MAHL BEACH VOLLEY 2020
Torstai, 21 Heinäkuu 2016 07:37

beach volley20

MAHL BEACH VOLLEY 2020 

Viime kesänä paluun tehnyt beach volley -sarja pelataan Urpolan beachalueella. Sarja starttaa kesäkuun alussa ja jää kesätauolle juhannuksen jälkeisenä viikkona. Heinäkuun lopussa jatketaan ja elokuun alussa pelataan yksittäinen finaalipäivä. MAHL varaa tiistai-illoille kentiltä vuorot ja tekee otteluohjelman, mutta joukkueet keskenään toimitsevat pelit. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1.

 

Hinta 50€/joukkue. Pelaajien tulee hoitaa MAHL pelaajarekisteröinti maksu kaudelle 5/2020-4/2021 kuntoon ennen pelejä. Pelaajarekisteröinti hoidetaan myclubissa. Ohjeet löytyvät täältä.

 

Ilmoittaudu mukaan Beach Volley-sarjaan täältä!

 

BEACH VOLLEY 2020

- Pelit pelataan 3vs3 tai 4vs4. MAHL tekee otteluohjelman, mutta joukkueet tuomitsevat pelit keskenään, pl. finaalipäivä. Sarjalle varataan torstai-illoille vakiovuoro Urpolan hiekkakentiltä. Jos peliä ei pysty pelaamaan kyseisenä osoitettuna pelipäivänä, joukkueet voivat sopia pelillä uuden ajan. Kummankin joukkueen tulee hyväksyä uusi pelipäivä.

 

- Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1. Pelipäiväinä paikalle yritetään saada myös MAHL:n edustaja, jolle voi suoraan ilmoittaa ottelutulokset.

 

- Sarja pelataan osallistujamäärästä riippuen joko lohkoissa tai yhtenä sarjana. Lohkomallissa Alkulohkojen jälkeen joukkueet jaetaan uusiin lohkoihin sijoitusten perusteella.

 

- Sarjasysteemi ja säännöt tarkentuu kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

- MAHL tulee varaamaan vakiovuoron Urpolan Beachvolley kentiltä, jolloin otteluita on helpompi sopia tiettyyn ajankohtaan ja kenttä on aina käytössä. MAHL tekee peliohjelman otteluille, siirrot peleillä suoraan joukkueiden kesken.

 

- Joukkueilla tulee olla omat pelipallot, lainapalloja saa MAHL toimistolta.

 

 

JOUKKUEET

  1. ..
  2. ..
  3. ..
  4. ..
  5. ..
  6. ..

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan sarjaan TÄÄLTÄ!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354