KUMPPANUUDET
Torstai, 23 Toukokuu 2024 09:32

 

YHTEISTYÖKUMPPANUUDET

Olemme Mikkelin alueen suurin moniliikuntaseura sekä harrastajien määrää, että liikuntasuoritteita mitatessa. Tulevaisuuden tavoitteenamme on pysyä alueen suurimpana moniliikuntaseurana, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Seurassamme on harrastajia reilu 1300. Näistä 31 % on lapsia ja nuoria, 67 % aikuisia ja 2 % senioreita.


Lapsille tarjoamme viikoittain kerho- ja lajitoimintaa aina syyskuun alusta toukokuun lopulle. Lasten kerhotoiminta pitää sisällään salibandykerhoja neljällä eri lähiliikuntapaikalla (Rantakylä, Ristiina, Otava ja Anttola) sekä neljä monilajiliikuntakerhoa, joista yksi on suunnattu tytöille ja kaksi perheille. Kesäisin järjestämme lapsille myös päiväleiritoimintaa. Seniorit liikkuvat kerran viikossa kävelysalibandyn parissa Rantakeitaalla. Senioreille pelivuorosta onkin muodostunut oikea hyvinvointipäivä, sillä jälkipelit he käyvät uimahallin puolella.


Nuorille ja aikuisharrastajille seuramme tarjoaa kattavasti sarja- ja turnaustoimintaa ympäri vuoden. Nuoret osallistuvat aktiivisesti omilla joukkueillaan seuran sarja- ja turnaustoimintaan. Eniten nuorista koostuvia joukkueita on mukana jalkapallon ja jääkiekon sarjatoiminnassa. Toimintakautemme alkaa toukokuussa jalkapallon Rautaliigalla sekä salibandyn managersarjalla, joissa pelit pyörivät viikoittain yhtenä tai kahtena iltana viikossa. Kesäkauden huipentuessa syyskuussa pelattavaan Jalkapallon Päämajaturnaukseen, pyörähtää talvikausi käyntiin syys-lokakuun vaihteessa ja jatkuu aina huhtikuulle asti. Talvikaudella viikoittain pyörivissä sarjatoiminnoissa päälajeina ovat jääkiekko, salibandy ja jalkapallo. Salibandyssa pelataan kaksi eri sarjaa: yleinen salibandysarja sekä naisten salibandysarja Puumaliiga. Puumaliigassa pelit pyörivät turnausmuotoisesti kerran tai kahdesti kuussa ja sarja on vuosien saatossa laajentunut liikuttamaan naisia Etelä-Savon alueen lisäksi jopa Lappeenrantaa myöten.


Pääsarjojen lisäksi järjestämme myös pienempiä turnauksia sekä turnausmuotoisia sarjoja, joista suosituimpia on työpaikoille suunnattu salibandyn Duuniturnaus, Tapaninpäivän Hockeymanager turnaus sekä syksyisin ja keväisin pelattava Pingis Paroni. Toimintamme isoin turnaus on PMT Festival, joka pitää sisällään Jääkiekon sekä Salibandyn Päämajaturnaukset. Joka kevät helatorstaiviikolla järjestettävä turnaus kerää Kalevankankaan jäähalleihin sekä Saimaa Stadiumille sadoittain jääkiekon ja salibandyn harrastajia. Vuonna 2024 Päämajaturnauksessa oli mukana 40 joukkuetta ja 500 pelaajaa.


Lisäksi toiminnassamme on mukana lähes 60 tuomaria ja toimihenkilöä, joidenka ansiosta pelit pyörivät päivästä toiseen. Kaikille tuomareille ja toimihenkilöille maksamme korvauksen peleistä. Lasten liikuntakerhoissa on mukana kymmenkunta palkattua ohjaajaa, jotka huolehtivat, että kerhot pyörivät suunnitellusti. Lisäksi kesäisin olemme tarjonneet kesätyöpaikan 2–4 nuorelle. Toiminnassamme mukana olevat tuomarit, toimihenkilöt, ohjaajat ja kesätyöntekijät ovat pääasiassa seuramme omia harrastajia, mutta toki joukkoon mahtuu muutama, joka harrastaa vain tuomarointia tai ohjaamista.

 

Haluatko sinä saada brändillesi näkyvyyttä urheiluseurassamme ja olla mukana seuramme tarinaa? Tarjoamme erilaisia valmiita yhteistyökumppanuuspaketteja ja halutessanne voitte valita mille kohderyhmälle yrityksenne antama tuki ohjataan. Tuki voidaan käyttää myös koko seuran toimintaan. Halutessanne voimme räätälöidä yrityksellenne myös täysin oman paketin, olethan rohkeasti yhteydessä!

 

Tutustu tuettaviin kohderyhmiimme sekä valmiisiin kumppanuuspaketteihin TÄÄLTÄ!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 356 1963