SEURAN TALOUS
Torstai, 23 Toukokuu 2024 09:19

Mikkelin alueen harrasteliigat ry:n hallitus ja toiminnanjohtaja valmistelee jokaiselle kaudelle toimintasuunnitelman sekä budjetin. Toimintasuunnitelma määrittelee tulevalla toimintakaudella pelattavien sarjojen ja turnauksien rungon, sekä lajikohtaiset budjetit. Jokaisen toimintakauden pääteeksi seuran hallitus koostaa toimintakertomuksen sekä tilipäätöksen, joka esitellään ja hyväksytään syyskokouksessa. Tämän jälkeen ne ovat nähtävillä seuran kotisivuilla.

 

MISTÄ SEURAN TALOUS KOOSTUU?

Seuran taloutta rahoitetaan pääasiassa pelaajarekisterimaksuilla sekä toiminnasta saatavilla maksuilla ja mahdollisilla avustuksilla. Kaikki harrastusmaksut pyritään pitämään harrastajille kohtuullisina.


Aikuisten laji- ja turnaustoiminnassa mukana pelaavien tulee maksaa pelaajarekisterimaksu, joka on suuruudeltaan 31,50 € (kaikki lajitoiminta) tai 11,50 € (naisten salibandysarja) pois lukien ne sarjat tai turnaukset, joissa pelaajarekisterimaksu sisältyy hintaan. Laji- ja turnaustoiminnassa jokaiselle tapahtumalle lasketaan oma budjetti. Joukkueiden ja pelaajien maksut määräytyvät kustannusten mukaisesti. Kustannuksia ovat tilavuokrat, toimitsija- ja tuomaripalkkiot sekä muut kulut kuten seuran palkattujen työntekijöiden palkkakulut.


Lasten kerho- ja leiritoiminnan maksut määräytyvät tilavuokrien, ohjaajapalkkioiden, mahdollisten välinehankintojen sekä leirillä ruokailujen kustannusten mukaisesti. Lasten toiminnassa harrastamismaksuissa on huomioitu toimintaan saadut avustukset, joilla toiminta voidaan pitää harrastajille edullisena.


Toimintakauden mahdollinen ylijäämä ohjataan lasten harrastustoimintaan seuran strategian mukaisesti.


Seura hakee aktiivisesti hankkeita, joilla seuratoimintaan pystytään palkkaamaan toimijoita sekä ensisijaisesti kehittää seuran toimintaa ja taloutta.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Seura järjestää managersarjoja ja -turnauksia, joita pyritään osittain rahoittamaan yhteistyökumppaneiden tuella. Näissä sarjoissa ja turnauksissa yhteistyökumppanit voivat ostaa yhden joukkueen nimen itselleen sarjan/turnauksen ajaksi sekä samalla saavat kahdelle yrityksen edustajalle osallistumisoikeuden managersarjaan/-turnaukseen managerin ja kummipelaajan roolissa.


Yhteistyökumppanuudet edesauttavat taloudellisesti seuran toimintaa. Etsimme aktiivisesti kaikkeen toimintaamme yhteistyökumppaneita. Seuramme eri tukemismuodoista voit lukea lisää täältä.

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 356 1963