MAHL suuntaa yhä enemmän toimintaa myös naisten suuntaan. MAHL Pinkkien Puumien toiminnan tarkoituksena on saada myös naiset liikkumaan joukkue-, sekä pallopelien parissa. Naiset pelaavat salibandyä ja jalkapalloa. 

 

 

Tällä hetkellä ei avoimia vuoroja!  Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut pelaamaan salibandyn naisten Puumaliigaa, ole yhteydessä rohkeasti Elinaan. Otamme joukkueeseemme mukaan uusia pelaajia.

 

UUTTA TAMMIKUUSSA 2022!

Lippupallo

Uusi lajikokeilu tytöille ja naisille toteutetaan Lippupallon merkeissä keväällä/kesällä 2022 Mikkelin Jalkapallohallissa. Toiminta tehdään yhteistyössä Lady Bouncereiden kanssa ja toimintaa vetääkin Maajoukkueesta tuttu Jenni Kuitunen.

 

- Toiminta on suunnattu vuonna 2008 ja sitä aiemmin syntyneille tytöille ja naisille.

- Mukaan tarvitset tekonurmelle soveltuvat kengät, juoksulenkkarit, nappikset. Lisäksi urheiluvaatetus ja juomapullo.

- Alaikäisten osalta vakuutusturva hoituu MAHL:n kautta, täysi-ikäiset omalla vakuutusturvalla.

 

Ilmoittautuminen tulossa uuden ajankohdan varmistuessa! 

 

Vuorolla huomioidaan ajankohtaiset koronaohjeistukset.

 

USKOLLANKO MUKAAN NAISTEN TOIMINTAAN?

Pinkkien Puumien toiminta on nimestä huolimatta tarkoitettu kaikille naisille ikään tai pelikokemukseen katsomatta. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi lajia aiemmin kokeillut tai pelannut. Omia pelivälineitäkään ei välttämättä tarvitse olla, vaan vuoroilla on aina mahdollisuus lainata mailoja.

 

Tärkeintä Pinkkien Puumien toiminnassa on oman kunnon ylläpitäminen ja sosiaalinen tekeminen muiden naisten kanssa, joten kaikki rohkeasti mukaan peleihin.

 

Tervetuloa siis mukaan pelaamaan kaikki uudet ja vanhat Pinkit Puumat. Kaikki vuorot ovat avoimia kaikille, eikä aiempaa lajikokemusta tarvita!

 

Meidät löytää myös facebookista nimellä MAHL PINKIT PUUMAT!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354