ESE JA VIRVE KESÄLOMILLE, VÄLIERIEN PARIT SELVILLÄ
Tiistai, 12 Maaliskuu 2024 13:07

virve patteri 

 

Maanantaina ratkottiin Konkurssille ja Sammuneille Tähdille vastustajat puolivälieristä. Nyt oli kyllä jo tekemisen meininkiä kaukalossa ainakin suurimmalla osalla. Lepakkoketut laittoi pöytään kovan statementin ja esitti todella tyylipuhtaan suorituksen jättäen Virven totaalisesti jyrän alle. Lepakot marssi otteluun käytännössä unelmarosterilla ja ottelu oli joukkueen hanskassa ensimmäisestä kiekon tiputuksesta lähtien. Virven GM Pippuri antoi Virvelle  mahdollisuuden voittaa olemalla itse ulkona rosterista, mutta sekään ei riittänyt. Kuparisen Virve sai rikki vasta viimeisillä minuuteilla.

 

Pientä jännitystä oli ilmassa Hämmingin poppoollakin. Edellisessä kohtaamisessa Ese kölläytti Hämmingin ja nyt ei enää ollut varaa ohipeleille. Ese aloittaa ottelussa maalinteon, mutta Hämminki kuittaa heti. Ottelu rupeaa kääntymään maalin jälkeen enemmän ja enemmän Hämmingille. Kahdenkympin kohdalla Hämminki karkaa jo kolmen maalin johtoon. Pöyry herättelee Eseä mukaan peliin ja kaventaa. Esen harmiksi Hämminki kuittaa maalin heti seuraavassa vaihdossa. Vitonen jäljellä, Hämmingille boxia, kiekko maaliin. Seuraava vaihto ja kiekko taas Hämmingin maaliin, yhtäkkiä Ese onkin jo maalin päässä. Ese painaa viimeiset minuutit päälle, mutta ei vaan saa toimitettua kiekkoa maalin asti. Herra Putkinenkin oli pakotettu laittamaan kämmenränni pitkääkiekkoa. ESE kesälomille, vaikka hyvän ottelun pelasikin.

 

 

Tulokset ja välierien aikataulu

 

7 PV1 11.03.2024 21:00 h   -   6 - 4 Raportti
7 PV2 11.03.2024 22:00 h   -   7 - 1 Raportti
7 VE1 18.03.2024 21:00 h   -    -  Ennakko
7 VE2 18.03.2024 22:00 h   -    -  Ennakko

 

 

Konkurssi - Lepakkoketut

 

Runkosarjan kohtaamiset: 7-0, 5-1

 

Konkurssi vei molemmat ottelut runkosarjassa selvästi antaen Lepakoille vain yhden maalin. Nyt tulevassa välierässä Konkurssi ei varmasti pääse niin helpolla, sen verran hyvän suorituksen Lepakot löi maanantaina tiskiin. Todella kova suosikkihan Konkurssi on jos vaan jänne kestää pelata. Maanantaina selviää lähteekö mestaruuspaidat jo hyvissä ajoin äitien tiskiräteiksi.

 

 

Sammuneet Tähdet - Hämminki

 

Runkosarjan kohtaamiset: 0-3, 6-1

 

Molemmat voittivat runkosarjassa yhdet ottelut, jopa kohtalaisen selvästi. Nyt tuskin voittajaa isoilla marginaaleilla tullaan saamaan. Hämminki päätti runkosarjan neljän ottelun tappioputkeen, mutta puolivälierässä oli eri meininki. Tähdillä peli on taas rullannut todella hyvin. Vain yksi tappio viimeiseen kymmeneen otteluun ja sekin Konkurssille. Todella tiukka ottelu tulossa ja eikä osaa yhtään veikkailla kumpi jatkaa matkaansa finaaliin.

 

PMT Festivaali 8.-11.5.

 

PMT2024

 

Joukkueita jääkiekon puolella hyvin mukana. Harrastesarjassa 11/12 joukkuetta ja kilpasarjassa 6 joukkuetta. Mukaan harrastesarjaan mahtuu vielä yksi joukkue ja kilpasarjaan vähintään kaksi joukkuetta, tarvittaessa kuusi joukkuetta.

 

Salibandyssä miesten- sekä naistensarjoihin ilmoittautuminen on nyt myös avattu.

 

Lue lisää turnauspiste.fi ja ilmoita oma joukkueesi mukaan.