TILLAEN PELASI PAKKINA
Perjantai, 27 Marraskuu 2020 00:00

JK 5

Johan oli viikko. Maanantaissa ei mitään yllättävää, tiistaina KPA otti yllättäen 2 tappiota ja Torstai oltiin evakossa NHL kaukalossa, ja siellä Rattopojat ja DOM leipoivat maaliennätyksen tähän pelimuotoon. Ja mikä huikeinta Kai Tillanen pelasi kentällä ja nakutti pinnojakin. Pistepörssissä valta vaihtui kun Lehi pyyhkäisi takaisin kärkeen.

Hockeymanageriin ilmoittautuminen käy myös kuumana paikkoja on vielä jäljellä muutamalle kenttäpelaajalle  Lisätietoja TÄSTÄ    Ilmoittaudu mukaa  TÄSTÄ

Observis HC - Virve 1-6

Virven paikka Liigassa alkaa olla viimiestä silausta vaille plakkarissa. Alku oli todella murhaava ja Observis jäi aivan telineisiin. kymmeneen ja puoleen minuuttiin Virve nakutteli neljä kaappia ja homma kotiin sitä myöten. Virve laski hieman jalkaa kaasulta ja Observiskin sai hyökkäysvuoroja enempi ottelun edetessä. Virve sai ottaa hyvän hien ja viikko mukavasti käyntiin. Ottelun tärkeydestä pelaajille kertoi se että

MVP Joona Salo 4+0

Golf HT - Patteri Baari  4-8

Ensimmäinen erä edettiin tasatahtia maaliverkon venyessä molemmissa päissä kolmesti. Ottelun tärkeydestä pelaajille kertoi se että kellon ollessa  vajaa puoli yksitoista Suomen mestari vaatii iso eleisesti itselleen kakkossyöttöjä maaliin. Sama trendi jatkui myös toisessa erässä sen osalta, mutta myös Patteri kaivoi yhden pykälän lisää koneestaan ja nykäisi parin maalin kaulan toisen erän kärkeen. Golf hiipi vielä maalin päähän Jouni Huttusen osumalla, mutta sen lähemmäksi ei Golf enää päässyt, ja Patteri karkasi. Elintärkeät pinnat Patterille TOP 4 sijoitusta silmällä pitäen

MVP Iivo Hokkanen 3+2

Tiistai 24.11.2020

KPA - HC Karla 4-5

Vauhdikas ja varsin vaiherikas ottelu. KPA painoa alussa päälle ja Karla olikin helisemässä. Alun rynnistys kantoi hedelmää ja KPA johtikin ottelua 2-0. Karla heräsi kuitenkin taisteluun vielä erän loppupuolella kun Arttu  Putkinen kavensi ja erän viimeisellä sekunnilla Antti Koljonen tooi Karlan tasoihin. Karla jatkoi toisen erän alkuun siitä mihin jäi ja Juuso Viljakaisen hirmu laaki vei Karlan jo johtoon. KPA sai taas juonesta kiinni ja peli aaltoili päästä päähän. KPA onnistuikin kuittaamaan pelin 3-3. Karla ei tästä häkeltynyt, vaan se otti johdon takaisin Mikko Oksasen erikoisella puoli spin o ramalla. Lisää vettä myllyyn löi Juuso Viljakaisen illan toinen osuma. Sitten komennon pelistä otti jälleen KPA kavennus syntyi Otto Mannisen lavasta. Viimiesille minuuteille saatiin vielä jännitystä kun KPA pääsi hakemaan tasoitusta YV:llä, mutta maalilla seisoi muuri nimeltä Matti Ylönen ja pinnat Karlalle 4-5 luvuin.

MVP Janne Myyryläinen 0+3

KPA - PoNu 2-3

KPA joutui puristamaan edellisessä pelissä täydet 30 min ja PoNu käytti sen häpeilemättä hyödykseen. Peli oli tiukkaa vääntöä ja vaikka KPA hallitsi tapahtumia jäi se viimienen silaus puuttumaan. PoNu maalilla Juuso Liikanen oli laittanut jumalmoodin päälle ja se tuotti KPA:lle päänvaivaa. Olli Karhu vei PoNu:n johtoon 8 minuutin kieppeillä, mutta sitä seurasi KPA:n vahva hetki ja tauolle lähdettiin sinisten johtaessa 2-1. Toiseen erään KPA:lta alkoi bensa loppua ja PoNu alkoi ottaa enemmän hallintaa pelistä. Ensin Juuso Liutu tasoitti YV:llä ja Jesse Matiskinen vei PoNu:n johtoon. Viimeisen kympin kuva oli että KPA hyökkää ja PonU ottaa vastaan, mutta voimat ja aika loppuivat kesken. Näin PoNu:lle pinnat 2-3 lukemin

MVP Juuso Liikanen 25/27T

Torstai 26.11.2020

Rattopojat - BAR DOM 4-18

Tuota noin. DOM oli tehnyt otteluun yhden radikaalin muutoksen kun Kai Tillanen laitettiin luutimaan pakiksi. Tillasen korvasi maalilla debytoinut MIkko Miettinen. Prosenttien valossa Mikko selvisi yhtä hyvin kuin virkaveli toisella puolella kenttää. Toki Parkkis Roope otti 55 torjuntaa Mikon 12 vastaan. Tillasella meni kentällä hieman paremmin sillä Kaitsu pommitti tehot 1+2. Rattopoikien puolelta löytyi kerrankin myös toinen kirkkaana tuikkinut tähti Parkkisen kaveriksi, sillä Akseli Pöntinen paukautti 4 maalia. Liekkö kukaan yksitäinen pelaaja tehnyt DOM:n(ja sen edeltäjien) verkkoon noin montaa kaappia. Ottelussa nähtiin myöskin VÄHINTÄÄN modernin ajan MAHL ennätys kun 30 minuutin jääkiekko peliin nakuteltiin tuo 22 maalia.

MVP Poikkeuksellinen peli joten poikkeuksellisesti tulee kaksi MVP palkintoa Akseli Pöntinen 4+0 ja Kai Tillanen 1+2

ESE CXX - Dynamite 3-3

Tässä pelissä ei onneksi nähty samanlaista maalijuhlaa. Kun poikkeuksellisesti torstain pelit olivat NHL kaukalossa oli peli erittäin tarkkaa puolustamista ja tiukkaa vääntöä täynnä, sillä tilaa ei yksinkertaisesti ollut. Molemmat joukkueet vyöryttivät tasaisesti päästä päähän, ainut ero oikeastaan saatiin siitä että Dynamite laittoa kiekot pussiin. Dynamite meni johtoon parin minuutin pelin jälkeen, mutta ESE:n Lassi Nevanoja toi YV:llä tasoituksen, pitkään ei Dynamiten tarvinnut seuraavaa onnistumistaan kuitenkaan odottaa, ja tauolle lähdettiin Dynamiten johdossa. Ratkaisun makua alkoi olla ilmassa kun Niko Mustakallio vei Dynamiten kahden maalin johtoon kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa. ESE ei vieläkään syttynyt tästä ja kirin virittely kesti aivan loppuminuuteille saakka. Ensin Jussi-Pekka Matilainen kavensi ajassa 28.20, ja Jussi Koppinen tasoitti puoli minuuttia ennen summeria. Näin sopuisasti saatiin moöemille joukkueille pinna tästä kamppailusta