KESÄSALIBANDY STARTTASI KESKIVIIKKONA RANTAKEITAALLA!
Torstai, 27 Toukokuu 2021 11:56

SB URHO

Kesäsalibandy käynnistyi keskiviikkona seitsemän joukkueen sarjana. Keskiviikon peleissä FB Alapiha oli huilivuorossa, muut joukkueet pääsivät pitkän tauon jälkeen taas kiinni pelin makuun.

Illan peleistä ehjin nahoin selvisivät Urho - Mikkelin saunalautta ja Team A-H-M-A.

Seuraavat pelit ensi viikon keskiviikkona, klo 17:00 alkaen.

URHO 6 pts

Urho avasi kesäkauden kahdella voitollaan. Ensimmäinen peli Tahmatassujen vastaan oli tiukkaa ja tasaista vääntöä, myöskään vauhtia ei puuttunut. Urho hyökkäsi erittäin tehokkaasti jatkuvasti, kuitenkaan avausosumassa onnistumatta. Vastustaja onnistui ensin avausosumassaan, mutta Urho ei tuleen jäänyt makaamaan, vaan pääsi heti toisen erän alkuun tasoittamaan lukemat. Loppuerä olikin Urhon myllytystä ja illan ensimmäinen voitto 3-1 lukemin.

Illan toinen peli oli SB Canariaa vastaan. Yhden pelin huilitauko tuli tarpeeseen ja Urho jaksoi juoksuttaa myös Canariaa. Erän alku lähti hieman huonosti liikkeelle heti pelin alkuun otetun jäähyn vuoksi. Vastustaja ei jäähyn aikana osumaa onnistunut tekemään, joten tasakentällisillä jatkettiin. Urhon Valtteri Hämäläinen viimeisteli avausosuman ja tämän jälkeen Urho otti vallan pelistä viimeistellen tasaisin väliajoin maaleja. Voittajaa ei tarvinnut arpoa ja Urholle täydet pisteet.

Team A-H-M-A 6 pts

Myös Ahmat ottivat illasta täydet pisteet kotiin. Ahmat avasivat pelin team KalU:a vastaan kapteeni Vesa Himasen näyttäessä mallia. Myös vastustaja oli hereillä ja haki aktiivisesti maalipaikkoja ja onnistuikin ohittamaan Ahmojen maalivahti Pänkäläisen. Minuutti tasoituksen jälkeen Ahmat iskivät jälleen, tällä kertaa Saku Pulkkisen johdolla. Ahmat karkasivat vielä 1-3 johtoon ennen summerin soittoa. Toisessa erässä vastustaja kiri karkumatkaa yhdellä maalilla, jonka seurauksena Ahmojen maalimylly alkoi pyöriä. Team A-H-M-A nappasi pelistä 3-7 voiton.

Illan viimeisessä pelissä nähtiin varsinainen jännitysnäytelmä. Ahmoja vastaan asettui SB Canaria hyvinkin varmoin ottein. Peli lähti tulisesti liikkeelle ja Ahmat joutuivat erän alkuun alivoimalle. Alivoima ei joukkuetta hetkauttanut ja siitä selvittiin puhtaasti. Vastustaja pääsi ottamaan pelistä ensin otteen siirtyessä 2-0 johtoon. Toisessa erässä myös Ahmojen oma peli alkoi taas löytyä ja kavennusosuma nähtiin Jonathan Jääskeläisen toimesta. Vastustaja ehti kiriä jo 3-1 johtoasemaan, ennekuin alkoi tapahtua. Ahmat kirivät johtoaseman kiinni ja menivät maalilla ohitse aivan erän loppupuolella. Summerin soidessa Ahmat johtivat yhdellä maalilla, samalla napaten voiton.

Tahmatassut 3 pts

Tahmatassut avasivat illan pelillä Team HaiProa vastaan. Tahmatassut pääsivät ensimmäisenä maalintekoon ja viimeistelivät avausosuman Antti Heinikaisen onnistuessa. HaiPro ei tilanteessa jäänyt odottelemaan, vaan iski lukemat 1-1. Tasoituksen jälkeen Tahmatassujen peli syttyi ja maaleja viimeisteltiin kolme peräkkäin. Vastustajan Rangaistuslaukaus upposi Tahmatassujen maaliin mutta vielä kahden maalin johtomatka toi turvallisuuden tunnetta. Erän loppuun vedot alkoivat upota ja HaiPro oli selätetty 9-2 lukemin.

