PÖYRYN PANTTERIT LIIGAN KÄRKEEN
Maanantai, 22 Marraskuu 2021 07:55

SB haipro

Liigan toinen pelikierros tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita läpi illan. Peli alkaa näyttää varsin laadukkaalta ja pisteiden eteen joudutaan tekemään kunnolla töitä jokaisessa ottelussa. Pantterit alkaa vihdoin heräillä tähän kauteen ja siitä palkintona oli täydet pisteet ja kärkipaikka

Pöyryn Pantterit 12 PTS

Pantterit senkun porskuttaa. Perjantaina nähtiin todella  tyrmäävä esitys ja homma alkaakin pikkuhiljaa asettua uomiinsa. Pantterit toki kärsi hieman rosterivajeesta, mutta Miika Maczulskijin saapuminen paikalle oli ratkaisevaa illan pelien kannalta. Ilta alkoi Ahmoja vastaan ja mikä näytös siitä tulikaan. Pantterit oli itselleen epätyypillisesti tehokas paikoissaan ja erätauolle mentiin 5-1 johdossa. Toisen erän alkuun ottelu viimiestään ratkesi kun Pantterit sai pelata 5 minuuttia YV:tä ja siinä kolme onnistumista ja homma oli sitä myöten selvä. Loppu oli pelailua ja voitto lopulta 10-3. Toisessa pelissä XAMK:a vastaan samankaltainen meno jatkui. Panttereilla meni yhdeksän minuuttia murtaa XAMK puolustus ja sitten Paajanen räväytti pari pika maalia ja Aaron Ollikainen viimiesteli ratkaisevan tuntuisen 3-0 maalin juuri ennen taukoa. XAMK hiipi toisen erän alkuun jo maalinpäähän, mutta Aaron lisäsi jälleen johdon kahteen ja XAMK jäi jälkeen lopulta selvä 7-3 voitto ja kärkipaikka Liigassa.

Team A-H-M-A 9 PTS

HIeman kaksijakoinen kierros. Kuten oli kaksijakoinen myös ensimmäinen peli KalU:a vastaan. Ahmat oli alussa todella hyvällä jalalla liikkeellä ja KalU ei löytänyt lääkkeitä Ahmojen pysäyttämiseen. Tauolla Ahmat johti ratkaisevan tuntuisesti 3-0 ja vielä kun Mikko Laiho pelin toisella osummallaan vei Ahmat 4-0 karkuun iski hyvänolon tunne. Liike lakkasi ja KalU pääsi peliin mukaan. Ahmojen onneksi KalU ei päässyt kuin maalin päähän ja näin voitto 4-3 lukemin. Toisesta pelistä Panttereita vastaan tulikin sitten totaalinen mahalasku. Ahmat jäi täysin telineisiin jo ensimmäisessä erässä, ja kiri tyssäsi heti alkuunsa kun Jonathan Jääskeläinen katseli punaista ja Viiden minuutin AV tuotti kolme takaiskua. lopulkta 3-10 tappio. Tästä on helppo parantaa seuraavaan kertaan.

Team KalU 5 PTS

Ei tullut tuplavoittoa tälläkään kertaa vihreille. Ilta toki alkoi todella kovalla päänahalla Canariasta. KalU oli hyvässä vireessä läpi pelin, mutta jäähyt meinasivat maksaa ison hinnan. KalU johtoon O Matilainen jäähylle Canaria tasoihin. KalU johtoon Matilainen jäähylle Canaria tasoihin. Siinä oli ensimmäisen erän kuva. Toiseen erään Olli ymmärsi pysyä pois jäähyboksista ja se oli hyvä liike. Peltsi vei KalU:n 3-2 johtoon heti toisen erän alussa. Canaria tuli vielä kerran tasoihin, mutta viimeisellä minuutilla Santeri Tiirikainen osui ja KalU:lle pisteet 4-3. Ahmoja vastaan KalU nukkui ensimmäiset 20 minuuttia ja se maksoikin sitten koko pelin. KalU heräsi kyllä kiriin mutta aika vain yksinkertaisesti loppui kesken ja tuloksena 3-4 tappio.

SB Canaria 3 PTS

Ei sytyttäny Canaria maailmaa tuleen ensimmäisissä Liigapeleissään. KalU:a vastaan peli oli ihan mallikasta, mutta terävyys uupui hyökkäämisestä ja maalit jäivät vielä piippuun. Peli eteni tasaisesti koko ajan ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. KalU vain iski neljännen niin myöhään että Tasoitusta ei enää ehtinyt tekemään ja näin 3-4 tappio. Ei päässyt Canaria helpolla myöskään Viivelähtöä vastaan. Canaria kyllä peliä hallitsi, mutta Viivelähtö sinnetteli mukana läpi ottelun ja loppua kohden meinasi jo vähän muro hiipiä uikkariin kun Viivelähtö kiri kovaa vauhtia takaa. Summeri kuitenkin pelasti Canarian ja lopulta vapauttavat pinnat 6-4 voitolla. Paljon jäi kuitenkin parannettavaa seuraavaan kertaan.

Team HaiPro 3 PTS

Huilissa

XAMK 3 PTS

Pinnoja satoi jälleen XAMK laariin. Ensimmäinen voitto Liigassa napsahti ensimmäisessä pelissä Viivelähtöä vastaan. Peli oli tasainen kuten lukemistakin voi päätellä. Viivelähtö oli enemmän pallossa, mutta XAMK puolusti tiiviisti, ja maalilla Pirkka Multaharju otti kopit pois. XAMK panosti vastaiskuihin ja se tuottitkinpainetta Viivelähdölle säännöllisesti. XAMK meni kahdesti johtoon, mutta Viivelähtö kipusi molemmilla kerroilla rinnalle, ja ratkaisua haettiin rankkareilla, jossa Eetu Karhunen laittoa homman pakettiin ja 2 pistettä XAMK:lle. Toiseen peliin Panttereita vastaan lähtö oli jälleen hyvä, mutta jaat vain loppuivat kesken. XAMK keikkui mukana ensimmäiset 20 minuuttia, mutta sitten tuli seinä vastaan ja Pantterit karkasi 7-3 voittoon.Kitenkin varsin positiivinen esitys XAMK:lta.

Viivelähtö 1 PTS

Viivelähdön tekeminen otti taas askelia eteenpäin. Canariaa vastaan Viivelähtö piinasi vastustajaansa läpi pelin ja loppua kohden jopa hallitsi tapahtumia. Palkintoa ei tässä vielä tullut vaan huiliin oli lähdettävä 4-6 tappion saattelemana. Toisesta pelistä XAMK:a vastaan jäi varmasti vähän huono maku suuhun. Viivelähtö hallitsi peliä mutta maalipaikoissa ei oltu ihan niin teräviä kun olisi vaadittu. Tyhjin käsin ei kuitenkaan jääty sillä tappio tuli vasta rankkareilla, ja näin ollen kaikilla on nyt pistetili auki.