PATTERI BAARI TASONMITTAUKSEN VOITTOON
Tiistai, 21 Joulukuu 2021 09:49

JK torjuntako

Tasonmittaus on nyt saatu valmiiksi. Liigaan itsensä pelasivat Patteri, Konkurssi, Golf HT, Virve ja DOM. Divariin Jäivät ESE CXX, PoNu, Dynamite, Jamon Pojat ja Cafe Keidas.

Pörssikärkinä heiluivat seuraavat henkilöt: Maalipörssi Pauli Homan 14 maalia, Syöttöpörssi: Petteri Naumanen 24 syöttöä, Pistepörssi: Mikko Nevanoja 27 paunaa, Paras Torjunta% (enemmän kuin kaksi peliä pelanneet) Mikko Vahvaselkä 89.44% ja vielä eniten torjuntoja Jan Konga 344(79,81%)

Nyt huilataan loppuvuosi ja Liiga ja Divari alkavat ensi vuonna uusin kujein.

Jamon Pojat - Cafe Keidas 10-0

Jamon Pojat sai tässä pelissä kauan kaipaamansa sutsuppi pullon auki. Jamon Pojat on pelannut monessa pelissä paremmin kuin mitä pistesarake näyttää. Nyt kuitenkin kaivettuja onnistumisia saatiin ja se lupaa hyvää Divaria ajatellen. Takaiskuista huolimatta Keitaalla oli pelissä myös hyviäkin jaksoja. Edelleen terävyyttä kaivattaisiin molempiin päihin kenttää.

Ottelun MVP Tatu Kallio 1+2 Iloisen hyökkäävää peliä pakin paikalta

ESE CXX  - Patteri 3-10

Panostahan tässä oli vaikka kuinka. ESE:llä oli murskavoitolla mahdollisuus nousta vielä Liigaan ja taas Patterin piti homma hoitaa että Tasonmittauksen voitto tulisi omiin nimiin. ESE aloitti maalinteon oikeastaan pelin ensimmöisestä hyökkäyksestään. Sen verran tarvittiin että Patteri heräsi ja sen jälkeen ei ollut kentällä kuin yksi joukkue. Maalit toki antoivat odottaa itseään ja ESE maalilla Jan Lampinen venyi useaan huippu koppiin. Erän puoivälissä Janne Henttonen toi Patterin tasoihin ja Iivo Hokkanen siirsi keltapaidat johtoon juuri ennen taukoa. Ratkaisu nähtiin toisen erän alkuun kun Patteri iski kahdesti ja siihen katkesi ESE:n selkä. Viiimeisellä kympillä homma repesi ja Patteri marssi vakuuttavaan 10-3 voittoon.

Ottelun MVP Petteri Naumanen  0+4  Naumanen syötteli ESE:n solmuun.