2 13 06.11.2023 21:00 h   -   6 - 2 Raportti
2 14 06.11.2023 22:00 h   -   0 - 3 Raportti
2 17 13.11.2023 21:00 h   -   4 - 6 Raportti
2 18 13.11.2023 22:00 h   -   1 - 14 Raportti
2 15 14.11.2023 20:30 h   -   2 - 5 Raportti
2 16 14.11.2023 21:30 h   -   0 - 3 Raportti

Raportti:

Lepakkoketut - Bar Dom 6-2

Olipahan todella rikkonainen ottelu. Domille vahva startti otteluun ja ensimmäisen vitosen aikana joukkue herkuttelee kahdella maalilla. Lepakot heräilee välittömästi toisen maalin jälkeen ja tuleekin seuraavaan muutamaan minuuttiin tasoihin ottelussa. Ensimmäinen erän loppu sitten meneekin jäähyillessä ilman osumia kumpaakaan päähän. 20 minuutin kohdalla rupeaa tapahtumaan kun Lepakot laittaa isompaa vaihdetta silmään ja naputtelee taululle selvät 6-2 lukemat.

Ottelun MVP:t Lepistö & Homan, vanha tutkapari rupeaa jälleen löytämään toisensa vanhaan malliin.

PoNu - Ese CXX 0-3

Ese pääsee heti ensi minuuteillä ylivoimalle, mutta suurempaa tästä ei aikaiseksi saada, PoNu saa alivoimalla jopa vaarellisemman maalipaikan. 7 minuutin kohdalla on aika PoNu:n ylivoiman ja tämäkin ylivoima tuhraantuu ilman suurempia maalipaikkoja. 10 minuutin kohdalla Ese avaa maalihanat Hämäläisen laittaessa Huhtasen pullon ilmaan PoNun maalinkatolta. Enempää ensimmäisessä erässä ei maaleja nähtykkään. Toista erääkin mennään pitkä pätkä ennen kuin ajassa 23:12 Pöyry karkaa laidasta läpi ja ujuttaa kiekon PoNun maaliin. Suurempaa loppukiriä PoNu ei saa enää käynnisteltyä ja Ese vielä kaunistelee lukemia viimeisillä sekunneilla Hämäläisen osumalla.

Ottelun MVP Janne Tulla, oli Tulppana Esen maalilla, ei todellista rumputulta mutta muutama hyvä venyminen nollan eteen.

PoNu - Lepakkoketut 4-6

Lepakkoketut oli todalla vahva pelin alussa ja PoNu joutui vain ottamaan vastaan. Kehnon viimiestelyn, ja Tino Huhtasen torjunnat pitivät PoNu:n jotenkin pelissä mukana. Ensimmäisellä kympillä Lepakkoketut onnistui kahdesti, ja Ratkaisun makua oli ilmassa kun erän viimeisellä minuutilla kihahti vielä kahdesti. Jari Lepistön 5-0 maali toisen erän alkuun vaikutti siltä että tästä tulee rumaa. PoNu oli kuitenkin toista mieltä ja kirivaihde lyötiin silmään. Hujauksessa peli oli jo 5-3 ja Momenttum PoNu:lla. Sakari Muotka sammutti kuitenkin valot ja Lopulta lukemat 6-4 Lepakkoketuille

Ottelun MVP Sakari Muotka 2+1 Vahvaa pelaamista ja sammutti PoNu:n kirin komealla maalilla.

Dom - Konkurssi 1-14

Peli oli tasainen niin pitkään kunnes kiekko putosi jäähän, ja sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Konkurssi pyöritteli DOM:n kumoon rumin 14-1 lukemin. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.

Ottelun MVP Niko Kauppinen 0+4 Nikolla taisi olla syöttömaila käsissä.

Virve - Konkurssi 2-5

Kylläpä onnistui Virve laittamaan hyvin Konkurssille kampoihin. Kyllähän Konkurssi hallitsi peliä, mutta niin vain roikkui Virve mukana tuloksessa aivan ottelun lopulle asti. Häkkinen avaa maalinteon vitosen kohdalla. Virve tasoittaa tilanteen 11 minuutin kohdalla, mutta Konkurssi rankaisee heti seuraavassa vaihdossa siirtyen 2-1 johtoon. Sitten mennään pitkä pätkä ennen kuin Viitikko tasoittaa illan toisella osumallaan ajassa 22:54. Hetki mennää tasatilanteessa, mutta Virve töhöilee pari miestä boxiin ja se on game over Virvelle. Pari yv koppaa Konkurssille josta Virve ei enää toivu.

Ottelun MVP,  Mika Viitikko vaikka ei joukkue voittanutkaan niin kaksi koppaa Konkurssin verkkoon on kova asia.

Sammuneet Tähdet - Hämminki 0-3

Nuorisolauma tuli jälleen hyvällä energialla otteluun, mutta hieman meinaa mennä höntyilen puolelle välillä. Heti ottelun alussa Tähdet pääsivät ylivoimalle, mutta eihän siinä niin hyvin käynyt kun Hämminki siirtyy 1-0 johtoon alivoimalla. Melkein heti perään Tähdet uudestaan ylivoimalle, mutta jälleen jää tulos uupumaan ja heti Hämminki alivoiman jälkeen siirtyy rankkarilla 2-0 johtoon. Erän lopussa Hämminki vielä ylivoimalle, mutta nyt ei erikoistilanteesta merkintöjä tulostaululle. 20 minuutin kohdalla Tähdet jälleen ylivoimalle, mutta taas jää tulos tästä piippuun. Heti ylivoiman jälkeen Hämminki rankaisee jälleen Lampisen osuessa. Erän lopussa Tähdet pääsevät hakemaan kavennusta kahdella ylivoimalla, mutta kun ei yv skulaa niin ei vaan skulaa.

Ottelun MVP, Jere Moilanen 25 torjuntaa ja nollapeli!