Toinen kiekkoviikko tarjosi maaleja oikealta ja vasemmalta. ESE ja Cafe Keidas saatiin myös peleille mukaan, joten nyt ovat kaikki joukkueet avanneet kautensa. Viikon Helmenä oli torstainen Patterin ja Konkurssin kohtaaminen jossa nähtiin upeita maaleja kovaa peliä ja suuria tunteita.

2 5 04.10.2021 21:00 h   ESE CXX -   2 - 7
2 7 07.10.2021 21:00 h   Jamon Pojat -   1 - 13
2 8 07.10.2021 22:00 h   Patteri Baari - HC Konkurssi   5 - 3

Maanantai 4.10.2021

Ese CXX - Virve 2-7

Esen kauden avaus olisi voinut olla kehnompikin. Vastassa oli Virve, jolla oli jo yjsi dominoiva esitys allansa. Ese sai otteluun lentävänlähdön päästen YV:lle parin minuutin pelaamisen jälkeen. YV tuotti tulosta ja ESE johtoon. Tämä toimi Virvelle hyvänä herätyksenä otteluun. Ensin Virve hyödynti oman YV:sä ja tuli tasoihin. Ja vielä ennen erätaukoa Jesse Manninen vei Virven johtoon. Toiseen erään Virve jatkoi hurjasteluaa, eikä ESE pystynyt vastaamaan Virven rynnistykseen oikein mitenkään. Virve surffaili karkuun jo varhain ja Plakkariin 7-2 voitto

Ottelun MVP Jesse Manninen 1+2 Tämä mies ehtii joka paikkaan

Golf HT - Cafe Keidas 11-0

Mitä tästä nyt sanomaan. Golf oi raikkaalla jalalla liikkeellä, ja Keidas haki tuntumaa. Cafe Keidas on keräilyjoukkue ja tämä oli ensimmäinen kerta kun he pelaavat yhdessä. On siis täysin ymmärrettävää että peli tulee hakemaan oikeita uria vielä hetken aikaa. Golf käytti tämän häikäilemättä hyväkseen ja kohenteli maalieroaan mukaviin lukemiin.

Ottelun MVP Jan Konga 62 torjuntaa Mies oli aivan puhki tuollaisen kiekkosateen jälkeen.

Torstai 7.10.2021

Jamon Pojat-BAR DOM 1-13

Toinen viikon toinen matsi josta ei hirveästi jää legendaa kerrottavaksi. Jamon Pojat oli liikkeellä erittäin kapealla 1+6 rosterilla ja se valitettavasti näkyi taululla rumasti. Ensimmäisessä erässä Jamot jaksoivat vielä ihan hyvin könytä mukana pelissä ja Tauolle mentiin maltillisissa 0-2 lukemissa. Toiseen erään sitten selkä katkesi ja DOM paukutteli toinen toistaan näyttävämpi' osumia voimattoman Jere MOilasen selän taakse. Jamon Pojat sai palkintosa lopussa kun Akseli Räsänen ryösti Roope Parkkiselta uran ensimmäisen nollapelin.

Ottelun MVP Sami Nalli 5+4 Uskomattomalta se kuulostaa, mutta Nalli oli hirveessä vireessä.

Patteri Baari - HC Konkurssi 5-3

Viikon herkkupala. Ennen peliä Konkurssin pelaajilla oli kammo uho päällä ja pitkin hallia raikuivat ennustukset murkajaisista 9-2 he uhosivat homman hoitavansa, mutta niin vain Patteri palautti nuoret miehet maanpinnalle ja vähän ehkä sen allekkin. Konkurssi aloitti maalinteon Konsta Orelman osumalla, mutta sitten alkoivat Patterin bailut. Suoraviivaisesti alueelle ja lötöä pussiin. Patteri karkasi tavoittamattomaan 4-1 johtoon 13 minuutin kohdillla. Konkurssi onnistui kuitenkin vielä kavennuksessa ennen paussia, joten luvassa oli huikea toinen erä. Odotukset eivät pettäneet, sillä Konkurssi lisäsi kierroksia koneeseen, ja tunteet jäälläkin alkoivat hieman kiehua, mutta sentään ihan liikaa ei yli läikkynyt. Konkurssi nousi maalin päähän kun Niko Kauppinen veivasi komean osuman, mutta Patteri kesti MIkko Vahvaselän johdolla ja lopulta Jarmo Tolvanen pamautti tyhjiin loppulukemat 5-3. Tämän kauden Rivarly pari on syntynyt!