Tahmatassujen hyvä syöttelypeli jatkui myös pelissä Urhoa vastaan. Alussa Heinikainen pääsi siirtämään joukkueensa johtoon onnistuessaan Niemen syötöstä. Tahmatassut pystyivät pitämään vastustajansa ensimmäisen erän ajan vielä kiinni. Toisen erän alkuun peli repesi, vedot kilahtelivat tolppiin, eikä omia pelaajia meinannut löytyä avuksi. Vastustaja otti pelistä hallinnan ja viimeisteli pelin 1-3 lukemin.

Team KalU 3 pts

Myös KalU:lta varsin vakuuttava sarjanaloitus. Ensimmäiseen peliin HaiProa vastaan avausmaali nähtiin ajassa 1.08 uuden vahvistuksen Eemeli Parkkisen onnistuessa. Hetken aikaa vastustaja haki maalipaikkoja ja onnistuikin tasoittamaan pelin. Tasoituksen jälkeen KalU löi uuden vaihteen sisään ja karkasi kolmella maalilla 1-4 tilanteeseen, ennen ensimmäisen erän loppua. Toisessa erässä sama meno jatkui, eikä vastustajan kavennusmaali hidastanut menoa.

Illan toinen peli ei lähtenyt ensimmäisen tavoin liikkeelle. vastustaja Ahmat onnistui ensimmäisenä maalinteossa. KalU kuitenkin skarppasi pelinsä hyvin nopeasti ja tasoitti Topi Hämäläisen viimeistellessä. Toinen erä menikin vastustajan pyörityksessä, eikä muutamasta kavennusmaalista enää saanut toivoa.

SB Canaria 0 pts

SB Canarian ensimmäinen peli oli melkoista myllytystä. Alun ylivoima ei tuottanut haluttua tulosta ja vastustaja pääsi avaamaan pelin onnistuessaan. Canarialla oli hieman joukkuepeli vielä hukassa, eikä syöttelykuviot meinanneet luonnistua. Vastustaja vei Canariaa pelin loppuun asti ja nappasi puhtaan voiton joukkueesta. Vastustajan maalit olivat kuitenkin työntakana ja Canarian maalivahti Heikki Hyvärinen pääsi torjumaan ottelun aikana 26 kertaa.

Toisessa pelissä kuviot alkoivat jo löytyä ja peli kulki hyvin. Ensimmäisessä erässä Canaria viimeisteli kaksi osumaa Eetu Variksen ja Eetu Lahtisen onnistuessa. Vastustaja onnistui toisessa erässä kaventamaan ja Canaria lisäsi vettä myllyyn karkaamalla jälleen. Canaria oli jo pisteissä kiinni ja enää täytyi estää vastustajan hyökkäysyritykset. Jotain kuitenkin tapahtui lopussa ja vastustaja onnistui karkaamaan hyppysistä ja kavensi, tasoitti sekä meni vielä johtoon. Canaria yritti hakea vielä ilman maalivahtia tasoitusta muttei siinä onnistunut.

Team HaiPro 0 pts

Team HaiPro lähti hyvällä energialla illan peleihin. Ensimmäisessä pelissä Tahmatassuja vastaan HaiPro oli hyvin mukana heti alusta asti ja onnistui tasoittamaan vastustajan siirtyessä johtoon. Pikkuhiljaa ote alkoi lipsua ja vastustaja kasvatti maalitiliään. HaiProlla oli koko pelin ajan hyvä taistelutahto, eikä Tahmatassut pisteitään ilman useampaa maaliyritystä saanut.

Team KalUa vastaan hyvä peli jatkui ja tasoitusosuma nähtiin jälleen heti erän alussa. Erän loppuun akut alkoivat tyhjentyä ja KalU pääsi tuorein jaloin puolustuksen ohitse maalipaikoille. HaiPro ei takaa-ajotilanteessa lannistunut, vaan piti pelin loppuun hyvää energiaa yllä. Tästä kierroksesta ei pisteitä tippunut.