MAHL suuntaa yhä enemmän toimintaa myös naisten suuntaan. MAHL Pinkkien Puumien toiminnan tarkoituksena on saada myös naiset liikkumaan joukkue-, sekä pallopelien parissa. Naiset pelaavat salibandyä ja jalkapalloa. 

 

AVOIMET VUOROT

13.9.2022-30.5.2023

Päivä  Aika  Laji  Paikka Hinta 
 Tiistai 19:00-20:00  Salibandy  Karkialammen kuntotalo

30e /kevätkausi

 

 

Vuorot laskutetaan kauden aikana Suomisportin kautta. Ilmoittautumiset vuoroille Mahlin myclubista: https://mahl.myclub.fi

Olethan ennen ensimmäistä kertaa vuorolle menoa yhteydessä Elinaan elina(at)mahl.fi ja kerrot innokkuudestasi osallistua vuorolle.

 

 

USKOLLANKO MUKAAN NAISTEN TOIMINTAAN?

Pinkkien Puumien toiminta on nimestä huolimatta tarkoitettu kaikille naisille ikään tai pelikokemukseen katsomatta. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi lajia aiemmin kokeillut tai pelannut. Omia pelivälineitäkään ei välttämättä tarvitse olla, vaan vuoroilla on aina mahdollisuus lainata mailoja.

 

Tärkeintä Pinkkien Puumien toiminnassa on oman kunnon ylläpitäminen ja sosiaalinen tekeminen muiden naisten kanssa, joten kaikki rohkeasti mukaan peleihin.

 

Tervetuloa siis mukaan pelaamaan kaikki uudet ja vanhat Pinkit Puumat. Kaikki vuorot ovat avoimia kaikille, eikä aiempaa lajikokemusta tarvita!

 

Meidät löytää myös facebookista nimellä MAHL PINKIT PUUMAT!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354