HAZARD LÄHELLÄ DIVARIN RUNKOSARJAN VOITTOA
Torstai, 17 Maaliskuu 2022 13:11

SB hazard2

Keskiviikkoiltana jatkettiin Salibandyn divarin pelejä. Keidas ajoi itsensä ahtaaseen paikkaan kun mukaan ei tarttunut kuin yksi piste. Hazard taas puolestaan otti tukevan otteen runkosarjan voitosta Kaatamalla keitaan. Hurut  olivat myös hyvällä pelipäällä ja molemmista otteluista irtosi voitto rankkareilla. Divarin runkosarja on nyt viimiesiä pelejä vaille paketissa.

8 37 Runkosarja 16.03.2022 20:00 h   -   4 - 6

8 38 Runkosarja 16.03.2022 20:40 h   -   4 - 5 (SO)

8 39 Runkosarja 16.03.2022 21:20 h   -   3 - 2 (SO)

Cafe Keidas - Hazard 4-6

Vauhdikas avaus iltaan. Molemmat tulivat otteluun voitto mielessään ja se toikin peliin mukavasti tempoa.  Hazard oli kuitenkin läpi pelin hieman tarkempi ja tehokkaampi. Ensimmäiseen kahdeksaan minuuttiin Juuso Neuvonen iski Hazardin kahden maalin johdon. Keidaskin heräsi peliin mukaan ja kavenus syntyi 12 minuutin korvilla. Kuitenkin elämänsä peliä pelannut Oskari Koppi onnistui heti perään, mutta Keidas ei luovuttanut ja Lassi Kähärin osaman myötä tauolle mentiin Hazardin johtaessa 3-2. Toiseen erään Oskari Koppi jatkoi syöttöklinikkansa pitoa ja Hazard karkasi 6-2 johtoon. Keidas teki kolmantensa tarpeeksi ajoissa, mutta puhti ei vain riittäny ja Hazard korjasi pinnat 6-4. Juuso Neuvonen teki tehot 4+0, mutta vielä kovempi oli Oskari Koppi 1+4.

Hazard - Huru-Ukot 4-5(SO)

Pelin alku oli tunnustelevaa, ja molemmat keskittyivät virheiden välttelyyn. Hurut sai ensimmäisen tikin kellon löydessä seitsemää minuuttia. Sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue ja se oli Hazard. Hazardin peli kulki mallikkaasti, ja hyökkäykset olivat laadukkaita. Sitä myöten onnistumisia tuli ja Hazard karkasi jo 4-1 johtoon hieman ennen kuin 20 minuuttia täyttyi. Paine jatkui, mutta Hurut sai kavennuksen hieman onnekkaan pompun kautta ja se käänsikin pelin. Hazard meni jotenkin kipsiin ja Hurut saivat pelistä otteen ja rinnallehan sieltä tultiin. Lopulta ratkaisua haettiin rankkareilla, jossa Hurut oli lopulta vahvempi, ja siihen sulivat haaveet runkosarjavoiton varmistamisesta.

Huru-Ukot Cafe Keidas 3-2 (SO)

Kolmas ja viimeinen taisto oli jatkoi hyvien ja tasaisten otteluiden kaavaa. MOlemmat puolustivat tiiviisti ja maalipaikoilla ei pahemmin juhlittu. Hurut aloitti edellisen ottelun tapaan maalien tekemisen Juho Purhosen toimesta. Tämän jälkeen Keidas alkoi saada pelistä otetta, ja Lassi Kähäri venyttikin  maaliverkkoa kahdesti. Pitkään ei Hurut joutuneet tappiolla olemaan kun Masa Silajärvi tasoitti homman. Viimienen kymppi oli tasaista aaltoilevaa peliä, jossa molemmilla oli pari hyvää paikkaa, mutta kun ei uponnut niin edessä olivat taas rankkarit. Tällä kertaa ratkaisu tuli heti ekaan pariin, kun Silajärvi laittoi pallon ylähyllylle, ja tärkeä voitto Huruille.