KAUDEN 2023-2024 PELAAJAREKISTERÖINTI
Keskiviikko, 12 Huhtikuu 2023 10:08

 Rekkari2324

Kauden 2023-2024 pelaajarekisterimaksujen tilaus on avattu ja jatkossa pelaajarekisteröinnit sekä kaikki laskutus hoidetaan Suomisportin kautta!

 

MAHL:n sarjatoiminnassa mukana olevien tulee ostaa kaudelle 5/2023-4/2024 pelaajarekkari (31,5€), poikkeuksena ne sarjat joissa on erikseen mainittu, että pelaajarekisteri sisältyy hintaan. Pelaajarekisteri ostetaan vain kerran kauden aikana ja se käy kaikkiin sarjoihin. MAHL:n Pelaajarekisteri tilataan TÄÄLTÄ! 

 

Myös Puumaliigaan osallistuvien naisten täytyy ostaa itselleen Puumaliiga pelaajarekisteri (11,5€), joka on voimassa kauden 5/2023-4/2024. Naiset, jotka pelaavat Puumaliigan lisäksi myös muita MAHL:n sarjoja hankkii pelkästään 31,5€ Pelaajarekisterin. Puumaliigan pelaajarekisteri tilataan TÄÄLTÄ!

 

Suosittelemme lataamaan puhelimeen Suomisport-sovelluksen, jolloin saat kätevästi heti kaikki sinulle tulleet maksut, tapahtumat, viestit ja muut infot tietoosi.

 

 

HUOMIOITAVAA PELAAJAREKISTERIN OSTOSSA

 - Pelaajan pelioikeus on voimassa vasta pelaajarekisterin oston jälkeen eli rekisterin pitää olla myös maksettuna ennen ensimmäisiä pelejä.

 - Suomisportissa voi olla olemassa vain yhdet tunnukset (sportti-id) ja samat tunnukset toimivat tarvittaessa useamman seuran toiminnassa.

Pelaajarekisteriä ostaessa, saa MAHL ensin liittymispyynnön jäseenyydestäsi. Vasta kun seura on käynyt hyväksymässä pyynnön, voi oston suorittaa loppuun. Ethän siis jätä pelaajarekisterin hankintaan viime tippaan ennen ensimmäisiä kauden pelejä, vaan varaat muutaman päivän ennakkoa!

 

 

MAKSAMINEN SMARTUMILLA, EDENREDILLÄ TAI EPASSILLA

Otamme vastaan maksuja myös liikuntaeduilla. Käytössämme on Smartum, Edenred ja Epassi. Mikäli haluat maksaa pelaajarekisterin tai muun MAHL:n laskun (joukkuemaksut yms.), olethan ensin yhteydessä Mikkoon. Tällä hetkellä Suomisportin kautta ei voi maksaa liikuntaeduilla, joten liikuntaeduilla maksaessa tulee kuitti toimittaa Mikolle ja ilmoittaa minkä maksun maksaa.

 

 

LISÄTIETOJA:

Mikko Luukkonen

mikko(at)mahl.fi

044 209 9199