VIIKKONI NHL KAUKALOSSA
Maanantai, 14 Marraskuu 2022 21:06

JK 13

Oliphan viikko. Neljä todella tasaista keikkokamppailua NHL kaukalossa. Pieni kaukalo tasoittaa hieman voimasuhteita, mutta se tuskin olisi suuremmin näkynyt tuloksissa vaikka olisi pelattu isommalla baanalla. Viikon joukkue oli Konkurssi, joka pelasi Back to Back pelit ja kaapi voitot Patterista ja Virvestä. Tiukat pelit näkyivät nimittäin myös jäähyilynä, ja boksien saranat olivat kovassa käytössä. Tasonmittaus alkaa olla maalissa, ja kohta tosipelit alkavat!

8 29 14.11.2022 21:00 h   Konkurssi - Patteri   3 - 1
8 30 14.11.2022 22:00 h   -   2 - 5
8 31 15.11.2022 21:00 h   Konkurssi -   4 - 2
8 32 15.11.2022 22:00 h   -   6 - 3

Maanantai 14.11.2022

Konkurssi - Patteri 3-1

Kun suuret ja mahtavat kohtaavat siinä tanner tärisee ja laidat ryskää. Konkurssi ja Patteri tarjosivat todella viihdyttävän matsin NHL kaukalossa. Molemmat pelasivat vahvuuksillaan. Konkurssi piti kiekkoa ja Patteri puolusti tiiviisti. Maaleja nähtiin ensimmäiseen erään kolme. Konkurssi onnistui ensin YV:llä, Patteri tasoihin ja pari sekunttia ennen taukoa Konkurssin Valtteri Räsänen onnistui voittomaalin teossa. Erityisesti toista erää sävyttivät jäähyt ja kumpikaan ei oikein saanut omasta pelistään kiinni. Puoitoista minuuttia ennen loppua Tanu Häkkinen niittasi pelin 3-1:n ja homma pakettiin. Tosiaan peliä sävyttivät jäähyt. Ottelussa jaettiin 9 kakkosta. Kumpikaan joukkue ei tässä pelissä yltänyt kyllä parhaimpaansa, mutta onneksi kausi on vielä nuori.

Ottelun MVP Valtteri Räsänen 2+0 Tärkeät maalit ja muutenkin kokonaisvaltaista pelaamista

Golf HT - Virve  2-5

Virven lähtökohta otteluun oli kyllä haastava kun peliin piti lähteä ilman joukkueen sielua ja liideriä Pasi Pippuria. Tästä kuitenkin päästiin yli ja Virve oli alusta alkaen kuskin paikalla, mutta Golfin maalilla Joonas Innanen oli liekissä. Toisen erän Alkuun Tomi Pirinen ja Jani Sorjonen onnistuivat peräjälkeen ja Mika Kursi laittoi naulat arkkuun. Pelin ratkettua, Golf hieman piristyi ja tulostaululle saatiin myös pari onnistumista. Lopulta ei ollut Golfista Virveä haastamaan ja pinnat Virvelle 5-2 lukemin.

Ottelun MVP Mika Kursi 1+2 Voittomaali, ja muutenkin mies ehti joka paikkaan

Tiistai 15.11.2022

Konkurssi  - Virve 4-2

Viikon vimonen helmi. Konkurssi aloitti tuttuun tapaansa vahvasti ja Virven maalilla pelannut Tommi Pitkänen sai venyä parhaimpaansa. Ensimmäinen erä mentiin käsikädessä ja summerin soidessa taululla komeilivat 2-2 lukemat. Toisen erän käsikirjoitus olikin selvä. Virve kaivoi Pippurin pelikirjasta sivun 265, eli koko mippu sumppuun oman maalin eteen ja isketään vastaan. Tämä toimikin pitkään, ja Konkurssin otteissa alkoi paistaa turhautuneisuus. Lopulta palkinto tuli kun Kake Laakson laukoma kaaliperhonen muutti Kursin mailasta suuntaa, ja kiekko livahti hölmistyneen Tommi pitkäsen selän taakse. Heti perään Niko Kauppinen kaunisteli lukemat 4-2

Ottelun MVP A-P Pöyry 0+2 Tällaisessa pelissä kokemus on rautaa, ja AP johti joukkojaan kokemuksellaan.

PoNu - Dynamite 6-3

Dynamite alkaa saada juonesta pikkuhiljaa kiinni. Nyt kohtaloksi koitui alun muutamat lipsahdukset ja PoNu rankoi lähes jokaisella laukauksellaan. Alun hurlumhein jälkeen tahti tasaantui ja Dynamite jopa hallitsi tapahtumia, mutta viimiestelyä on vielä parannettava, mikäli mielii pinnoja ottaa peleistä.