5 94 10.01.2024 20:00 h   -   5 - 6 Raportti

5 95 10.01.2024 20:40 h   -   11 - 3 Raportti

5 96 10.01.2024 21:20 h   -   13 - 3 Raportti

Raportti:

Team KalU - Pöyryn Pantterit 5-6

Ottelu alkoi pöpan kahdella maalilla. Nopeasti Kalu pääsi kaventamaan 1-2 ja lähes heti pöpa siirsi ottelun 1-3. Kalu jatkoi kaventamista vielä yhdellä maalilla ja loppuerä meni tasaisella pelaamisella puolin ja toisin. Toisessa erässä Kalu jatkoi kaventamista ensin tasoihin ja sitten ohi tilanteeseen 5-3. Pöpa alkoi kaventaa viimeisillä minuuteilla saaden ottelun tasoihin ja viime sekunneilla tekivät vielä voittomaalin.

Pöyryn Pantterit - MAHL 11-3

MAHL avasi ottelun ja pöpa alkoi heti dominoimaan peliä. Kummallakaan joukkueella ei vaihtopelaajien määrä päätä huimannut, mutta silti pelissä riitti vauhtia. Toiseen erään siirryttiin lukemin 3-2. Toisessa erässä pöpa alkoi iskemään maaleja hullulla tahdilla ja MAHL sai kavennettua vain yhden maalin verran.

Team KalU - MAHL 13-3

MAHL avasi myös tämän ottelun, jonka jälkeen Kalu alkoi hallita peliä. Kalun kapteenille Juho Murtoselle tarjottiin monia paikkoja, mutta miehen paikka ennemmin joukkueen maskottina, kun kentällä ei mitään tapahdu (poislukien yksi syöttö). MAHL:n maalivahdille Ville-Pekka Häkkiselle 35 torjuntaa rajusta tappiosta huolimatta.

Huru-Ukot - Verkkoverstas 1-9

Ensimmäinen erä alkoi Verkkoverstaan avatessa ottelun. Hurut antoivat hyvää vastusta ja myös yhden kavennumaaalin sai tehtyä. Toinen erä meni Verkkoverstaan pyörittäessä peliä ja tulokset myös sen mukaiset.

Huru-Ukot - Pöyryn Pantterit 3-5

Pöpa avasi ottelun ja jatkoi maalien tekoa ekan erän. Hurut olivat hieman alakynnessä, mutta toiseen erään pääsivät mukaan. Hurut kavensivat ottelun 2-3, jolloin pöpa alkoi taas karkaamaan. Hurut saivat kavennattua vielä yhden maalin, mutta se ei tasoihin riittänyt.

Verkkoverstas - Pöyryn Pantterit 10-1

Verkkoverstas hallitsi peliä läpi ottelun. Pöpa jaksoi kuitenkin antaa vastusta ja myös yhden maalin sai. Verkkoverstaalta nähtiin hienoja kuvioita ja syöttöjä.

MAHL - SC Viivelähtö 4-5

Mahl avasi ottelun ja johti alkuun ottelua 2-0. Viivelähtö alkoi kaventamaan ottelua ja sai ottelun tasoihin 2-2. Toiseen erään siirrytiin 3-2 lukemin. Mahlille alkuun jäähy, josta Viivelähtö ei tulosta saanut, mutta nopeasti alkoi Viivelähtö kaventamaan ottelua ja sai johtoaseman. Loppuun Mahl yritti kaventaa ottelua ja yhden maalin verran onnistui, mutta se ei tasoihin asti riittänyt.

MAHL - Xamk 3-4

Mahl avasi ottelun ekalla 10 sekunnilla. Mahl johti pitkään ottelua 3-0, kunnes Xamk sai kavennettua ottelun 3-2. Toinen erä oli tasainen ja vasta erän lopussa saatiin tulosta. Xamk sai ottelun tasoihin ja heti perään voittomaalin.

SC Viivelähtö - Xamk 2-3 (SO)

Illan viimeinen ottelu oli tasaista kamppailua. Viivelähtö avasi ottelun ja Xamk tasoitti pelin heti perään. Pitkään mentiin 1-1 tilanteessa, kunnes Viivelähtö sai pallon vasustajan verkkoihin. Toisessa erässä Xamk tasoitti ottelun 2-2. Muutama jäähy Viivelähdölle, mutta näistä Xamk ei tulosta saanut. Ottelu ratkaistiin rankkareilla Xamkille.