TALVIKAUSI PÄÄTTYI JOT:N JUHLIIN
Keskiviikko, 20 Huhtikuu 2022 07:09

JK 6

Talvikausi paketoitiin maanantaina +40 kiekon Finaalipäivässä Virve ja JOT taistelivat tasapäin paikasta kirkkaisiin valoihin. JOT selvisi voittajana ja sai vastaansa Finaalissa HydO:n. HydO matkasi finaaliin voittamalla Pukit. Virve otti omansa pronssipelissä ja JOT nappasi pytyn hieman eriskummalisen Finaalin jälkeen. MAHL onnittelee mestareita ja kiittää kaikkia sarjaan osallistuneita.

KESÄKAUDELLE ILMOITTAUTUMINEN ON MYÖS KÄYNNISSÄ LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ

4 15 18.04.2022 15:00 h   -   4 - 2
4 16 18.04.2022 16:00 h   - Vanhat Pukit   9 - 1
4 17 18.04.2022 17:00 h   - Vanhat Pukit   12 - 4
4 18 18.04.2022 18:00 h   -   4 - 6

Maanantai 18.4. 2022

JOT - Virve   4 -2

Tästä välierästä muodostui juuri niin tasainen taisto kuin osattiin odottaakkin. Virve oli etenkin ensimmäisessä erässä hallitsevampi osapuoli ja johtomaali tulikin varsin nopeasti. JOT kuitenkin käytti paikkansa tehokkaasti ja kuittasi kaksi kertaa Virven johdon ensimmöisessä erässä. Virvellä oli paikkoja useampaankin maaliin, mutta Kai Tillanen teki yritykset tyhjiksi. Toisen erän alkuun JOT siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon Kun Petteri Naumasen tulinen kuti upposi Aku Kaipaisen selän taakse. JOT ei enää johdostaan luopunut. Vielä kun Saku Tukiainen vei 20 minuutin kohdoilla JOT:n 4-2 johtoon alkoi Virven urakka näyttää mahdottomalta. Sitä se olikin, sillä Tillasta ei enää ohitettu ja JOT Finaaliin 4-2 voitolla.

HydO - Vanhat Pukit   9 -1

HydO teki sen mitä heiltä odotettiinkin. Pukit jaksoi taistella hyvin ensimmöisen erän läpi, toki HydO teki neljä maalia, mutta siitä huolimatta ilme oli varsin pirteä. Toiseen erään ei siten puhtia enää ollut ja hydO:kin nosti jalkaa kaasulta Finaalia silmällä pitäen. toinen erä 5-1 ja loppulukemat siis 9-1 HydO:lle. topi Taskinen pyssytti tehot 4+0

Virve - Vanhat Pukit 12-4

Virve lähti hakemaan hyvitystä Finaalin livuttua ohi suun. Alku oli siinä määrin tahmeaa, että onnistumisten vastapainoksi myös omissa alkoi soimaan. 10 minuutin pelaamisen jälkeen peli oli Virvelle 4-2. Virve heräsi tuohon Pukkien toiseen maaliin ja ennen erätaukoa Virve ratkaisi pelin iskemällä vielä kolme maalia. Tauolle 7-2 lukemissa ja toinen erä oli nautiskelua kun ei enää tarvinnut puristaa. Molemmat saivat onnistmisia ja summerin soidessa lukemat 12-4 Virvelle

HydO - JOT 4-6

Olipahan Finaali. JOT otti komennon heti alusta alkaen ja peli oli 2-0 ennen kuin kuuttakaan minuuttia oli pelattu. Aki Kontio pumppasi ilmaan HydO:n renkaisiin kaventamalla, mutta JOT vastasi tekemällä kaksi ennen taukoa. Ratkaisun mukua alkoi olla ilmassa kun Tuomas Muotka vei JOT:n 5-1 johtoon kellon näyttäessä 21.44. Tämä sai aikaan sen että JOT hieman tuudittautui tuokseen ja HydO pääsi rynnistämään peliin uudelleen mukaan. Pauli Homan aloitti kirin ajassa 26.02 ja heti perään onnistuivat Taskinen ja kOntio. Kontion maalin jälkeen kellossa oli vielä yli kaksi minuuttia aikaa löytä tasoitus. JOT sai kuitenkin tilkittyä oman päänsä ja Jouni Huttunen sai viimiestellä tyhjiin JOT kuudennen maalin. Erikoistten vaiheiden jälkeen JOT nappasi mestaruuden 6-4 lukemin. Onnea JOT