2 25 25.10.2023 20:00 h   -   2 - 3 (SO) Raportti

2 26 25.10.2023 20:40 h   -   2 - 3 (SO) Raportti

2 27 25.10.2023 21:20 h   -   5 - 3 Raportti

2 28 27.10.2023 18:00 h   -   3 - 9 Raportti

2 29 27.10.2023 18:40 h   -   3 - 5 Raportti

2 30 27.10.2023 19:20 h   -   3 - 2 Raportti

2 31 27.10.2023 20:00 h   -   8 - 4 Raportti

2 32 27.10.2023 20:40 h   -   6 - 0 Raportti

2 33 27.10.2023 21:20 h   -   7 - 4 Raportti

Raportti:

Verkkoverstas:

Nyt kyllä yskähteli kone pahemman kerran tai oikeastaan maalin teko ja saldona kaksi tappiot rankkareilla. Kyllähän joukkue hallitsi molempia otteluita, mutta maalipaikkoja tuhlailtiin aivan liikaa. Kun tulosta ei meinaa tulla niin väkisin meinaa homma lähteä laukalle ja iso focus käytetään toisille ja tuomareille kiukutteluun. Kaikki kunnia kyllä silti Weikkosille ja Viivelähdölle kun onnistuivat tylsyttämään Verkkoverstaan miekan.

Viivelähtö:

Viivelähtö on aloittanut kautensa erittäin pirteästi. Verkkoverstasta vastaan joukkue puolusti todella uhrautuvasti ja viimeisenä lukkona Lahtinen maalilla, joka poimi useamman loistavan torjunnan. Tästä Viivelähtö sai ansaitsemansa palkinnon ottamalla voiton rankkareilla. Toinen ottelu Weikkosia vastaan oli huomattomasti vapaanpa ja ottelu mentiin enemmän ja vähemmän coast to coast meiningillä. Viivelähtö oli kuitenkin piirun verran Weikkosia tehokkaampi ja nappasi 5-3 voiton.

Weikkoset:

Niin myös Weikkoset puristivat voiton rankkareilla Verkkoverstaasta. Kaava oli aika sama kuin Viivelähdölläkin. Tiukkaa puolustamista, hyviä torjuntoja maalivahdilla ja laadukkaita vastahyökkäyksiä. Erittäin kova suoritus. Viivelähtöä vastaan ei sitten enää paukut riittänyt, kaikki energia taisi ulospuhaltua Verkkoverstas otteluun.

A-h-M-A:

Ei ollut liikkeellä ihan sillä parhaalla kokoonpanolla, mutta niin se vain molemmista peleistä voitot kairasi. Haipro hoitui jopa yllättävän helposti lukemin 9-3. Panttereita vastaan joukkue joutui tekemään täyden puhteen pisteiden eteen. Näyttikin jo, että rankkareille mennään, mutta niin vain Ahmojen Helttunen rankaisi Panttereita viimeisellä minuutilla ja maukas 3-2 voitto Ahmoille.

Pöyryn Pantterit:

Haiprosta kokemuksella ruutinivoitto, mutta ei nyt kovin selvin numeroin. Pienenä erikoisuutena voi pitää sitä, että kaksi ensimmäistä Panttereiden maalia ottelussa kimpoili Haipron pelaajien mailoista maaliin. Toinen ottelu Ahmoja vastaan oli erittäin tiukka. Ensimmäinen erä mentiin maalittomana ja toisessa erässä vasta rupeaa tapahtumaan. Ahmat menevät ensin johtoon ja kuitti tähän tulee heti perään. Kissa hiiri leikki jatkuu ja taas Ahmat johtoon ja kuitti tähän heti perään. Lopussa Ahmat vielä maalin karkumatkalle ja kellosta loppuu aika kesken Panttereiden kannalta.

Haipro:

Alun tupla voiton jälkeen vaeltelee nyt neljän tappion putkessa. Ahmoja vastaan ei millään eväät riittäneet edes taistelemaan voitosta vaan lähinnä ottelu meni selviytymiseen. Panttereita vastaan joukkue teki pienoisen tason noston ja onnistui pitämään ottelun ainakin tuloksellisesti tasaisena vaikka Pantterit ottelua hallitsikin.

XAMK:

Lähellä oli ettei joukkue joutunut luovuttamaan otteluitaan, mutta niin vain joukkue sai raavittua kentällisen ukkoja ja vielä yhden vaihtarinkin. Tuloksellisesti pelit eivät aivan jiiriin mennyt, mutta liikuntaa perjantai-iltaan sitäkin enemmän. Hazard oli tyly vastus ja jätti XAMK:n tylysti nollille vieden ottelun 6-0. Vähillä miehillä pelannutta Minttusilmiä vastaan ottelu oli jo paljon tiukempi. Toisessa erässä XAMK kampesi itsensä kolmen maalin takaa jo maalin päähän ja kovasti oli vaihtopenkillä (tällä yhdellä siellä olijalla) uskoa, että vielä tasoihin tullaan. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan Minttusilmät vielä maalaa pariin otteeseen erän lopussa XAMK:n verkkoon.

Minttusilmät:

Eipä ollut taaskaan kauhean paljon saatu ukkoja pelaamaan. Hazardia vastaan riitti paukut ensimmäisen erän ajan haastaa ja raastaa, mutta toisessa erässä Hazardin pyöritys oli vaan liikaa. XAMK:a vastaan sentään päästiin aika lailla samoilla jaoilla pelaamaan kun molemmilla oli kapoinen rosteri. Tästä joukkue selvisi voittaja perjantai-illan viettoon. Lähellä oli kyllä ettei toisen erän mustahetket koitunut kohtaloksi. Minttusilmiltä hävyttömässä vireessä tai ainakin pisteiden osalta oli Teemu Kärkkäinen nakuttaen 8+1 kahteen peliin.

Hazard:

Kohtasi kaksi rajusti pelaajien vähyydellä kipuilevaa joukkuetta. Minttusilmät jaksoivat vielä ensimmäisen erän roikkua mukana tuloksessa ja erätauolle mentiinkin 3-3 tilanteessa. Toinen erä mentiinkiin aika rajusti Minttujen päätyyn eikä voittajasta lopussa ollut epäselvyyttä. Valmiiksi hyvillä lämmöillä ollut Hazard tylsytti XAMK:n täysin ja maalissa lainaveskana ollut Niemi kirjasi itselleen nollapelin.