Korttelitoiminta
Perjantai, 24 Tammikuu 2014 10:04

 

 

 

 

MAHL lasten toiminta on perinteistä korttelitoimintaa, joka on tuotu 2000 luvun malliin. MAHL järjestää 4-12 -vuotiaille lapsille harrasteliikuntaa, jonka on tarkoitus olla monipuolista, hauskaa ja toimintaa pidetään mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Kaikki korttelitoiminta on suunnattu kaikille 4-12 -vuotiaille liikunnasta ja leikeistä kiinnostuneille lapsille, mukaan pääsee liikkumaan, apuohjaajaksi, tai aikuisohjaajaksi. Korttelitoiminnassa mukana olo ei edellytä aiempaa seuratoiminnassa mukana oloa, vaan liikkumisen riemu riittää.

 

Lisää lasten kerho- ja leiritoiminnasta, sekä viikottaiset uutiset pääset lukemaan osoitteesta www.korttelikerho.fi 

 

Lisätietoja:

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

0449857242

 

 

MAHL PERHEKERHO

 

Moniliikunnallinen perhekerho - Korttelikerho jatkuu lauantai aamupäivässä Rantakeitaalla. Perhekerho on tarkoitettu 3-10 vuotiaille liikunnasta innostuneille nuorille tytöille ja pojille, sekä perheen vanhemmille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, aika varmistuu syksyllä (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään). Perhekerhon ohjelmasta löytyy jokaisen kerhopäivän pääteema. Lisäksi jokakerta leikitään ja pelataan monipuolisesti eri liikuntaleikkejä ja rakkennetaan temppurata.

 

Perhekerho on jaettu kahteen eri ikäryhmään. Kello 10:00-11:00 Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki 3-5-vuotiaat lapset. 3 ja 4 vuotiailla lapsilla tulee olla vanhempi mukana kerhossa.

 

Kello 11:00-12:00 kerhossa puolestaan liikkuvat 6-10-vuotiaat lapset. Myös heidän mukanaan vanhemmat ovat tervetulleita pelamaan ja leikkimään yhdessä lasten kanssa.

 

 

Lue lisää perhekerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan TÄÄLTÄ.

 

TYTTÖKERHO 

 

Tyttöjen Jumppa- ja pelikerho - Korttelikerho jatkuu MAHL toiminnassa uudella paikalla. Kerho järjestetään tiistaisin klo 16:30-17:30 Launialan koululla. Ohjelmassa on tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erillaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Kevään toiminta alkaa syyskuussa (päivämäärä varmistuu) ja huipentuu korttelikerhon yhteisiin päättäjäisiin.

 

Tyttökerhon järjestämisaika on kello 16:30-17:30 tiistaisin.

 

Teemapäivinä korttelilaiset kokoontuvat yhteiseen paikkaan, teemapäivinä nähdään mm. Jäähalli, Keilahalli, Uimahalli ja hiihtopäivät.

 

Lue lisää tyttökerhosta ja ilmoittaudu mukaan toimintaan TÄÄLTÄ.

 

HARRASTEVOIMISTELU

Harrastevoimistelu käynistyi täysin uutena kerhona MAHL:n toiminnassa keväällä 2018. Kerho sai heti suuren suosion ja tänä vuonna kerhoa jatketaan Urpolan koululla. Harrastevoimistelun ajankohdasta ja ajasta ilmoitetaan myöhemmin. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat. Harrastevoimistelussa lapset pääsevät harjoittelemaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa ohjatusti eri telineillä sekä ilman.

 

Lue lisää harrastevoimistelusta ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

FOURSEASON - LAJIKORTTELI

 

MAHL:n "FOURSEASON" -ajattelumalli ala-asteikäisille tytöille ja pojille starttasi syyskuussa 2018. Fourseason -mallin mukaisesti pyrimme täyttämään koululukukauden monipuolisella, viikottaisella liikkumisella, jossa paneudutaan kauden mittaan useampaan palloilulajiin. Lajikortteli toteutetaan Mikkeliläisten urheiluseurojen avustuksella ja yhteistyössä.

 

Toimikauden 2017-2018 lajikaudet:

 

KORTTELISÄBÄ (SALIBANDY) 3.9.-28.11.2019 | 15 euroa 

KORTTELILUISTELU / -JÄÄPALLO 11/2019-2/2020 | 15 euroa 

KORTTELIKIEKKO (JÄÄKIEKKO) Kevät 2020 (tammi-maaliskuu) | 15 euroa 

KORTTELIFUDIS (JALKAPALLO) 5/2020-6/2020 | 15 euroa

 

 

 

Toimintaa pyritään järjestämään yhteistyössä oman lajin erikoisseuran kanssa.

 

Tutustuminen on aina maksutonta MAHL korttelitoiminnassa. 

 

Korttelisalibandy järjestetään liikuntasaleissa, lähiliikuntapaikoilla. Jääurheilulajit toteutetaan ulkojäillä. Jääpallon/luistelun osalta pääpaino tulee olemaan Hänskissä. Korttelikiekko starttaa jo neljännen kautensa, ja se onkin laajentunut jo yli kymmenelle lähiliikuntapaikalle, sekä lähikuntien kaukaloihin. Korttelifudis starttaa ulkokenttien auettua, ja sillä pyritään jatkamaan jäälajien mukaista liikkumista Mikkelin lähiliikuntapaikoilla, sekä lähikuntien kentillä.

Kunkin lajikorttelin "lajin päätöspäivä" toteutetaan turnauksena, jossa kaupunginosat ja lähikunnat haastavat toisensa mittelöön lajiparemmuudesta.

 

Lue lisää Four season toiminnasta ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

 

LEIRITOIMINTA

 

MAHL järjestää koulujen loma-aikoina päiväleiritoimintaan Rantakeitaalla. Leiritoiminnan tarkoituksena on järjestää mahdollisimman monipuolista toimintaa, leikkien ja pelien kautta. Toiminnan on tarkoitus antaa koko päivän mittainen turvallinen paikka lapsille, johon vanhempien on helppo tuoda lapset. Toiminnan ohjauksesta vastaa koulutetut aikuiset ohjaajat ja apuna toimii nuoret apuohjaajat. Leiripäivät alkavat aina klo 8 päättyy klo 17. Lapsille tarjoillaan kolme ateriaa päivänaikana: aamupala, lounas sekä välipala.

 

MAHL järjestää sekä syys-, hiihto sekä kesälomaleirejä.

 

Lue lisää leiritoiminnasta TÄÄLTÄ.

 

ILTAPÄIVÄTOIMINTA

 

MAHL jatkaa kerhotoiminnan levittämistä, koulujen iltapäiviin. Kerhoja järjestetään yhteistyössä koulujen ja kaupungin kanssa. Koulujen iltapäivissä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan iltapäiviin liikunnallinen vaihtoehto.

 

Iltapäivän liikuntakerhot 2019-2020:

 

 - Rämälän koulu

 - Otavan koulu

- Sairilan koulu

 

Lue lisää käynnissä olevista iltapäivien liikuntakerhoista TÄÄLTÄ.

 

 

LISÄTIETOJA

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

044 985 7242