SUNNUNTAI OLI TODELLINEN MAHL PELIPÄIVÄ | 15 OTTELUA JA LÄHES 200 PELAAJAA
Maanantai, 14 Joulukuu 2015 15:42

 

 

Sunnutai oli todellinen MAHL pelipäivä ja valmistautuminen kohti joulua voi pikkuhiljaa alkaa.

 

Talvifudiskierros:

 

12:00 Team 70´s - Lähemäki Bar 4:3
12:00 International Team - AC Päämaja 7:3
12:45 Team 70´s - FC Hazard 4:1
12:45 Wilmert Old School - AC Päämaja 12:0
13:30 Lähemäki Bar - Wilmert 2:6
13:30 International Team - SPK 1:3
14:15 SPK - Wilmert 6:4
14:15 FC Hazard - Wilmert Old School 2:3


Päivä alkoi MAHL talvijalkapallokierroksella, jossa pelattiin yhteensä 8 ottelua. Kylmään kuplaan saatiin tunnetta kun sarjan kannalta pelattiin todella tärkeitä otteluita. Kärkijoukkueet kohtasivat toisena kun SPK sekä IT pelasivat vastakkain. Jälkipuinti pelistä jatkui vielä loppuvihellyksen jälkeenkin, mutta pisteet ratkaisevat ja SPK otti tärkeän voiton pelistä. Toisessa pelissään se voitto toisen kärkijoukkueen Wilmertin ja näin ollen nuoret ovat tällä hetkellä sarjakärjessä 21 pisteellä. Hieno alkukausi Kasper Aholaisen joukkueelta ja sormia alkaakin jo miehellä kuumottaa, olisiko vihdoin mestaruuden paikka?

Team 70's pelasi kauden parhaimmat pelinsä ja se toi tuplavoiton. Joukkueen henkinen kantti nousi aivan uusiin svääreihin ja meno oli sen mukaista. Paul Kirsch toimi joukkueen pelillisenä liiderinä johtaen sen alakertaa. Petri Häkkinen on löytänyt oivan maalintekovireen ja muutenkin peli on joukkueella tällä hetkellä iloisen näköistä. Myös Wilmert Old School löytää pelivirettään vaikka pelaajista olikin pula. Kuitenkin niitä löytyi vielä viimeisillä hetkillä ja se sai kentällisen täyteen. Miesten vähyys ei kuitenkaan haitannut vaan se otti tuplavoitot majasta sekä FC Hazadista jolla oli vaikeuksia fudiskierroksella.

Talvifudiskierros on nyt syyskauden osalta kahta peliä taputeltu. Selvästi näkee että mestaruus alkaa olemaan kolmen joukkueen kauppa. SPK, IT sekä Wilmert tulevat taistelemaan tämän talvikauden ykköspaikasta. Hienot kolme erilaista joukkuetta joista kuka tahansa voi vielä viedä kannun. Yksi kierros voi pyöräyttää tilanteen aivan päälaelleen, joten jokaiseen kierrokseen tulee keskittyä.


Jääpallokierros:

 

events.png 2 7     13.12.2015 18:00 h FC Hazard - Try Out 7 - 2 Raportti
events.png 2 8     13.12.2015 18:00 h Canarian Pallo - MAKS-91 Ikämiehet 1 - 4 Raportti
events.png 2 10     13.12.2015 18:40 h MPU - Canarian Pallo 7 - 3 Raportti
events.png 2 9     13.12.2015 18:40 h Try Out - SS-Bandy 2 - 12 Raportti
events.png 2 11     13.12.2015 19:20 h SS-Bandy - MAKS-91 Ikämiehet 3 - 0 Raportti
events.png 2 12     13.12.2015 19:20 h MPU - FC Hazard 8 - 4 Raportti

 

MAHL jääpallo tarjosi huippuolosuhteet ulkoilmaliikuntaan. Hänskin jää oli aivan unelma ja keli oli hieno.

 

MAHL jääpallo tarjosi huippuolosuhteet ulkoilmaliikuntaan. Hänskin jää oli aivan unelma ja keli oli hieno. Joukkueet olivat taas kerran intoa täynnä ja kentällä jopa palkattiin valmentajia opettamaan jääpallon saloja. Canarian Pallo on innokas oppimaan kuinka peliä pitää pelata ja Eetu Sviili antoikin muutaman hyvän vinkin joukkueelle. FC Hazard otti historian ensimmäisen voittonsa MAHL jääpallossa. Joukkueen maalitykkinä toimi Roni Koskelin ja peräpään lukkona toimi paluun jääpallokentille tehnyt Iiro Paakki. FC Hazard otti voiton Try Outista tiukan kamppailun jälkeen ja toiseen peliin se nousi 4-0 tappioasemasta vielä 4-4 tasoihin MPU:ta vastaan. Toisella puoliskolla kuitenkin jalat täyttyivät maitohaposta ja MPU meni menojaan toisella puoliskolla.

MPU onkin kuumin joukkue tällä hetkellä MAHL jääpallossa. Joukkueen liiderinä toimii Tuomas Purhonen, joka omaa vankan kokemuksen Jääpallosta Bandyliiga tasolta. MPU vei Hazardin ja otti vakuuttavan voiton Canarian pallosta ja näin ollen jatkaa puhtaalla pelillä sarjakärjessä, tasapistein SS-Bandyn kanssa. Saa nähdä onko siitä haastamaan SS-Bandyä. SS-Bandy esittely kuumimman pelaajansa Tero Kumelan, joka kävi pelaamassa pari peliä ja iski 10 pistettä heti ensimmäisiin peleihinsä. Tero on todellinen ihmismoottori, jossa ikä ei paina vaan paranee kuin viini. Vielä viime kaudella Bandyliigajoukkueen kanssa Suomen CUP pelejä pelannut herrasmies olisi varmasti vielä kova vahvistus nykyiseenkin Kamppari joukkueeseen.

MAKS-91 ikämiehet jaksaa yllättää ja pelaa todella hienoa jääpalloa. Joukkueessa on myös paljon kokemusta jääpallosta ja kaukalopallosta, joten uusi laji tämä ei ole sille. Joukkueessa huumoria riittää ja taitoakin monessa eri sukupolvessa. Joukkueen nuorisopelaaja Jani Kokko pitää peräpään kunnossa, yhteisvoimin kehäkettu Jukka Kaikkosen kanssa, joka oli muutaman minuutin päässä nollapelistä.

Try Out esittelee joka kierros uusia hienoja tulevia Kampparitähtiä ja pelaa todella hienolla asenteella. Joukkue pitää hauskaa välittämättä muusta. Johanna Rapo on kentällä miesten keskellä kuin vanha kettu ja auraa tietä naisille MAHL peleihin.

 

 

Todella hieno MAHL peli-ilta, jossa pelattiin myös yksi salibandyn harjoitusottelu, kun rantakeitaalla kohtasivat AC Päämaja sekä Team Hyvis. Meno päivässä oli lupsakka ja liikuntaa sai todella moni peluri.