KESÄINFOA
Keskiviikko, 24 Huhtikuu 2013 00:00

 

 

 

MAHL kesä alkaa olla lähellä. Lue sarjojen tilanteet sekä kesän kovimmaat uutuudet. MAHL pelaajarekisteröinti on aloitettu uudella raudalle ja näin ollen jokaisen jäsenen tulee luoda itselleen uudet tunnukset MAHL:n verkkokaupan puolelle.

 

MAHL uudistuu kuudennelle toimintakaudella. Toukokuun alussa ulostetaan uusi tuunattu ulkoasu sivujen muodossa, samalla sivuille tulee uusia palveluita mm. "sopupeli" -pelin muodossa.

 

MAHL verkkokauppa on jo saatu uuteen uskoon ja jäsenrekisteri on resetoitu. Jokaisen käyttäjän tulee luoda itselleen uusi rekisteri. Myös kuudennen toimintakauden pelaajarekisteri on avattu. Jokaisella MAHL pelaajalla tulee olla maksettuna pelaajarekkarimaksu, verkkokaupan kautta.

Tilaa ja maksa rekisterimaksu - TÄÄLTÄ

 

Kesällä, lauantaina 29.6.2013 MAHL:n kesäpäivät, toivottavasti perinteisiksi muodostuvat "Spartalaiset". Tapahtuma on hengeltään värikäs, kaikille avoin ja maksuton, ei edellytä MAHL:n jäsenyyttä. Kilpaillaan 4-miehis/nais/seka -joukkuein yleisurheilulajeja, jonka jälkeen siirrytään Asterixista tuttuihin illanistujaisiin. Joukkueilmoittautumiset alkavat 1.5.2013.

 

Kokoa omat sparttalaisesi ja haasta myös kaverit mukaan! Ilmoittautuminen alkaa 1.5.2013 alkaen.

 

Toukokuun aikana starttaa kiekosta tuttu MAHL:n yleinen jalkapallovuoro. Vuoro on sunnuntaisin kello 17:30-19:00, paikkana Kalevankankaan koulun kenttä, samainen pelipaikka kuin maanantain jalkapalloliigassa. Sunnuntaivuoro on kaikille avoin ja maksuton, ei edellytä MAHL:n jäsenyyttä.

 

***

 

Kesän laji-ilmoittautumisiin on jäljellä enää hajapaikkoja. 1 joukkuepaikka Suomen vanhimpaan sarjamuotoiseen beachsoccersarjaan. 3 joukkuepaikkaa jalkapalloliigaan. Ole tihverä ja lunasta joukkuepaikka MAHL:n verkkokaupasta.

 

Ilmoittaudu kesälajeihin - TÄÄLTÄ

 

KESÄLAJIEN JOJO PALAVERI JÄRJESTETÄÄN RAVINTOLA PÄÄMAJASSA SU 28.4.2013

 

Kesällä lisätään myös turnausten määrää, uusina turnauksina heinäkuun lopulla Beachvolleyn PMT, ja elokuussa Salibandyn PMT. Kesäkauden päättää syyskuussa pelattava Jalkapallon PMT -turnaus. Tutustu turnauksiin MAHL:n verkkokaupassa ja varaa oma joukkuepaikkasi.

 

Elo-syyskuussa MAHL laajentaa toimintaansa myös junioripuolelle. Tuolloin starttaillaan korttelikerhoja viikottaisen liikuntakerhon toimesta, sekä mahdollisesti lajikerhoja kausiluonteisesti yhteistyöseurojen kanssa salibandyssa ja kiekossa.

 

 

Jääkiekossakin on vielä tapahtumia pitkälle kesään saakka. 27.4 harjoitushallissa pelataan Kymi-Saimaan harrastejoukkueiden lopputurnaus. Mukana on MAHL mestari AC Päämaja joka ottaa mittaa lappeenranna Playmates sekä Kouvolan MaxMen joukkueista. Lisäksi mukaan tulee Kotkan mestari joka selviää vasta tulevana viikonloppuna.

 

Toukokuun 8.-10.5.2013 Mikkelin harjoitusjäähallissa seitsemäs Jääkiekon PMT 10-joukkueen voimin. Mukana maailmanmestaruusmitallisteja aikuisten ja nuorten kisoista.

 

Tule ihmettelemään!

 

 

Toukokuun 18 päivä, pelataan jäähallissa talvikautta varten tasonmittausturnaus. Ole yhteydessä( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) mikäli haluat joukkueesi kanssa tulla kokeilemaan tasoa ensi vuoden MAHL kiekko sarjaan. Myös yksittäisiä pelaajia saadaan otettua mukaan.

 

 

KESÄTERVEISIN

 

MAHL -toimisto

 

 

Lisätietoja MAHL toiminnasta:

 

Tuomas Anttonen

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it / 0458726800

 

Vailla joukkuetta?

Ota yhteyttä, niin löydämme kyllä sinulle joukkueen.