS

Taloasema hoiti hommansa jälleen rutiinilla. Kauden kuva näyttää hahmottuvan siihen että Taloaseman on vain yritettävä roikkua Kaarirakennuksen kannassa, ja iskeä sitten kauden viimeisessä pelissä heidän ohitseen. Eilen heillä oli vastassaan Hazard, josta tuoksena oli puhdas 3-0 voitto. Ottelun tähtenä hääri Antti Kajakoski tehden kaikki Taloaseman maalit. Toisessa pelissä vastus koveni pykälällä, mutta Taloasema nosti myös omaa pelaamistaan pykälällä. Wilmert yritti pysyä mukana, mutta Taloasema jyräsi Wilmertin nurin 5-1. Illan tähti oli Antti Kajakoski yhteensä viidellä maalillaan.

Lost Cause 16 PTS

Lost Cause jatkoi nousevalla käyrällä myös eilen. Se nappasi kuusi pinnaa ja kiipesi taulukossa 3 sijaa. Ensin Lost Cause kohtasi Alapihan. Pelin kuva oli, että Lost Cause piti palloa ja Alapiha puolusti. Pelioli tasainen ensimmäisen jakson ajan, mutta Timo Sariolan upea maali katkaisi Alapihan selän ja toinen jakso meni rullatessa ja lopulta lukemat olivat 5-1. Toisesta pelistä tulikin sitten murskajaiset Gatheria vastaan. Peli oli taputeltu 8 minuutissa, kun Lost Cause iski neljästi. Se olikin sitten menoa ja lopulta Lost Cause hurjasteli lukemat 11-0 tämä oli kauden isoin voitto. Ja mikä oli myös tärkeää jatkon kannalta, Iivo Hokkanen löysi vihdoin maalijyvänsä osuessaan peräti viidesti.

Wilmert  16 PTS

Wilmert putosi kärkikolmikosta, kun eilinen ei tuonut kuin 3 pistettä. Illan avasi rivarly peli Hazardia vastaan. Kuten aina pelissä riitti tunnetta ja vaarallisia tilanteita. Wilmert vei peliä ensimmäiset 25 minuuttia. Homma näytti jo selvältä kun Iiro Kiukas vei Wilmertin 4-0 johtoon. Sitten Wilmert heitti vapaalle ja hätä meinasi tulla, mutta Hazardilta loppui aika ja Wilmert vei voiton 4-2 lukemin. Toiseen peliin Taloasemaa vastaan ei sitten jäänytkään enää paukkuja. Wilmert roikkui tauolle asti mukana, ollen vain maalin tappiolla, mutta sitten koneesta loppui bensa ja Taloasema karkasi horisonttiin. Loppulukemat 1-5

Pöyryn Pantterit 13 PTS

Panttereiden ilta oli synkkä. Rosterin kapeus alkaa näkyä. Ensimmäisessä pelissä Canariaa vastaan vaihtomiesten puute maksoi pinnat. Pelillisesti Pantterit olivat parempia, mutta kun väsy iski Canaria otti ohjat ja hoiti homman kotiin lopulta tiukan taiston jälkeen 1-2. Toisesta pelistä Kaarirakennusta vastaan ei jäänyt muisteloita. Pantterit yritti vain selviytyä ottelun loppuun. Lukemat 1-8

Canarian Pallo 13 PTS

Canarian perus ilta voitto ja tappio. Ensin tuli tukkaan Kaarirakennusta vastaan 0-7. Canaria pysyi mukana pelissä noin 10 minuuttia, ja sitten repesi. Voimia säästeltiinkin toiseen peliin, ja se kannatti. Pantterit vei pelin alkua, mutta mitä pidemmällä peli eteni sitä paremmin Canaria pääsi peliin mukaan ja Lopulta se kantoi voitton asti 2-1 luvuin. Hieno voitto ja nousu Panttereiden kantaan.

