SUURETKIN MOKAAVAT
Tiistai, 16 Kesäkuu 2015 11:19

 

 

 

Maanantai tarjosi jälleen jännitystä ja tunnelmaa, kun Hänskin montun valtasi MAHL jalkapallo. Liiga kierros tarjosi tukun tiukkoja otteluita, kovaa taistelua ja paljon tunnelmaa. Liekkö kärkipään joukkueet olleet jo toinen jalka Juhannuksen vietossa, sillä kärkikolmikosta vain Taloasema onnistui raapimaan itselleen täydet 6 pistettä. Sekin vain vaivoin. Timot ja LKP avasivat illan kärkikamppailulla, jonka Timot vei tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2. LKP ei toipunut vaan hävisi illan toisenkin ottelunsa. Liekö tämä ensimmäinen kerta kun LKP jää kierroksella ilman pisteitä...? Kulunut kierros todisti sen että vaikka taulukosta löytyy kolmen kerroksen väkeä, voivat altavastaajat yksittäisissä otteluissa horjutaa isompiaan, ja parhaimmassa tapauksessa jopa ryöstää heiltä pisteitä. Tämä tulee takaaman sen että Liigassa jännitettävää riittää vielä pitkään.

 

Muista MAHL avoin fudisvuoro keskiviikkona klo 20.00-21.00 Hänkissä

 

MAHL CARLSON JALKAPALLOEDUT

Carlson tarjoaa erikoietuja jalkapallotavaroista MAHL jäsenille. Lue eduista lisää - täältä.

 

 

Tulokset

 
  4 31 15.06.2015 18:00 h -   Menetetyt lupaukset -   0 - 1 Raportti
 
  4 32 15.06.2015 18:00 h -   -   3 - 2 Raportti
 
  4 33 15.06.2015 18:45 h -   -   2 - 2 Raportti
 
  4 34 15.06.2015 18:45 h -   Menetetyt lupaukset -   2 - 1 Raportti
 
  4 35 15.06.2015 19:30 h -   -   2 - 3 Raportti
 
  4 36 15.06.2015 19:30 h -   - FC Puujalat   2 - 3 Raportti
 
  4 37 15.06.2015 20:15 h -   -   1 - 3 Raportti
 
  4 38 15.06.2015 20:15 h -   -   6 - 1 Raportti
 
  4 39 15.06.2015 21:00 h -   -   4 - 1 Raportti
 
  4 40 15.06.2015 21:00 h -   FC Puujalat -   4 - 1 Raportti

 

Vielä on kesää jäljellä

 

MAHL kesäkaudella on vielä lajeja joihin voit tulla mukaan. Ilmoita joukkueesi nyt mukaan!!!

 


Kierrosraportti

 

FC Puujalat

Sarjanousija jatkaa yhä lentoaan. Puujalat pelasi omalla maksimitasollaan, ellei jopa sen yli. Puujalat ovat olleet sarjan suurin yllättäjä, ja tuloksena oli 6 pisteen ilta. He vastasivat kauden suurimmasta yllätyksestä kaatamalla Suuren ja mahtavan LKP:n jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2. Puujalat puolusti tiiviisti ja käytti maalipaikkansa tehokkaasti. Joukkue ei myöskään jäänyt pilviin leijailemaan, vaan se onnistui säilyttämään tasonsa myös toiseen otteluun, jossa se otti rutiini voiton Hazardista lukemin 4-1.

 

Menetetyt lupaukset

Menetetyillä lupauksilla oli jälleen vaikea ilta. Suurin ongelma näyttäisi tällä hetkellä olevan hyökkäyspään tehojen puutuminen. Laatupaikkoja syntyy tarpeeksi otteluiden voittamiseen, mutta kun pallot eivät uppoa niin ne eivät uppoa. Tämä saa pelaamisen näyttämään pakkopullalta, ja ilon aiheet jäävät vähiin. Joukkueen onneksi puolustuspäässä ollaan tiiviitä ja omissa ei soinut kuin kahdesta illan aikana. Tuloksina ensimmäisessä ottelussa niukka 0-1 tappio Verkkoverstaalle ja toisesta ottelusta Lupaukset runnoi väkisin voiton Wilmertin kustannuksella lukemin 2-1. Juhannus tauko tulee nuorten miesten kannalta hyvään saumaan. Ehkä tauon aikana saadaan juonittua uusia kuvioita.

 

FC Timo

Timot pelasi kaksi tasaista vääntöä. Illan avasi kärkikamppailu LKP:tä vastaan. Peli oli ennakkoasetelmia myötäillen laadukas ja äärimmäisen tasainen. Tiukkoja tlanteita ja paljon taitoa. Niin ottelussa vain kävi että Timot kairasivat 3-2 voiton. Toiseen otteluun ei sitten aivan niin paljon jäänytkään virtaa, kun vastaan asettui tiiviisti puolusta Verkkoverstas. Timot hallitsivat ottelua, mutta niin vain kävi että Verkkoverstas yllätti lopussa, ja Timojen oli tyytyminen yhteen sarjapisteseen. Kärkipaikka säilyi edelleen Timojen hallussa, mutta Taloasema nousi pisteen päähän Timoista. Nämä joukkueet kohtaavat viimeisellä kierroksella ennen Kesätaukoa. Säilyykö Timojen käärkipaikka?

