KAARIRAKENNUS ON MESTARI
Keskiviikko, 05 Elokuu 2020 07:29

RL lost

Kaarurakennus otti eilen omansa kun se varmisti mestaruuden ennen päätöskierrosta. Pelattavaa viimeiseen iltaan jää vielä runsaasti sillä taistelu "himmeistä mitalleista" käy vielä kuumana. MYös alempana voi 6 pinnan illalla nousta pykälän pari. Tatu Vihavainen palasi eilen kehiin ja onnistui kaventamaan maalipörssissä eroa Teemu Myyryläiseen vain yhteen osumaan. Tilanne nyt Myyryläinen 35 Vihavainen 34

Kaarirakennus 62 PTS

4 pistettä tarvittiin ja kuusi niitä tuli. Tämä siis tarkoittaa siis että Kaarirakennus varmisti mestaruutensa ennen viimeistä kierrosta. Kaaren mestaruuden sinetöivät 13-0 voitto Urhosta ja 7-0 Canariasta. Homma on nyt siis paketissa ja viimiesellä kierroksela voidaan nauttia mestaruushuumasta. Panosta riittää toki sen muodossa että voittaako Vihavainen maalipörssin. Kyllä Tatu palasi eilen ja teki 9 maalia ja ero Myyryläiseen on yksi maali.

Taloasema 53 PTS

Taloaseman Dynastia on nyt murrettu. Ei riittänyt 6 pinnaakaan pitämään toivoa yllä. Taloasema kohtasi eilen Gatherin ja Hazardin. Gatheria vastaan Taloasema pääsi suhteelisen helpolla kun homma taputeltiin Ilari Kuitusen kahdella maalilla ja Jere Uusitalon osumalla kymmenessä minuutissa. Toinen jakso olikin täyttä dominanssia ja lopulta paikkoja riitti tuhlattavaksikin asti. Taloasema voitti 6-1. Toisessa pelissä Taloasema joutuikin todella tiukalle Hazardia vastaan. Hazard pelasi ilman vaihtomiehiä mutta puolustus oli tiivistä ja Hzard livahti pilkulta johtoon. Taloasema alkoi painostaa enemmän ja enemmän, mutta Hazard kesti. Lopulta Iiro Memonen laukoi tasoituksen. Voittoon riitti Santeri Tiirikaisen komea pusku 27 minuutin kohdalla. Maanantain päätöskierroksella Taloasema saa vielä taistella kakkospaikastaan kynsin hampain.

Wilmert 50 PTS

Porkkanat huilissa

Pöyryn Pantterit 47 PTS

Pantterit keräsivät eilen 6 pinnaa. Ensin kaatui DOM 11-1. Homma ohi 7 minuutissa Myyryläisen ja Niemen toimesta. Sitten keskityttiin petaamaan Myyryläiselle paikkoja. Lopulta Teemu teki yhteensä kolme. Niemi rohmusi 5 maalia. Toinen peli oli tärkeä taistelussa kolmen kärkeen pääsystä Lost Causen kanssa. Pantterit olivat tunnistaneet pelin tärkeyden ja se näkyi pelin temmossa ja suorituksen laadussa. Lost Cause jäi aivan telineisiin kun PöPa hurjasteli 10 minuutissa karkuun kolemlla maalilla. Toisella jaksolla meno jatkui ja lopulta voitto lumierä lukemin 6-0. Pantterit taitelee tosissaan viimiesellä kierroksella paikasta kolmen kärjessä.

Lost Cause 45 PTS

Hieman tahmea startti illalle huilin jälkeen. Panttereita vastaan Siniset olivat aivan telineissä, eivätkä he pystyneet haastamaan Panttereita. Siitä tukkaan siis 6-0. Toiseen peliin tuntuma löytyi kun vastaan asteli Hazard. Lost Cause vei peliä alusta alkaen eikä Hazard pystynyt vastaamaan. Hazardin taistelutahto murennettiin vartissa ja loppuun jäi vain lukemien kaunistelu. Ainut tahra oli nollan rikkoutuminen aivan viime hetkien aikana. Tappio Panttereille oli kirvelevä, mutta pienet saumat kolmospaikkaan säilyivät kuitenkin vielä.

Canarian Pallo 39 PTS

Canarialle tuttu ja turvallinen voitto ja tappio. Kaksi hyvin erilaista peliä. Ensin Canaria vei Alapihaa miten tahtoi, mutta maalia ei meinannut tulla sitten millään. Lopulta paineistus ja Alapihan väsymys toivat helpottavan maalin ja siihen katkesi Alapihan pyristely. Canaria korjasi pisteet lopulta ansaitusti 3-0. Toiseen peliin Canaria joutuikin sitten ottamaan vastaan kun he kohtasivat Kaarirakennuksen. Peli pyöri Canarian päässä eivätkkä punaiset saaneet omaa peliään käyntiin missään vaiheessa. Tuloksena 7-0 tappio.