FC ALAPIHA 10 PTS

Alapihan illasta riittää taas tarinaa. Ensimäinen peli oli Lost Causea vastaan oli tasainen ensimmäisen jakson, mutta toisella jaksolla Lost Causen laatu vain oli alapihalle liikaa. Lopulta Lost Cause käänsi pelin 1-5 lukemiin. Toisessa pelissä  Gatheria vastaan GM Pippuri astui esiin ( ei peliesityksiensä puolesta tosin). Esa Nissinen aloitti ottelun puolustajana, mutta kun tehoja ei ylhäälä syntynyt Esa siirrettiin kärkeen tuhoisin seurauksin. Ensin Edu Esitti Epäitsekkään Esityön ratkaisevaan 4-1 maaliin syöttämällä  läpiajosta palon tolpan kautta Mikael Kososelle. Sen jälkeen Edu iski itse upean maalin kaukaan olemattomasta kulmasta.Propellimaisen kudin kierre oli täydellinen märkiin olosuhteisiin ja Harto oli voimaton Edun edessä. Voidaankin sanoa että Esan 50-villitys on alkanut. (Peli päättyi siis 7-1)

FC Hazard 9 PTS

Ei tullut uutta kuuden pinnan kierrosta. Taloasemaa vastaan Hazard ei oikein missään kohtaa päässyt uhkaamaan Taloasemaa, mutta esitys oli ihan mukiin menevä. Sitten oli kamppailu Wilmerttiä vastaan, jossa Hazardilla vain kesti hieman liian kauan päästä pelin päälle. Kohtalokasta oli päästää Wilmert 4-0 eteen. Kiri alkoi liian myöhään ja aika loppui keskin. Pinnat vei siis Wilmert 2-4 lukemin.

Lähemäki BAR 8 PTS

LB pelasi kuten aina kaksi tiukkaa peliä 0-1 ja 1-0. Ensin he kohtasivat Urhon. Peli oli todella tasainen ja molemmilla oli tukku paikkoja mättää maaleja. Peli oli myös todella fyysistä ja liukas kenttäkin lisäsi tempoa. Lopulta LB ei palkintoaan saanut missään vaiheessa ja niskaan tuli tappio 0-1 lukemin. Toisesa pelissä vastassa oli Dom. LB hallitsi peliä ja se sai pidettyä Domin kurissa. Toisaalta ei LB:kään paikoilla herkutellut. Lopulta yhdestä kulmasta pallo saatiin survottua maaliin ja se riitti kolmeen pisteeseen.

Urho 7 PTS

Urhon peli alkaa parantua. Eilen tuli kova tasonnosto kun Urho nappasi kaksi voittoa. Ensin kaatui LB 1-0. Peli oli todella tiukka ja tasainen, mutta Urhon puolustus hoiti tämän pienen marginaalin pelin heille. Toisessa kamppailussa Domia vastaan ketsuppipullokin alkoi aukeamaan. Urho hallitsi peliä miten tahtoa ja aatu Nenonen sai ola maalillaan suht rauhaksiin. Ottelun tärkein anti oli että Niko Pajusen päälle löytyi vihdoin käyttötarkoitus. Niko teki kaksi komeaa puskumaalia yhden tavallisen lisäksi. Lopulta Urholle voitto siis 5-0 lukemin. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolle.

FC Probba 3 PTS

Huilissa

Fc DOM 1 PTS

Dom palasi huilin jälkeen takaisin intoa puhkuen. Ensimmäisen pelin taistelu LB:n kanssa veikin sitten lähes kaiken energian. Lukemat olivat tiukat 0-1. Mutta Dom voi olla esitykseensä varsin tyytyväinen. Toiseen peliin Urhoa vastaan ei jäänyt oikein enää paukkuja, mutta yrityksen puutteesta ei voi Domia syyttää. Siitä ei nyt vain eilen ollut palkintoja jaossa ja Urho vei pisteet 5-0 luvuin.

FC GATHER 1 PTS

Ei jäänyt hirveästi Gatherilla paljoa käteen eilisen peleistä. Kaikki on jo kerrottu 0-11 tappio Lost Causelle ja 1-7 tappio Alapihalle. Annetaan maininta Jussi Kuokkaselle, joka on onnistunut jokaisella kierroksella maalinteossa.