KONKURSSI JA HÄMMINKI RATKAISEVAT JÄÄKIEKON MESTARUUDEN
Keskiviikko, 20 Maaliskuu 2024 13:56

hmminki konkurssi

Maanantai-illassa saatiin lisää kesälomalaisia kun Konkurssi voitti Lepakkoketut ja Hämminki puolestaan voitti Sammuneet Tähdet. Joukkueet vähenee ja ottelut kovenee. Keskiviikkona 27.3. ratkeaa kumpi joukkue pääsee nostelemaan pyttyä Ikiomalla. Kestääkö Konkurssin jänne tänä vuonna loppuun asti vai onnistuuko Hämminki jollain konstilla tylsyttämään Konkurssin.

Konkurssi - Lepakkoketut 5-3

Ohhoh mitä mitä, osa Konkurssin poppoosta oli nähty maanantaina aamujäillä purkamassa jännitystä ja hiomassa 1vs1 haastot kuntoon. Peli kerkeää rullata vain reilun minuutin kun ensimmäisen kerran kihahtaa. Kukkasniemi lähettää ranteen p-pisteen kaarelta ja kiekko menee vähän helponlaisesti hyvin pelanneen Vahvaselän taakse. Lepakot kuittaa maalin kuitenkin heti seuraavassa vaihdossa kun Pulkkinen toimittaa kiekkoa viivalta maalille ja Tuhkanen ohjaa maalin edustalta. Viiden minuutin kohdalla molemmat joukkueet jäähyilevät vuoron perään ja Häkkinen hyödyntää tilan kentällä vieden Konkurssin taas johtoon. Lepakkojen minuutit tulevat ensiksi täyteen ja joukkueelle jää vähän yv-aikaa. Lepakot käyttävät ylivoiman hyödyksi ja Tuhkanen tasoittaa lukemat illan toisella osumallaan. Tasatilanteessa mennäänkin pitkä pätkä. Konkurssi selvästi enemmän kiekossa, mutta muutaman todella vaarallisen paikan Lepakotkin onnistuvat järjestämään. Kahdenkympin kohdalla Lepakoille mustahetki ja kiekko kaksi kertaa omiin 30 sekunnin sisään. Heti tähän perään vielä Lepakot parin minuutin boxille ja näyttää, että ottelu menee väkisin Konkurssille. Lepakot tulee kuitenkin vielä Ryynäsen kaventaessa lukemiksi 4-3 ajassa 28:37. Lepakot hakevat vimmatusti tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, Konkurssin heitellessä pitkääkiekkoa. 15 sekuntia ennen loppua tulee määrämittainen purku ja Kukkasniemi käy tökkäämässä kiekon tyhjään maaliin. Erittäin hyvä ottelu kaikin puolin, jossa Konkurssi joutui tekemään täyden työn, että paikka finaalin aukesi.

Sammuneet Tähdet - Hämminki 2-4

Ottelu alkaa varovaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet yrittävät selvästi välttää virheitä. Virheettömyys ei montaa minuuttia kuitenkaan kestä Tähtien ottaessa boxia. Tähdet hoitavat kuitenkin alivoiman tyylikkäästi. Ensimmäinen maali nähdään 10 minuutin kohdalla kun Hämmingin Valkonen roiskaisee kiekon 0-kulmasta maalille ja kiekko löytää jostain tiensä aina maaliin asti. Pienen neuvottelun ja tutkailun jälkeen todetaan, että maali hyväksytään. Ensimmäisen erän lopussa Tähdet kampeat tasoihin Korhosen lyödessä riparin riparin sisään maalin edustalta. Toinen erä alkaa Hämmingiltä vahvasti Foudilan viedessä jälleen Hämmingin johtoon parin minuutin pelin jälkeen. Ratkaisun makua on ilmassa kun peliä vajaa kymppi jäljellä ja Liutu yksinläpi, mutta Heikkinen kestää maalilla. Kun ei ensimmäisestä maistu niin toisesta maistuu kun Liutu uudestaan yksinläpi samaan vaihtoon ja lukemat taululla 3-1 Hämmigille. Ajassa 27:37 Viljakainen boxiin ja Tähdille ylivoima. Tähdet kiittää ja ilmoittaa itsensä mukaan otteluun. Alle kaksi minuuttia taulussa ja Tähdet painavat vimmatusti päälle. Ei kuitenkaan palkintoa Tähdille ja GM Lampinen roikottaa viimeisillä sekunteilla kiekon Tähtien maaliin.

Hockey manager - Kevät

turnauspiste manag

Tapaninpäivän perinteinen Hockeymanager-turnaus saa nyt jatkoa kevään turnauksen muodossa. Nyt on mahdollista antaa viimeiset näytöt PMT-turnaukseen.

Hockeymanageriin ilmoittaudutaan mukaan yksittäisenä pelaajana. MAHL kerää jääkiekosta innostuneet pelaajat yhteen ja managerit draftaa joukkueeseensa pelaajat, julkisessa varaustilaisuudessa Bar Domissa. Varaustilaisuus videoidaan ja julkaistaan ensimmäisten kierrosten osalta. Vai keksitäänkö kevään turnaukseen joku muu draftausmetodi ??

Osallistumismaksu 30€. Hinta sisältää MAHL:n pelaajarekkarin turnauksen ajaksi.