4 79 08.12.2023 18:00 h   -   7 - 1 Raportti

4 80 08.12.2023 18:40 h   -   8 - 2 Raportti

4 81 08.12.2023 19:20 h   -   7 - 4 Raportti

4 82 08.12.2023 20:00 h   -   1 - 4 Raportti

4 83 08.12.2023 20:40 h   -   4 - 1 Raportti

4 84 08.12.2023 21:20 h   -   3 - 4 Raportti

Raportti:

Verkkoverstas - Team KalU 7-1

Ottelu alkoi Verkkoverstaan maalilla. Ekan erän loppuun KalU sai kavennettua yhdellä maalilla ottelun 3-1. KalUlle pari jäähyä, josta jälkimmäisessä Verkkovertsas sai tulosta ylivoimamaalin merkeissä. Verkkoverstaalle vielä kolme maalia ottelun loppuu ja pisteet kotiin. Eetu Lahtiselta hyvää tykitystä 4+1.

Verkkoverstas - Xamk 8-2

Samalla kaavalla alkoi myös illan toinen ottelu. Verkkoverstas pyöritti tätä ottelua mennen tullen. Xamk sai molempiin eriin yhdet maalit ja yrityksiä vastustajan maalille sitäkin enemmän, mutta maalilla oltiin hereillä ja nähtiin hienoja venymisiä.

Team KalU - Xamk 7-4

Ottelu alkoi tasaisella taistelulla molempien hallitessa peliä vuorollaan. Toisessa erässä KalU hallitsi enemmän peliä, mutta Xamkilta nähtiin myös hienoja riistoja, joista myös kolme maalia vastustajan verkkoihin. Tino Mutka iski joukkueelle 5 puhdasta maalia.

Pöyryn Pantterit - SC Viivelähtö 1-4

Viivelähtö avasi ottelun heti ekalla minuutilla. Pantterit hallitsivat ottelua enemmän, mutta Viivelähdön maalivahti hoiti toistamiseen oman tonttinsa esimerkillisesti.

FC Hazard - SC Viivelähtö 4-1

Hazard hallitsi ottelua koko pelin ajan. Viivelähdöltä muutamia hienoja katkoja ja kuvioita, mutta Hazardin puolustus toimi.

FC Hazard - Pöyryn Pantterit 3-4

Pantterit tulivat illan viimeiseen otteluun uudella energialla. Koko ottelu oli tasaista kamppailua. Hazardeille enemmän paikkoja toiseen erään, joista kaksi verkkoihin asti.