3 34 01.11.2023 20:00 h   -   4 - 3 Raportti

3 35 01.11.2023 20:40 h   -   4 - 6 Raportti

3 36 01.11.2023 21:20 h   -   4 - 3 Raportti

3 37 03.11.2023 18:00 h   -   5 - 2 Raportti

3 38 03.11.2023 18:40 h   -   6 - 2 Raportti

3 39 03.11.2023 19:20 h   -   2 - 4 Raportti

3 40 03.11.2023 20:00 h   -   3 - 9 Raportti

3 41 03.11.2023 20:40 h   -   3 - 6 Raportti

3 42 03.11.2023 21:20 h   -   15 - 0 Raportti

Raportti:

MAHL

MAHL sai nuorta vahvistusta ja se näkyi pelikentällä. Huru-Ukoille annettiin kunnolla vastusta ja toiseen erään mentiin 2 maalin johdolla. Toisessa erässä pakka meni sekaisin ja tästä syystä lopputulos Huru-Ukoille 4-3. Mahlin kauden ensimmäinen voittokin nähtiin Minttusilmiä vastaan, kun pitkän taistelun jälkeen taululla tulos 4-3.

Huru-Ukot

Ensimmäisessä pelissä MAHL:a vastaan tunteet kuumeni, kun vastustajan nuorten vahvistusten jalat toimivat nopeampaa ja vastusta oli enemmän kuin odotettiin. Näistä tilanteista turhia minuutteja jäähypenkin puolella. Toiseen erään lähdettiin alakynnestä, mutta joukkue sai kerättyä itsensä ja tiukan taistelun jälkeen pisteet kotiin. Minttusilmiä vastaan sama kova taistelu jatkui ja jäähyt rokotti pelaamista. Loppukiristä huolimatta ei maalit riittänyt voittoon.

Minttusilmät

Varmaa pelaamista ja tasaista vääntöä lukuunottamatta kärkikahinoissa taistelevaa Verkkoverstasta. Illan viimeisessä pelissä ei paljoa jäänyt ihmeteltävää. Artturi Foundila ja Eetu Lehtinen olivat perjantai-illan tehotiimi. Verkkoverstas pyöritti peliä 100-0. Maalivahdille hyviä torjuntoja 28, mutta kuitenkin 15 napsahti omiin verkkoihin.

XAMK

Nyt oli vaihtopenkillekin saatu porukkaa niin pystyi vastustajaakin haastamaan eri tavalla. Pöyryn Panttereiden tahmea alku erien alussa sai XAMK:lle hyviä maalipaikkoja, joista myös verkkoihin asti 2 puhdasta maalia. Ottelusta kuitenkin pisteet Panttereiden eduksi. Weikkosia vastaan tasaista vääntöä ja pari varmaa maalia, mutta ne eivät voittoon asti rittänyt.

Pöyryn Pantterit

Varmaa rutiininomaista pelaamista. XAMK:a vastaan molempien erien alussa meni oman pelin käynnistämiseen aikaa, joista vastustaja sai pari maalia. Nopeasti maalien jälkeen löytyi tatsi peliin ja ottelusta 5-2 voitto. Weikkosia vastaan Mika Paajanen napsautteli puolet joukkueen maaleista.

Verkkoverstas

Illan ekassa pelissä HaiPro:a vastaan eka erä meni ihmetellessä ja toiseen erään mentiin HaiPron 2-1 johdossa. Toisessa erässä herättiin peliin ja pyöritettiin peliä vastustajan päädyssä, loppulukemin 9-3. Illan päätteeksi nöyryytettiin Minttusilmät 15-0 lukemin. Erityismaininta Eetu Lahtiselle 5+2 tehot, hyvää puhdasta peliä.

Weikkoset

Panttereita vastaan eka erä meni Panttereiden pyörityksessä. Toiseen erään huolimattomasta vaihdosta kärsittiin jäähy, jonka johdosta Pöyryn Pantterit pääsi iskemään ylivoimamaalin. Loppua kohden pari maalia vastustajan verkkohin, mutta samantein tuli takaisin samalla mitalla. Ottelun loppulukemat Pöyryn Panttereiden eduksi 6-2. XAMK:a vastaan tasaista pelaamista puolin ja toisin, näistä taisteluista kuitenkin pisteet kotiin.

Haipro

Tappioputki jatkuu myös tämän viikon osalta. Verkkoverstaalle annettiin hyvin vastusta ja muutama maalikin sieltä napsahti, kuitenkin raju tappio lannisti mieltä. Toiseen peliin uudella energialla, hyviä paikkoja, mutta vastustajan maalivahti oli hereillä. Minttusilmien voitontahto oli tällä kertaa kovempi ja heille tästä pisteet kotiin.