VUODEN ENSIMMÄISET SALIBANDYT
Perjantai, 13 Tammikuu 2023 13:02

minttusilmt

Joulutauko on lusittu ja jälleen oli aika liukastella parketilla. Muutamissa otteluissa oli vielä kinkkua pohkeissa ja muutamassa mentiin lattiat täristen. Haipro jatkoi vahvaa menoaan voittamalla molemmat ottelunsa. XAMK oli myös pirteällä päällä ja voitti myös molemmat pelinsä. Ensi viikolla pelataan liigaa ja poikkeuksellisesti keskiviikkonakin pelataan kolme peliä.

Haipro

Joukkue jatkoi vahvaa menoaan. Ensiksi Dom jäi totaalisesti jalkoihin ja Haipro latoi maaleja läpi ottelun. Minttusilmiä vastaan joutui jo vähän hikikarpaloita vuodattamaan, mutta voittajanahan joukkue tästäkin kamppaluista poistui. Kahden ottelun maaliero tyly 17-6.

XAMK

Olipahan vahvalla päällä XAMK heti vuoden alkuun. Ensiksi hiukan jo väsytetty ja lannistettu Dom ei kyennyt laittamaan kampoihin. Seuraavassa pelissä oli vastassa kuulopuheiden mukaan aina helppo ja varma Pöyryn Pantterit. No niinhan siinä kävi, että kyllähän se XAMK Pöyryt kölläytti. XAMK salama-alku otteluun ja ensimmäisellä kympillä 3-0 tauluun. Tästä Pöyryt eivät täysin palautuneet ja XAMK:lle maukas voitto.

Pöyryn Pantterit

Vaikeuksien kautta sentään toisessa pelissä voittoon. Shokki alun jälkeen ei kyennyt enää nousemaan taistelemaan pisteistä XAMK:a vastaan. Kyllähän joukkueella paikkoja oli maaleja latoa, mutta kun ei vaan mene niin ei mene. Viivelähtö vastaan sisuuntunut lauma onnistui kaivamaan pisteet, mutta helpolla nekään ei tullut. Purhosen kammo kantti kuitenkin viivasta oli liikaa loistavasti Viivelähdön maalilla pelanneelle Lahtiselle.

Minttusilmät

Maalinteon tuskasta joukkue vaan jatkaa kärsimistä. Hyviä tilanteita joukkue saa rakenneltua ja puolustaakin pääosin hyvin, mutta tehot vaan puuttuu. Tehot kun joukkue saa kohilleen niin varmasti niitä pisteitäkin rupeaa rapisemaan eri tahtia.

Viivelähtö

Olipahan tasapainoiset pelit joukkueella. Koko rosterin leveys oli mukana illan kierroksella. Ensimmäinen erä Minttusilmiä vastaan mentiin 0-0 vaikka paikkoja maaleihinkin oli. Toisessä erässä joukkue sai vihdoin maalihanat auki. Loput hoitikin Viivelähdön maalilla ollut Lahtinen joka kirjautti itselleen myös nollapelin. Toisessa joutui ikävä kyllä taipumaan Panttereille viimeisillä minuuteilla.

DOM

Ei nyt ihan lähtenyt niin sanotusti rullaamaan peli ei sitten millään. Vastustajat vyöryivät sisään ovista ja ikkunoista veskarilla oli vähän tuskanen tehtävä. Paljon jäi parannettavaa seuraavalle kierrokselle. Päätä pystyyn ja eteenpäin !