JOKO IIVO PISTEPÖRSSIN VOITTI
Torstai, 01 Lokakuu 2020 09:09

JK torjuntako

Näin on taputeltu toinen viikko kiekkoa. Nyt saatiin Patterikin peleihin mukaan. Viikolla ei yllätyksiä nähty , mutta muutama tasainen matsi saatiin. Viikon huipensi Jättien taisto, jos BAR DOM selvisi voittajana. Ensi viikolla saadaan mukaan Myös Kangasniemen ukot, joten sitten kaikki ovat kautensa avanneet.

PoNu - HC Karla 6-2

Molemmat jatkoivat samalla tiellä kuin avausviikolla. PoNu.n lento kestää kun taas Karlan esitykset jättää edelleen pajon toivomisen varaa. PoNu otti homman heti haltuunsa ja alkoi painaa peiä Karla päätyyn, mutta kiekkoa ei saatu maaliin hyvistä paikoistakaan. Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odottaa hieman yli 20 minuuttia ja sitten alkoikin sattua ja tapahtua oikein urakalla. Pelin virtauksen vastaisesti Karla livahti johtoon Arttu Putkisen maalilla. Sitten alkoi sekopäinen 4 minuuttinen jossa nähtiin 5 maalia ja jäähy. Tämän kaaoksen jäljiltä peli oli 4-2 PoNu:lle. Karla ei tästä enää kyytiin kiivennyt ja PoNu vielä kaunisteli lukemia. Lopulta ansaittu 6-2 voitto.

MVP Tero Pöntinen 1+1

Rattopojat - Observis HC  0-7

Loppulukemat eivät valehtele. Observis aloitti ottelun vahvasti karkaamalla 2-0 johtoon jo kolmen minuutin pelin jälkeen. Tämäkään ei sinäällään herättänyt Rattopoikia taistoon pisteistä, vaikka seuraavia maaleja saatiin odotella 20 minuuttia lisää. tänä aikana Observisella oli toki tukuittain paikkoja maalien tekemiseen, mutta Rattopoikien maalilla Roope Parkkinen venyi kiekon eteen kerta toisensa jälkeen. Viimeisellä vitosella Rattopojilta loppui puhti ja Parkkisenkaan venyminen ei enää riittänyt ja Observis nakutteli 5 maalia lisää ja lukemat kirjattiin 0-7.

MVP Ville Kanerva 2+1

Tiistai 29.9.2020

Jamon Pojat  - GOLF HT 2-1

Kauden tasaisin vääntö tähän asti. Golf pääsi alussa johtoon Jouni Huttusen tahtomaalilla. Sen jälkeen Jamon Pojat otti pelistä hieman enemmän otetta, mutta innokas hyökkääminen avasi paikkoja myös Golfille. Jamon Pojat sai tasoituksensa Juuri ennen erätaukkoa Ville Laineen toimesta. Heti tauon jälkeen sama mies vei nuorison johtoon, ja siitä ei enään luovuttu. Ottelu oli tämän jälkeen suht tasaisen aaltoilevaa kun Jamon Pojat alkoi hieman malttaa hyökkäämistään, ja molemmat maalivahdit napsivat helpot kopit pois. Ottelun loppuun saatiin hieman vielä jänitystä kun Ville Laine tuli boksiin, mutta Golf ei saanut YV:tä hyödynnettyä, ja näin Pinnat Jamon Pojille

MVP Ville Laine 2+0

HC Dynamite -Virve 2-6

Ensimmäinen erä  mentiin hyvin tasaiseen tahtiin molempien ollessa vuoron perään pelin päällä. Dynamiten harmiksi juuri ennen taukoa Virve livahti 2-3 johtoon Sami Pekkasen osumalla. Tästä eivät sinipaidat enää toipuneet ja Virve otti otetta enemmän ja enemmän. Arkun kiinni naulasivat Joona salo ja Antti Heinikainen nopeaan tahtiin tulleilla maaleilla ja näin Virve sai lasketella turvalliseen 6-2 voittoon

MVP Joona Salo 2+2

Torstai 1.10.2020

TOP 10-Patteri Baari 3-8

Näin saatiin Patterikin peleihin kivasti mukaan . Ja heidän kannaltaan se alkoikin myös varsin mallikkaasti. Viime viikon lintsaamisen takia Patterilla oli illan molemmat pelit, ja se ehkä näkyi tässä pienenä löysäilynä. Ei ehtinyt Patterin kausi vanhentua kuin karvan yli minuutin kun se siirtyi johtoon Janne Henttosen toimesta. yhdeksään minuuttiin Patteri hurjasteli 3-0 karkuun, kunnes TOP sai kavennuksen. Osumasta vastasi Saku Tuhkalainen kammo kudilla siniviivasta. Patteri kuitenkin vastasi tähän vielä kahdella maalilla ennen erän loppua ja homma oli paketissa. Toisen erän Patteri säästeli jalkojaan ja lopulta summerin soidessa taululla komeilivat lukemat 3-8

MVP Olli-Pekka Kinunen jääaikaa 30 min 0+2

Patteri Baari - BAR DOM 5-7

Kaksi suurinta ja kauneinta kohtasivat viikon päätöspelissä. Patterilla oli peli alla, mutta alussa se kyllä palveli keltapaitoja. Maalinteon aloitti Patterin Jarmo Tolvanen joka veivasi Kai Tillasen sinne kuuluisalle Kebab kioskille. DOM:n vastausta ei pitkään tarvinnut odottaa kun Eelis Välisaari tasoitti ottelun. Sen jälkeen Patteri ottikin komennon loppu erän ajaksi momenttumia ei saatu hyödynnettyä kuin yhden onnistumisen verran kun Iivo Hokkanen onnistui. Toisseen erään DOM alkoi saada koneitaan käyntiin ja pelin painopiste alkoi siirtyä kohti Joonas Innasen vartioimaa Patteri maalia. Tulosta alkoi tulla heti erän kärkeen kun pika tahtiin kolme kaappia ja peli 4-2. Patteri nousi kahdesti vielä maalin päähän, mutta ratkaisu tuli ajassa 28.31 Ossi Hännisen osuessa tyhjiin. Patteri vielä kavensi, mutta jse oli laiha lohtu.