 

FC Hazard

Ennustus kävi toteen, ja Hazard tuli vahvempana takaisin. Nyt pinkka saatiin ensimmäiseen otteluun kasaan ja tuloksena oli pitkän tappioputken katkaiseminen. Hazard otti tahdolla ja vimmalla 3-1 voiton hyvin vastaan taistelleesta Sykkeestä. Ottelun jälkeen pelaajien ilmeistä paistoi hetkellinen helpotus, sillä Tappioputki oli venähtänyt lähes kymmeneen peliin kun kaikki Mahlin kesälajit lasketaan mukaan. Hazardin nousu loppui kuitenkin kuin kanan lento, sillä Hazard joutui taipumaan Puujaloille toisessa ottelussa. Tärkeää oli kuitenkin että voitto tuli ja sen pohjalta on paljon helpompi lähteä rakentamaan kautta eteenpäin.

 

FC Verkkoverstas

Verkkoverstas jatkaa pelaamista Taitojensa ylärajoilla. Joukkue ei suostu antamaan tuumaakana periksi, vaan se puolustaa uskomattomalla tahdonvoimalla ottelusta toiseen. Joukkue ei tee paljon maaleja, mutta ei se myöskään laske niitä. Tästä kertovat illan tulokset 1-0 voitto ja 2-2 tasuri. Verkkoverstas pelaa omilla vahvuuksillaan mikä korostui taas eilen. Puolustetaan tiiviisti ja isketään vastaan kun paikka siihen aukeaa. Tämä näkyi etenkin Timoa vastaan Verkkoverstas ei missään vaiheessa luopunut omasta pelitavastaan vaan jaksoi uskoa omaan hommaansa ja siitä palkintona oli piste hallitsevaa mestaria vastaan. Tätä voidaan pitää kovana suorituksena.

 

Taloasema

Olipahan tuskainen kierros. Taloasema näytti jo täysin siirtyneen Juhannuslaitumille. Kahden eilinen oli joukkueelta varsinainen via dolo rosa. Syke laittoi ensimmäisessä ottelussa Taloaseman todella ahtaalle. Syke johti ottelua 1-0 ja nousi vielä 2-2 tilanteeseen, mutta Janne Poikselkä vapautti Taloaseman piinasta vain muutama minuutti ennen loppua. Toisessa ottelussa oli jo pieni pilkahdus paremmasta kun OW kaatui lukemin 4-1. Mutta ei tekeminen siltikkään hirvittävän rennonletkeää ollut. KOmpuroinnista huolimatta Taloasema ei kaatunut ja se jatkaakin nyt ainoana joukkueena ilman tappioita. Palkintona elisestä 6 pistettä ja nousu kakkospaikalle vain pisteen päähän Timoista. Paljon on kuitenkin Taloasemalla parannettavaa, mutta viisaat miehet ovat sanoneet että hyvän joukkueen merkki on se että huonollakin pelillä voittaa

 

LKP

Olisikohan ollut LKP:n historian synkin kierros. Ennen kierrosta tarjolla olisi ollut kärkipaikka, mutta niin vain kävi että ensin tuli kärkimatsissa tappio Timoille ja tästä lamaantuneina kuokkaan tuli myös Puujalkoja vastaan. Kuvaavaa LKP:n eilisille esityksille oli että joukkue johti kumpaakin otteluaan 2-0, mutta molemmilla kerroilla tuloksena oli täydellinen sulaminen. Oli syy tähän sitten mikä tahansa opetti eilinen sen että tässä sarjassa otteluita ei puolivaloilla voita. Nyt LKP:llä on muutama vikko aikaa kasata rivinsä ja tehdä ryhtiliike, sillä eilisen tupla tappio tarkoitti sitä että Joukkue tippui kolmanneksi ja ero kärkeen kasvoi 5 pisteeseen

 

FC OW

OW ei vieläkään pystynyt pelaamaan omalla tasollaan, sillä potenttiaalia joukkueesta löytyy paljon parempiin esityksiin. Eilisen saldona oli helppo 6-1 voitto Wilmertistä, mutta toisessa ottelussa vastaan asettui Taloasema ei OW löytänyt lääkkeitä Taloaseman haastoon. OW:n pitää pystyä parantamaan pari napsua kentän jokaisella osa-alueella, mikäli he mielivät hilata sijoitustaan ylöspäin. Potentiaalia tähän on, kunhan rivit saadaan kuntoon

 

Syke

Syke parantaa edelleen peliään. Hyvä osoitus siitä saatiin eilen kun se piinasi Taloasemaa koko ottelun ajan, ja taipui vasta aivan viimeisillä minuuteilla. Toiseen oteluun Hazardia vastaan ei sitten jäänytkään enään niin paljon annettavaa ja tuloksena oli 3-1 tappio. Tästä huolimatta yritystä ja tahtoa Sykkeeltä ei puutu. Kovan työn hedelmät kypsyvät pikkuhiljaa poimittaviksi.

 

Wilmert

Wilmert jatkaa edelleen korpivaellustaan varjojen mailla. Pilkahduksia paremmasta oli jo nähtävissä menetettyjä lupauksia vastaan, mutta siitäkin huolimatta takkiin tuli. Toisessa pelissä OW käveli Wilmertin yli 6-1. JOukkueelle sattuu liian paljon virheitä, joista vastustajat sitten armotta rokottavat. Pitkä on Wilmertin taival jos he mielivät itsensä tästä suosta ylös hilata.