3 43 08.11.2023 20:00 h   -   1 - 4 Raportti

3 44 08.11.2023 20:40 h   -   0 - 2 Raportti

3 45 08.11.2023 21:20 h   -   1 - 5 Raportti

Raportti peleistä:

Huru-Ukot - Team HaiPro

Illan ensimmäinen peli alkoi tasaisella taistelulla. Ensimmäisessä erässä ei juuri tapahtumia ollut, vasta ensimmäisen erän lopussa HaiPro teki ottelun avausmaalin. Toisessa erässä oli jo enemmän vauhtia ja useampi maalikin nähtiin. Ensin HaiPron johto 2-0, jonka jälkeen Huru-Ukot kavensivat 2-1.  HaiPro vastasi tähän heti perään lukemin 3-1. Loppuminuuteilla Huru-Ukot ottivat maalivahdin pois ja huolimattomista syötöistä HaiPro pääsi tekemään viimeisen maalin tyhjiin.

Huru-Ukot - Weikkoset

Weikkoset ottivat luulot pois heti ottelun alkuun saaden lukeman 1-0. Toiseen erään Huru-Ukoille kaksin kappalein ylivoima mailaan lyönneistä, muttei näistä ylivoimista saatu tulosta. Weikkosten toisen jäähyn kärsinyt Valtteri Lokka hyppäsi jäähypenkin puolelta takaisin peliin ja iski heti maalin lukemiin 2-0. Molempien joukkueiden vedot jäivät harmillisesti vastustajien peittoihin, joten haluttuja maaleja jäi tästä pelistä uupumaan kovasta taistelusta huolimatta.

Team HaiPro - Weikkoset

Weikkosten pyörityksissä meni suurin osa pelistä. HaiProlle jäähy mailaan lyönnistä, josta Weikkoset iski ylivoimamaalin. HaiPro sai viimeisellä minuutilla yhden maalin kavennettua, jonka johdosta Weikkosille ei tästä ottelusta nollapeliä kirjattu.

SC Viivelähtö - Minttusilmät

Ottelu lähti käyntiin vauhdikkaasti Minttusilmien pyörittäessä peliä. Heti ensimmäiseen erään Teemu Kärkkäinen teki 3 maalia. Kovaa puolustamista Viivelähdöltä ja muutamia hyviä yrityksiä myös vastustajan päädyssä, jotka Minttusilmien maalivahti Altti Pusa hoiti mallikkaasti.

Minttusilmät - Weikkoset

Minttusilmien tyhjä vaihtopenkki alkoi vaikuttaa toiseen peliin. Ensimmäinen erä meni vielä ihan hyvin ja jaksettiin pysyä pelissä mukana, mutta toiseen erään näki ukkojen väsymyksen ja ei jalalla enää päästy. Weikkoset näkivät tilaisuuden ja iskivät helppoja maaleja Minttusilmien päätyyn.

Team A-H-M-A - SC Viivelähtö

Ahmoilta varmaa rutiininomaista pelaamista. Viivelähtö pääsi yllättämään muutaman minuutin ottelun alun jälkeen, joka herätti viimeistään Ahmat peliin. Toisessa erässä tasaisesti maaleja, kunnes Viivelähtö alkoi vastaamaan ja iski loppuun vielä kaksi maalia. Viivelähdön maalivahdilta Jouni Lahtiselta nähtiin taas hyviä torjuntoja läpi ottelun. Ahmoille tästä ottelusta rutiinivoitto.

Team KalU - Weikkoset

Vahvaa taistelua koko ottelun ajan puolin ja toisin. KalUn päätyyn kuitenkin 2 laukausta enemmän, jotka näkyy lopputuloksessa. Weikkosten kolmen maalin tekijälle Lassi Kähärille erityismaininta.

Team A-H-M-A - FB Alapiha

Ahmojen voittoputki katkesi tähän iltaan, kun Alapiha haastoi toden teolla. Tunteet kuumeni puolin ja toisin, jonka johdosta jäähypenkillä oli molemmin puolin porukkaa omalla vuorollaan. Alapihan Karri Häkkinen loisti alivoimalla ja sai Alapihan 1-0 johtoon. Ahmat vastasivat heti toisen erän alkuun lukemat 1-1. Tasaisen taistelun jälkeen mentiin rankkareille, josta Alapiha nappasi voiton itselleen.

Team KalU - FB Alapiha

Ottelu alkoi tasaisesti ja pallo pyöri molemmissa päädyissä. Toiseen erään siirryttiin Alapihan 3-1 johdossa. KalU haastoi hyvin Alapihaa ja kentällä nähtiin hienoja pallon riistoja, nämä eivät kuitenkaan tarpeeksi tulosta tuottaneet. Laukauksia molempiin päätyihin saman verran, mutta KalUn maalivahdin taakse päätyi 2 enemmän, jonka johdosta peli päättyi Alapihan voitoksi.