TASAINEN KIERROS SALIBANDYSSA!
Torstai, 09 Heinäkuu 2020 11:31

SB URHO

Salibandypeleissä nähtiin tasaisia kamppailuja ja lähes jokainen peli ratkesi vasta toisen erän lopulla. Sarjataulukon osalta ei muutoksia nähty, mutta Tahmatassut nappasivat tärkeän rankkarivoiton sarjataulukon ykkösestä, Alapihasta. SOHVA:lta odotetaan kauden avausvoittoa mahdollisesti jo ensi viikolla!

Pelit jatkuvat keskiviikkona 15.7.2020, tule seuraamaan jännittäviä otteluita!

4 19 08.07.2020 18:00 h   Tahmatassut -  SOHVA   7 - 3

4 20 08.07.2020 18:40 h   FB Alapiha - Tahmatassut   2 - 3 (SO)

4 21 08.07.2020 19:20 h   SOHVA - FB Alapiha   1 - 5

4 22 08.07.2020 20:00 h   URHO - Team HaiPro   5 - 0

4 23 08.07.2020 20:40 h   Aatun Toivo - Team HaiPro   3 - 7

4 24 08.07.2020 21:20 h   Aatun Toivo -  URHO   1 - 6

Tahmatassut vs SOHVA 7-3

Tahmatassut nappasivat heti pelin alkuun 3-0 johtoaseman Antti Koljosen ja Antti Heinikankaan onnistuessa. Myös SOHVA oli hyvin mukana ja onnistui kaventamaan Teemu Lampisen tykittäessä Jere Liukkosen syötöstä.

Toisen erän alkuun Tahmatassut jatkoivat vastustajansa kyykytystä siirtyen jo 4-1 johtoasemaan. SOHVA ei kuitenkaan antanut periksi, vaan kavensi lukemat Jere Liukkosen taituroidessa. Toisen erän loppuun peli repesi ja Tahmatassut ottivat 7-3 voiton. Tahmatassujen Heinikainen lupaili ennen peliä hattutemppua ja lunasti lupauksensa onnistuen kevyesti kolmessa maalissaan. Tässä pelissä Tahmatassuilla olisi ollut ainekset myös suurempiin lukemiin, mutta vedot lipuivat useasti ohitse maalin.

FB Alapiha vs Tahmatassut 1-2(SO)
Alapiha vastaan tahmatassut pelistä oli odotettavissa vauhdikas ja tasainen kamppailu. Erän alkuun Alapiha otti pelistä kopin tuttuun tapaan siirtyen Jari-Pekka Tiusasen laittaessa verkot heilumaan kahdesti ensimmäiseen erään.

Tahmatassut ottivat toiseen erään uuden alun ja paikkoja alkoi syntyä pitkän ensimmäistä erää enemmän. Muutamasta paikasta Tahmatassujen illan maalitykki laittoi pallon Sami Pekkasen selän taakse ja ottelun viime sekunneille jännitettiin ratkaisuja. Varsinaisella peliajalle ei tulosta enempää syntynyt ja voittaja ratkaistiin rankkareilla. Tahmatassujen Väinö Pulkkinen onnistui rankkarissaan ja toi joukkueelle kaksi pistettä.

SOHVA vs FB Alapiha 1-5
Illan kolmas peli startattiin liikkeelle kahta ensimmäistä peliä rauhallisemmin. Erän ensimmäinen veto lähti Alapihan maalille, kuitenkin ilman tulosta. Pelin ensimmäiset minuutit olivat tasaiset ja pelin avausmaalia saatiin odottaa reilu viisi minuuttia. Alapiha onnistui avaamaan maalitilinsä Miika Teiskosen onnituessa kahdesti peräkkäin ja Mika Paajasen kuitatessa lukemat vielä 0-3.

Toiseen erään SOHVA:n peli alkoi jälleen heräillä ja maalipaikkoja onnistuttiin luomaan myös Alapihan päätyyn. Erän alkuun otettu jäähy ei horjuttanut SOHVA:n peliä, vaan lukemat pysyivät ensimmäisen erän mukaisina. Jäähyn jälkeen Alapiha onnistui karkaamaan Mika Viitikon vedosta 0-4 tilanteeseen. Täysin ilman maaleja ei SOHVA:kaan jäänyt, kun Susanna Kokko riisti Pekkasen nollapelin. Erän loppuun Alapiha nappasi vielä yhden alivoimamaalin voittaen ottelun.

URHO vs Team HaiPro 5-0
Peli lähti liikkeelle molempien joukkueiden yrittäessä päästä maalipaikoille. Pitkään pyöritettiin hyökkäyksiä tuloksetta molemmissa päissä. URHO nappasi ensimmäiseen erään vetäjän paikan, siirtyen 2-0 johtoon Eetu Lahtisen ja Tero Montosen vedoilla.

Erätauon jälkeen HaiPro lähti hakemaan kavennuosumaa. Paikkoja HaiProlla olikin mutta URHO:n maalivahti liimasi vedot itsevarmasti. URHO onnistui vielä erän loppuun lisäämään maaleja ja vei pisteet kotiin.

Aatun Toivo vs Team HaiPro 3-7

HaiPron Tommi Akkanen avasi pelin maalitilin Marko Tuhkalaisen avustuksella. Reilu minuutti avausmaalin jälkeen Aatun Toivon Eetu Hölttä toi joukkueen tasoihin yksilösuorituksellaan. Jälleen HaiPro karkasi, mutta Aatun Toivo tasoitti. Ensimmäisen erän loppuun HaiPro onnistui kahdesti karkaamaan ja erätauolle siirtyessä lukemat olivat 2-4.

Eetu Hölttä oli myös toisen erän alkuun hereillä ja viimeisteli Ari Isokankaan syötöstä kavennusosuman. Tämä osuma jäi Aatun Toivon viimeiseksi maaliksi ja HaiPro kävi tälläämässä vielä loppuerään kolme maalia.

Aatun Toivo vs URHO 1-6
URHO pääsi aloittamaan illan toisen pelinsä huilaamalla ja paremmista lähtöasetelmista, kun vastustajalla oli mukana vain kuusi kenttäpelaaja. URHO ottikin heti pelin alkuun vetäjän paikan ja koetteli Aatun Toivon lainamaalivahtia todenteolla. Aatun Toivon puolustus piti ja erän avausmaali nähtiin URHO:n toimesta vasta erän loppuun.

Toisen erän alkuun Aatun Toivo pääsi muutamasti maalipaikoille, kuitenkin ilman tulosta. Peli näytti erittäin tiukalta erän kymmenelle minuutille asti, jolloin tapahtui todellinen repeytyminen ja URHO jätti vastustajansa jalkoihin napaten 1-6 voiton.