Lähemäki BAR 29 PTS

LB lopetti kautensa tyylillä. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli DOM jolle LB ei jättänyt palaakaan. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja pelaamisesta huokui positiivisuus. Lopulta pelin päätyttyä taulussa 6-0 lukemat. Toinen peli Urhoa vastaan oli taas taattua LB:tä. Tiukka vähämaalinen puolustustaisto ja maalin voitto Urhosta. Lassi Hämäläinen oli LB:n sankari viimiestellen molemmat maalit. LB siis päätti kautensa eiliseen ja sijoitus ei enään omissa käsissä ole. Kiitos LB:lle kaudesta. Nähdään PMT:ssä

FC Hazard 24 PTS

Hazard kärsi eilen miehistöpulasta. Siitä huolimatta ensimmäisessä pelissä Hazard haastoi Taloaseman varsin hyvin. Maalissa Tommi Häyrinen loittoi jumalmoodin päälle ja hän masensi Taloaseman kerta toisensa jälkeen. Sitten pieni kämmi ja Taloasema tasoihin. Lopulta Mustien paine oli liikaa ja Hazard joutui taipumaan 2-1 tappioon. Toiseen peliin Lost Causea vastaan ei jäänyt sitten enään virtaa. Tuloksena 7-1 tappio. Ensi Viikolla mahdollisuus kiivetä LB:n ohi tai sitten yrittää vähintään pitää Urho takana.

Urho 23 PTS

Urhon ilta oli synkkä. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli vahva LB. Urho yritti murtaa keltuaisten puolustusta, mutta aukkoja ei vain löytynyt. Lopulta LB rankaisi. Urho nousi vielä tasoihin, mutta LB kuittasi sen. Piste oli tarjolla aivan viimeisellä sekunnilla kun Paksu ja Toivanen pääsivät kahdestaan Lahtista vastaan. Yksi söyttö liikaa ja pallo ohi maalin ja Urholle luu käteen. Toisessa pelissä tulikin 13-0 kylverys Kaarirakennusta vastaan. Viimiesen kierroksen tavoite nousta Hazardin ohi.

FC Probba 21 PTS

Probba pelasi eilen kauden vahvimman kierroksensa ottaen 6 pinnaa. Puolustaminen oli tiivistä sillä nolla pysyi molemmissa peleissä. Ensin kaatui Gather 4-0 ja sitten Alapiha 5-0. Probba liikutti palloa mallikkaasti ja vastustajat joutuivat koko ajan ottamaan vastaan. Etenkin Alapihaa vastaan Probba suorastaan dominoi peliä. Tästä on hyvä jatkaa viimieselle kierroksella ja jahdata edessä olevia.

FC ALAPIHA 14 PTS

Ei pullistellut Alapihan rosteri eilenkään. Ilta alkoi Probbaa vastaan 0-5 tappiolla. Paikkoja oli muutamia, mutta viimeistely tökki ja Probba iski tehokkaasti vastaan. Toiseen peliin puolustaminen laitettiin kuntoon ja Canaria saatiin hyydytettyä lähes täydellisesti. Sumppu kesti aina 30 minuutille asti, kunnes väsy vei voiton ja Canaria sai kaksi onnekasta maalia Alapihan laittaessa itse palloa omaan verkkoon. Kolmas maali oli sentään melkein tekemällä tehty. Hyvä taistelu ja viimiesellä kierroksella pitää vain pystyö pitämään Gather takana.

FC GATHER 11 PTS

Ei karttunut Gatherinkaan pinnatili eilen. Molemmissa otteluissa Gather puolusti Urheasti, mutta jossain kohdin vastustaja aina löysi paikkansa ja laittoi palloa pussiin. Ensin Probba oli parempi 0-4 ja sitten Taloasema 1-6. Viimeiselle kierrokselle tavoitteena on kammeta Alapihan ohitse. Ei mikään tekemätön paikka.

Fc DOM 1 PTS

Dom teki sen minkä pystyi, mutta ei siitä palkintona ollut kuin yksi maali Panttereita vastaan. Ensin tappio hyvän yritkksen jälkeen LB:tä vastaan 6-0. Toiseen peliin Panttreita vastaan ei jäänyt oikein sanansijaa ja tuloksena 1-11 tappio. Kaudesta on mahdollisuus jäädä kuitenkin hyvä maku kun viimeisissä pelsissä kohdataan Alapiha ja Gather.