HENRI VALKONEN PELASI ELÄMÄNSÄ PELIN
Maanantai, 09 Lokakuu 2023 19:38

hmminki ltty

Tällä viikolla väännettiin kiekkoa vain maanantaina, ja sekin NHL kaukalossa. NYt kun alkujännitys on saatu pois voidaan pikkuhiljaa alkaa katsoa miten joukkueiden peli lähtee rullamaan. DOM otti kauden avausvoittonsa, ja Hämminki näyttää vahvalta parin pelin otannalla. ESE:llä on vielä tekemistä oman pelinsä kanssa. Kierroksen pelaaja oli ehdottomasti Hämmingin Henri Valkonen. Hene kuritti Virveä neljällä maalilla. Tämä totaalinen suonenveto siivitti miehen niin maali kuin pistepörssinkin kärkeen. Kuinkahan kauan mies siellä tulee roikkumaankaan...?

OTTELUT

1 5 09.10.2023 21:00 h   -   1 - 5
1 6 09.10.2023 22:00 h   -   2 - 8

RAPORTTI

Maanantai 9.10.2023

ESE CXX - DOM 1-5

Iso peli molemmille, sillä alla oli tappiot ensimmäisitä kamppailuista. DOM aloitti pelin vahvasti ja hups keikkaa peli olikin 2-0 DOM:lle kun seitsemän minuuttia oli taulussa. ESE teki minkä pystyi, mutta ESE maalilla Janne Tulla oli jälleen tulppana. ESE ei oikein saanut hyökkäyspeliään kulkemaan. DOM jatkoi toisen erän alussa mihin ensimmäinen loppui, ja ottelun ratkaisikin Eetu Kurrin tekemä maali ajassa 16.30. ESE kyllä sai ajoittain hyviäkin hyökkäyksiä DOM maalille, mutta Joonas Innanen oli rautaa. Nollapelin kävi lopussa ryöstämässä ESE:n Jussi Huttunen. DOM:lle 5-1 voitto, ja ESE jatkaa avauspisteiden metsästystä seuraavalla kerralla.

Ottelun MVP Janne Tulla 29 Torjuntaa Ei mitään rumputulta, mutta piti haamutorjunnoilla lukemat siedettävinä

Virve - Hämminki 2-8

Hämminki jatkoi siitä mihin avaus viikolla jäi. Peli pyöri heti alusta alkaen Virve päädyssä, ja Arttu Putkinen onnistui kolmen ja puolen minuutin kohdalla. Mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta Masi Mahlamäki tasoitti Virven seuraavasta hyökkäyksestä. Tämä ei kuitenkaan isoa kuvaa muuttanut, vaan Hämminki naputti pelin 3-1:n ennen kuin edes yhdeksää minuuttia oli pelattu. Virve puolusti minkä pystyi, ja nämä lukemat pitivätkin taukoon asti. Toisen erän alussa kävi kuitenkin selväksi että jalka ja kantti eivät riitä nousemaan taisteluun mukaan. Molempien puutteesta suurin syy oli GM Pippurin puuttuminen illan kokoonpanosta. Hämminki jauhoi tasaisesti läpi toisen erän iskien maaleja tauluun ja lopussa seisoivat lukemat 8-2. Vahvaa tekemistä!

Ottelun MVP Henri Valkonen 4+0 Tämä suonenveto nosti miehen maali- ja pistepörssin kärkeen.