RATKAISUJA ERIEN LOPUSSA
Lauantai, 28 Marraskuu 2020 07:40

SB 21

Perjantaina suurinosa peleistä noudatti samaa kaavaa. Alkuun mentiin tasoissa ja molemmat joukkueet pääsivät maalipaikoille. Pelin edetessä alkoi selvitä voittaja ja viimeiset erät olivat maalirikkaita. Tällä viikolla jokainen joukkue onnistui maalienteossa ja pisteet nappasivat Bollklubben, Viivelähtö, Tulikuuma ja Pöyryn Pantterit.

Seuraavat pelit pelataan joulukuun puolella 4.12.2020 Rantakeitaalla!

OTTELUT

Perjantain ottelut voit katsoa: TÄÄLTÄ!

RAPORTTI

Minttusilmät VS Bollklubben 3-13

Peli alkoi tasaisesti ja ensimmäistä maalia saatiinkin odottaa seitsemän minuuttia, kunnes Jyrki Ruuth siirsi bollin 1-0 johtoon. Seuraavaan kahteen minuuttiin nähtiin vielä 2 maalia. 10.47 Jyrki Ruuth kerkesi jo viimeistellä hattutemppunsa ja siirtää bolklubbenin 4-0 johtoon. Juuri ennen erän loppua Minttusilmät kavensi pelin vielä 4-1 Miikka Huuskosen yksilösuorituksella.

Minttusilmät aloittivat toisen erän räväkästi ja 2-4 maali ei kaukana ollut. Pian Minttusilmien kavennusyrityksen jälkeen bollklubben alkoi jo katkaisemaan taisteluintoa. Ensin Savolainen iski 5-1, jonka jälkeen Tino Mutka iski 3 maalia ja erän lopussa tulos oli jo musertava 8-1.

Minttusilmät tulivat taas erän alkuun kovalla temmolla ja tällä kertaa se myös toi tulosta, kun Lehtinen kavensi ottelun 8-2. Sen jälkeen bollklubben viimeistään katkaisi selkärangan tekemällä ensin yvllä maalin ja heti perään 10-2 osuman. Minttusilmät osui vielä kerran ja bollklubben kolme kertaa ennen pelin loppua.

Team KalU VS SC Viivelähtö 3-4

Ensimmäisessä erässä pallo pyöri molemmissa päädyissä ja jäähyjäkin nähtiin kaksi. kalU oli ensimmäiseen erään tehokkaampi ja erätauolle siirryttiin 1-0 lukemissa.

Toinen erä alkoikin KalUn pyörityksessä ja ensimmäiseen kahteen minuuttiin KalU iskikin kahdesti ja siirsi ottelun 3-0 lukemiin. Viivelähtö kavensi pelin 3-1 yvllä sekä erän lopussa vielä 3-2 ja kolmanteen erään siirryttiin kutkuttavissa lukemissa.

Viivelähtö aloittaa kolmannen erän aivan uudella asenteella ja Jouko Sormunen pistää 4 minuutin kohdalla Viivelähdön tasoihin. 7 minuutin kohdalla Osku Sirviö ottaa roolia ja pistää pelin 3-4. Erän lopussa saatiin vielä draamaa, kun KalU hölmöili itselleen jäähyn mutta lisämaaleilta säästyttiin.

DOM vs Tulikuuma 3-14
Tulikuuma pisteli lukemat erän alkuun 0-1 Luukkosen johdolla. Avausosuman jälkeen maalibaana oli auki ja Tulikuuma viimeisteli osumia osumien perään. Myös ylivoima hyödynnettiin lisäten maalitiliä. DOM:lla oli erään käynnistymisvaikeuksia, eikä kuviot hioontuneet yhteen.

Toinen erä startattiin lukemista 0-7. DOM pelasi erän alun jo paljon paremmin, eikä Tulikuuma päässyt tarpeeksi hyville vetopaikolle. Avausosumansa DOM onnistui saamaan Hämäläisen napakasta vedosta. 2-7 kavennus nähtiin Joona Myyryläisen toimesta. Tulikuuma pääsi maalintekoon toisessa erässä ainoastaan kerran.

DOM pääsi avamaan myös kolmannen erän kaventaen Pekkolan johdolla lukemat 3-9. Kavennuksen jälkeen Tulikuuma otti pelistä otteen ja asteli selvään voittoon.

Weikkoset VS Pöyryn Pantterit 4-9

Koko ensimmäinen erä on tasaista vääntöä, kun PöPa iskee ensin kahdesti ja Weikkoset kaventavat yvllä perään.

Toisen erän ensimmäiset kymmenen minuuttia ovat pyörimistä päästä päähän. PöPa pääsi kokeilemaan maalia ylivoimallakin, tosin tuloksetta. PöPan pyörityksessä mennään loppuerä, mutta maalia ei nähdä, ennenkuin Saku Purhonen iskee pallon verkkoon 30 sekunttia ennen toisen erän loppua.

Kolmas erä alkaakin sitten räväkämmin. Kolmatta erää ehtii kulua vain 1.10 ja PöPa on tehnyt jo 2 maalia ja siirtänyt joukkueen 5-1 johtoon. Sen jälkeen maaleja tehtiin molemmin puolin loppuun asti mutta viimeistään Jerry vuorisen 3-8 osuma katkaisi selkärangan Weikkosilta. Weikkoset onnistui kuitenkin vielä kerran maalinteossa ennen loppua. PöPa saatteli pallon vielä kertaalleen verkkoon ennen summerin soittoa ja vei pisteet kotiin.