KAIPAINEN PELASI VIHDOIN ELÄMÄNSÄ OTTELUN
Tiistai, 10 Tammikuu 2023 18:08

suru tollo

Näin joulutauko on lusittu ja kiekkosarjat palasivat. Maanantain Liiga peleissä Hämminki ja Konkurssi päätyivät pistejakoon huikean trillerin jälkeen 4-4 lukemin. Toisessa pelissä Virve jaksoi Patterin kyydissä ensimmäisen erän. Divarissa PoNU ja Dynamite tarjosivat viihdettä koko rahalla. Dynyt tarjosi hyvän vastuksen, mutta kukaan ei pystynyt pysyäyttämään Aku Kaipaista. Mies pelasi elämänsä pelin repien riistäen ja raataen. Nyt tehot myös löytyivät kun joukkue sitä tarvitsi. Aku otti omat reppariin tehoin 3+3. Golf otti pinnat MAHL:lta 6-2 lukemin, mutta täyden ajan sai töitä tehdä kahden pinnan eteen.

Hämminki - Konkurssi  4-4

Viikko alkoi tasaisella kamppailulla Hämmingin ja Patterin välillä. Hämminki tuli otteluun isännän elkein ja Konkurssi sai ottaa vastaan aika paljon. Kuin hujauksessa peli oli Hämmingille 3-0. Iiro Ruohonen toi KOnkurssin kahden maalin päähän ennen taukoa, mutta Juuso Viljakainen vei Hämmingin jälleen kolmen maalin johtoon 18 minuutin pelaamisen jälkeen. Sen jälkeen Konkurssi alkoi vihdoin myös onnistua. Nopeaan tahtiin pari onnistumista, kunnes Hämminki sai vihdoin luukut taas kiinni. Alkoi näyttää että Hämminki kestäisi Konkurssin rynnistyksen, mutta Aarne Räsänen joutui ottamaan boksin ja Knkurssin jos päästää YV:lle tuloksena on yleensä maali ja niin kävi tälläkin kertaa Lassi Nevanoja toi Konkurssin tasoihin ja näillä lukemilla pisteet myös jaettiin.

Ottelun MVP Teemu Lampinen  2+1 GM johti joukkojaan edestä.

Patteri - Virve 9-3

Tästä pelistä ei muodostunut klassikkoa. Virve roikkui ensimmäisen erän mukana johtan 1-0 ja 2-1. Patteri kuitenkin kampesi rinnalle ja ohi vielä ennen taukoa. Olli Linsenin osumalla. Heti toisen erän alkuun Pauli Homan vei Patterin johtoon, ja se oli sitten menoa. Selkä katkesi Jarmo Tolvasen 5-3 maaliin ajassa 19.56. Sen jälkeen pelailtiin ja Patteri korjasi potin 9-3 lukemin.

Ottelun MVP Jarmo Tolvanen 2+4  Yleensä tehot ovat toisinpäin, mutta nyt Jammulla oli lavassa syöttöerkat

Tiistai 10.1.2023

Dynamite - PoNu 6-8

Johan oli maalijuhlaa tämä peli. Peli oli tasaista vääntöä alusta loppuun, mutta niin vain PoNu kesti koko ajan luistimen piirron edellä. Ainoan kerran Dynyt pääsi tasoihin 1-1. PoNu siirtyi lopullisesti johtoon Aku Kaipaisen kammo vaihdon ansiosta. Ensin mies otti kauden komeimman Blokin omassa päässä, ja siitä seuranneesta hyökkäyksestä Aku tarjoili Eemil kutvoselle tontin ja kiekko reppuun. PoNu hurjasteli samalla vauhdilla 4-1 johtoon Akun ollessa mukana molemmissa maaleissa. Dynyt nousi vielä maalin päähän, mutta sen enempää uhkaa ei heistä ollut ja PoNu sai rauhassa puolustaa johtoaan. Lopulta lukemat kirjattiin PoNu:lle 8-6

Ottelun MVP Aku Kaipainen 3+3 Mies pelasi elämänsä pelin silloin kun sitä joukkue tarvitsi

Golf HT - MAHL 6-2

MAHL:lla oli kova haaste pysyä Golfin perässä ja siinä onnistutttiin ihan kohtuullisesti. Golf oli toki läpi ottelun niskan päällä, mutta lukemat eivät revenneet MAHL:n hyvän puolustamisen ansiosta. Golf kuitenkin karkasi pelin edetessä 3-0 johtoon. MAHL sai kavennuksen Tuomo Siiran komealla laukauksella. Momenttum tästä hieman kääntyi ja ottelun ratkaisu oli tyly. Aitioon näytti siltä että MAHL olisi saanut kiekon maaliin, mutta niin ei ehkä koskaan käynyt, ja Golf iski kontrasta pelin 4-1:n, ja tähän katkesi selkä. Hyvin kuitenkin MAHL taisteli ja tuloksena olosuhteisiin nähden siedettävä 2-6 tappio. Tehot pikkaisen laahaavat ja kansa huutaisi Joona Kettukankaan paluuta kehiin.

Ottelun MVP Kai Simola 1+3 Maalin teko oli vaikeaa, mutta onneksi kaverit loittoivat hyvistä syötöistä keikot reppuun.