RUNKOSARJAA PELATTU NOIN PUOLET
Perjantai, 06 Marraskuu 2020 07:09

JK 6

Tällä viikolla kaikki suosikit pitivät kutinsa. Tasonmittaus on nyt lähes kaikkien osilta puolessaväissään ja joukkueet alkavat pikkuhiljaa löytää omia paikkojansa sarjataulukosta. Iivo Hokkanen oli viikolla taas pelipäällä ja se kasvatti johtoaan kaikissa pörsseistä siinä tärkeimmässä eli pistepörssissä Iivo venytti keulansa jo 11 pisteeseen.

Observis HC - Golf HT 3-5

Viikon korkkasi kutkuttavan jännitävä kohtaaminen. Observis sai pelin alkuun YV:n eikä jättänyt mahdollisuuttaan käyttämättä. Heikki Isotalus onnistui maalin kulmalta. Sen jälkeen Golf nousi pelissä kuskin paikalle, eikä se enää siitä luopunut. Iiro Kurttila ja Teemu nieminen veivät minuutin sisään Golfin johtoon ja Mikko Kiiski toi hengitys tilaa upealla yläkulma kihautuksellaan. Isotalus onnistui vielä kaventamaan, mutta toisen erän alkuun Tero Palosaari lisäsi jälleen Golfin eden kahteen. Eemil Kutvonen onnistui AV:lla tuomaan jälleen Observisen maalin päähän, mutta sen lähemmäksi ei päästy. Siitä saadaan kiittää Golf veskari Joonas Innasta joka otti muutaman ison torjunnan niinä hetkinä kun joukkue sitä tarvitsi. Viihdyttävä matsi ja pinnat oikeaan osoitteeseen.

MVP Joonas Innanen 26/29 Torjuntaa

Rattopojat  - Virve HC  0-8

Kiekko oli kumia peli kesti 30 minuuttia ja Virve voitti armollisen esityksen jälkeen 8-0. Talkoisiin Rattopojilta osallistui Roope Parkkinen joka piti kauden torjuntaprosenttinsa edelleen päälle 80:ssä

MVP Jani Sorjonen 3+0

Tiistai 3.11.2020

ESE CXX - Patteri Baari 3-7

Eka vitonen oli tunnustelevaa, mutta sen jälkeen alkoikin tapahtua. Ensin Pauli Homan vei Patterin johtoon, mutta seuraavasta hyökkäyksestä Teemu Frantsi toi ESE:n tasoihin. Tästä Patteri sisuuntui ja nakutteli erän loppuun kolme osumaa ja tauole päästiin turvallisessa 1-4 johdossa. Ville Suomalainen toi ESE:lle vielä pientä toivoa kavennuksella, mutta Yllätys yllätys Iivo Hokkanen sammuti sen toivon kipinen. Loppu oli pelailua ja Patterille pinnat rutiinilla

MVP  Tuomas Anttonen 0+3

Jamon Pojat - TOP 10 7-2

Harvinaisaatuisesti TOP tuli peliin isommalla rosterilla kuin vastustajansa. Se loi tilanteen missä TOP kesti kaverin kyydissä ensimmäisen erän. Jamon Pojat oli kyllä pelin päällä ja hallitsevampi osapuoli jo ensimmäisessä erässä, mutta TOP 10 pysyi iskuetäisyydellä. Ensimmäiseen kuuteen minuuttiin mahtui peräti 4 osumaa joista Jammon Pojat vastasi kolmesta. Ja veipä Joona Hassinen Jamon Pojat vielä 4-1 johtoon, mutta Miika Otranen kavensi taukolukemiksi 4-2.  Tuomas Torikan jäähy toisen erän alkuun olikin sitten kohalokas ja Jamon Pojat karkisi kolmen maalin päähän, ja loppu oli laskettelua turvalliseen 7-2 voittoon.

MVP  Alexi Hurri 3+0

Torstai 5.11.2020

HC Dynamite - HC Karla 2-5

Viikon lämpöisin kohtaaminen. Dynamite jatkoi edellisviikolla toiminutta kaavaa ja se pyrki hämmentämään Karlan pelaamista joka käänteessä, mutta Vainikainen oli tarkkana kuin porkkana(kuin Leskisen vanhat pelihousut). Dynamite sai otteluun keulat, mutta Karla kampasi äkkiä rinnalle ja ohi. Sen jälkeen ei johto enään vaihtunut, mutta jännitystä ja tiukkoja tilanteita riitti siitäkin huolimatta. Dynamite ei päästänyt Karlaa helpolla toisessakaan erässä, mutta Karlan kollektiivi kesti läpi Dynamiten myllyn ja pisteet matkasivat oikeaan osoitteeseen.

MVP Janne Myyryläinen 1+3

PoNu - BAR DOM 3-4

Olipahan kauden isoin pommi lähellä. DOM ilmaantui paikalle ja ei mennyt edes siitä mistä aita on matalin, vaan DOM meni aidasta läpi. PoNu meni ensimmäisestä hyökkäyksestä johtoon ja DOM kuittasi seuraavasta. Homma näytti palaavan uomiinsa kympin kohdalla kun Antti Laakso vei DOM:n johtoon, mutta PoNu tuli rinnalle ja ohikin ennen taukoa. DOM ei meinannut syttyä peliin millään, ja koko ilta vaikutti olevan heille todellista pakkopullaa. Lopulta materiaali ylivoima puhui ja DOM nousi rinnalle ja ohi. Hirveän tyytyväisiä ei DOM leirissä esitykseen oltu, mutta tuloksena oli kuitenkin pinnat.