KURTTILA TAIKOI HATULLISEN
Perjantai, 04 Joulukuu 2020 00:00

JK 13

Niin vain joulutauko jouduttiin aloittamaan hieman aiemmin kuin oli suunniteltu. Onneksi viikon pelit saatiin pakettiin ennen rajoituksien voimaantuloa. Viikon nostoina Jamon Poikien ja ESE:n ylikävelyt vastustajistaan, ja Iiro Kurttilan maaginen tiistai ilta.

Pelit ova ttosiaan nyt tauolla ainakin 21.12 asti. Seuraamme tilannetta herkeämättä ja joukkueita infotaan jatkoista kun olemme viisaampia.

11 30.11.2020 21:00 h   Jamon Pojat -   8 - 4
11 30.11.2020 22:00 h   - ESE CXX   1 - 5
11 01.12.2020 21:00 h   - Patteri Baari   4 - 6
11 01.12.2020 22:00 h   -   7 - 4

Maanantai 30.11.2020

Jamon Pojat - Virve 8-4

Viikon helmi otettiin jo heti kärkeen pois kuleksimasta. Ottelu oli vauhdikas ja täynnä taidkkaita suorituksia.  Maaleja mätettiin alkuunsa tasatahtiin, mutta pelin edetessä Jamon Poikien vauhti vain oli Virvelle liikaa. Alkuun Virve kävi 2-1 johdossa, mutta se oli osittain silmänlumetta, sillä Tom Turkulainen oli liekeissä pelin alkuvaiheessa. Toiseen erään Virven koneista alkoi vain yksinkertaisesti puhti loppua ja Jamon Pojat sai lasketella turvalliseen 8-4 voittoon. Tämä voitto riitti varmistamaan Jamon Pojille Liiga paikan.

MVP Tatu Kallio 0+3

PoNu - ESE CXX 1-5

ESE pisti maanantain päätteeksi päytään kauden parhaan esityksensä. PoNu jätettiin ottelussa täysin statistin rooliin kun ESE:n dynamot jauhoivat tulosta. PoNu sai pidettyä nollat ensimmäisen kympin ajan Liikasen huikeilla torjunnoilla, mutta liika on liikaa ja ensi tahdit iski Pekka Ruuth. Katkeraa kalkkia juotettiin vielä erän viime hetkillä kun Teemu Frantsi onnistui " Buzzer Beaterissä" ja lukemat 2-0. Toisen erän alkuun Henri Valkosen kauden ensimmäinen onnistuminen toi pientä toivoa, mutta Matias Pylkkäsen maali riisui PoNu:n aseista ja ESE sai lasketella 5-1 voittoon.

MVP Lassi Nevanoja 2+1

Tiistai 24.11.2020

HC Karla - Patteri Baari 4-6

Johan oli peli. Patteri tarvitsi kipeästi pinnoja pitääkseen toiveet kirkkaista valoista elossa. Tasoitusta Karlalle annettiin vielä kun Patteri laittoi maaliin allekirjoittaneen. Homma näytti lähtevän hyvin käyntiin sillä ensimmäisestä hyökkäyksestä Patteri siirtyi johtoon. sen jälkeen ei oolut kuin synkkyyttä tarjolla, sillä Karlan kolme ensimmäistä kutia upposivat maaliin. Kahdesta niistä vastasi Arttu Putkinen, joka raykkamaisesti veti ensimmäisen vetonsa koskaan jäätä pitkin. Patteri alkoi vähitellen toipua shokki alusta ja Jammu Tolvanen toikin kavenuksen, mutta senkin Karla kuittasi nopeasti. Patteri ei tästäkään hätkähtänyt vaan Jarmo Tolvanen kavensi uudestaan vielä ennen taukoa. Toiseen erään Patteri tuli terävänä ja Painetta alkoi kasaantua valkoisten päähän enenevässä määrin. Palkinnot tulivat hyvän tasitelun kautta, ja lopulta Patterille helpottava 6-4 voitto.

MVP Juho Nykänen 2+1

Golf HT - TOP 10 7-4

Tämä peli oli kahden miehen näytös. Juhani Kortelainen ja Iiro Kurttila suorastaan dominoivat ottelua miten tahtoivat. TOP kesti näiden herrojen kyydissä pelin alkupuoliskon mutta toiseen erään ei enää paukkuja riittänyt. Kortelainen paukautti niin hirmuisen kanuunan että hiljentyneessä jäähallissa kuulema edelleenkin maaliverkot väpättävät. Ja sitten Kurttilan Iiro. maaginen hattutemppu tuli täyteen tyhjiin tehdyllä osumalla, mutta se ei himmennä tulevan alokkaan sädekehää lainkaan. Paljon jää Golfin pelistä puuttumaan kun Iiro poistuu rivistä.