SBS SAIMAALLE JÄLLEEN KAKSI VOITTOA
Lauantai, 31 Lokakuu 2020 12:19

PL 2

Puuma Liigassa taisteltiin lauantaina muutamaan otteeseen rankkareille asti. Kauden avauspisteet itselleen onnistui pelaamaan Pinkit Puumat ja Säbäcats. Molemmat lunastivat ensimmäiset pisteet onnistuessaan rankkareilla. SBS Saimaa pitää viiden pisteen erolla UuNoihin ykköspaikkaa sarjataulukossa. Kaikki joukkueet ovat nyt kertaalleen pelanneet vastakkain ja seuraavat pelit ovat lauantaina 21.11.2020 Rantakeitaalla.

Ottelut nähtävissä: Täältä!

Pinkit Puumat vs UuNo 2-1(SO)
Ensimmäinen erä lähti käyntiin molempien puolustaessa tiukasti ja hyökätessä räväkkäästi. Ensimmäiseen erään ei mailan kopinaa enempää nähty ja toinen erä aloitettiin 0-0 lukemin.

Toisessa erässä Puumien puolustus oli hetken hieman hukassa ja UuNo pääsi iskemään ottelun avausmaalin Mynttisen johdolla. Kauaa ei UuNo:n karkumatka kestänyt, kun Puumien Pippuri kävi tasoittamassa lukemat. Ennen summerin soittoa ei ratkaisuja nähty, joten jatkettiin rankkareille. Ottelun ratkaisi Puumien Pippuri viimeistellen toisen osumansa.

UuNo vs SBS Saimaa 1-5
SBS Saimaa aloitti pelin räväkästi siirtyen johtoon Heidi Venäläisen onnistuessa. Avausosuman jälkeen joukkue viimeisteli vielä neljä osumaa ja pääsi toiseen erään viiden maalin turvin.

UuNo alkoi toiseen erään herätä peliin ja onnistuikin kaventamaan 1-5. UuNon kova paine loppuerään ei SBS Saimaata hätkäyttänyt ja joukkue vei pisteet. UuNo:n ainoan maalin tekijänä oli Johanna Rapo. SBS Saimaalta tehokkain oli Tytti Käyhkö (2+1).

Pinkit Puumat vs Säbäcats 1-2(SO)
Erän alku meni jälleen tasaisissa merkeissä kummankin hahmotellessa paikkoja. Vetoja saatiin kumpaankin päähän ja puolustuspeli toimi. Säbäcats pääsi erän lopulla kokeilemaan ylivoimaa mutta vedot eivät maalille asti löytäneet.

Toinen erä alkoi Puumien karatessa 1-0 johtoo Jenny Vilenin onnistuessa. Säbäcats iski nopeasti tasoihin Asta Kurosen upeasta vedosta. Erän loppuun Säbäcats pääsi jälleen ylivoimalle mutta Puumien tiivis puolustus ei maalille palloa päästänyt. Rankkareilla Asta Kuronen onnistui ja nappasi joukkueelle kaksi pistettä.

RiUsäbä vs SBS Saimaa 0-8
SBS Saimaa karkasi ensimmäisen pelin tavoin vastustajansa kynsistä Käyhkö-Venäläinen kaksikon uurastaessa. Ensimmäiseen erään kaksikko viimeisteli neljä maalia. RiU pääsi hädintuskin muutamasti maalipaikoille ja Saimaan maalilla Nea Salinen piti verkot tyhjinä.

Toisessa erässä sama rumba jatkui ja RiU alkoi vajota. SBS Saimaa ehti karata jo 0-7 tilanteeseen mutta RiU ei antanut hetkeäkään periksi vaan taisteli loppuun asti. SBS Saimaalta pisteitä kahmi eniten Tytti Käyhkö (5+1) ja Heidi Venäläinen (2+5).

Säbäcats vs RiUsäbä 0-1
RiU pääsi selvästi paremmin mukaan toiseen peliinsä. Pelin paino pyöri tasaisesti kummassakin päässä ja vetoja sateli. Pientä miekkataistelua oli myös molemmin puolin. Ensimmäiseen erään ei yhtäkään maalia nähty.

Tiukkaa vääntöä käytiin myös toisen erän alku, peli alkoi selkeästi siirtyä RiU:n puolustuspäähän mutta Säbäcats ei palloa verkkoon asti onnistunut saamaan. RiU sensijaan pääsi nopeasti vastahyökkäykseen ja viimeisteli avausosuman Sanna Pöyryn johdolla. RiU:n pakka meinasi alkaa rakoilla ja Säbäcats pääsi paineistamaan RiU:n alueella. Summerin soidessa taululla oli kuitenkin 0-1 RiU:n hyväksi.