DIVARIN SARJATAULUKKO ERITTÄIN TASAINEN
Tiistai, 12 Heinäkuu 2016 13:29

 

slide divari3

 

Maanantaina pelattiin jälleen divari-fudista. Divari on osoittautumassa odotettuakin tasaisemmaksi sarjassa, ja kärkikahinoissa voi helposti laskea olevan ainakin seitsemän joukkuetta. Pelejä menee paljon ristiin ja yllättäviä voitto- että tappioputkia tulee joukkueille. Vaikea on tulevaa mestaria tässä vaiheessa arvata, vaan kaikki on vielä täysin auki. Toivotaan että taisto pysyy kutkuttavan jännittävänä aivan loppumetreille asti!

 

MAHL AVOIN PELIVUORO HÄNSKISSÄ TO KLO 20-21

 

MUISTA MAHL JALKAPALLON PMT HEINÄKUUSSA, LUE LISÄÄ

 

Jos Divari-fudis ei riitä, tule kokeilemaan liiga-fudista Mahlin keräilyjengeihin. Ota yhteyttä.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

 

Raportti Divari

 

6 11.07.2016 18:00 h   -   1 - 1
6 11.07.2016 18:00 h   -   5 - 1
6 11.07.2016 18:45 h   -   3 - 1
6 11.07.2016 18:45 h   -   2 - 5
6 11.07.2016 19:30 h   -   1 - 5
6 11.07.2016 19:30 h   -   5 - 2
6 11.07.2016 20:15 h   -   0 - 3
6 11.07.2016 20:15 h   -   2 - 0
6 11.07.2016 21:00 h   -   3 - 1
6 11.07.2016 21:00 h   -   1 - 0

 

FC Verkkoverstas 22 pts

Verkkoverstas nappasi divarin kärkipaikan haltuunsa ja venytti voittoputkensa jo kuuteen otteluun. Maanantaina joukkue oli mukana ilman vaihtomiehiä, niin voidaan puhua kohtuu kovasta suorituksesta. Ensimmäisenä vastustajana oli Team KalU. Ottelu oli hyvin tasainen, vaikka kuuden minuutin kohdalla Verkkoverstas otti 1-0 johtoaseman ja pakotti KalUn takaa-ajajaksi. Ottelun lopulla Samir Ataei kuitenkin taiteili kaksi maalia vielä KalUn verkkoon ja pisteet verkkoverstaalle 3-0 loppulukemin. Heti putkeen vastaan asettui FC Hazard. Pallon hallinta oli pääosin Hazardilla, mutta kyllä Verkkoverstaskin pääsi pitkiinkin hyökkäyksiin ja vastaiskujen vaara oli kokoajan suuri. Samir taiteili tähänkin otteluun pari maalia ja ottelu päättyi 3-1 Verkkoverstaalle. Vakuuttavalla esityksellä sarjan kärkeen.

 

FC Probba 20 pts

Probban ilta oli hieman kaksijakoinen, voitto ja tappio. Tämä oli kuitenkin vallan mainio suoritus ottaen huomioon että joukkue oli mukana ilman vaihtomiehiä. Ensimmäisessä ottelussa Team KalUa vastaan ei jalka painanut ja ottelu omiin nimiin vakuuttavasti 5-2. Tästä on kiittäminen ennen kaikkea maalitykki Santeri Korhosta, joka paukutti kaikki Probban viisi maalia. Mies pitääkin Divarin maalipörssin piikkipaikkaa 16 osumallaan. Toiseen ottelussa vastaan tuli sitten Pöyryn Pantterit. Tästä ottelusta tulikin sitten vähämaalinen taisto, jonka Pöyryn Pantterit vei nimiinsä 0-1. Paikkoja kyllä tuli, mutta vaihtarien puute ei voinut olla näkymättä kentällä, Santerikin käytti päivän maalibudjettinsa ensimmäiseen peliin.

 

Team KalU 20 pts

KalUlta ei oikein tänään irronnut. Muutaman avain pelaajan puute näkyi ikävästi ja kuokkaan tuli illan molemmista peleistä. Ensin Probbaa vastaan, jossa ei Santeri Korhosta vain saatu millään kuriin. Vaikka pari maalia KalU saikin mällättyä, mutta valitettavasti omassa päässä soi useammin 2-5 Probballe. Seuraavaksi Verkkoverstaan kimppuun. Ottelu olikin tasaista vääntöä, valitettavasti Verkkoverstas pääsi ottelun alussa maalin johtoon. Tahtoa ja yritystä oli, mutta Verkkoverstaan joukkue pelaaminen oli vaan vahvempaa, eikä palloa vastustajan maaliin vain saatu. Verkkoverstas vei voiton 0-3 luvin ja jätti KalUn tällä kertaa pisteittä.

 

Pöyryn Pantterit 19 pts

Pöyryn Pantterit oli tällä kierroksella todella vakuuttava. Ensin vastaan tuli Lost Cause, ottelu olikin juuri niin tiukkaa vääntöä kuin etukäteen oli odotettavissa. Ottelun ratkaisija löytyi Panttereiden riveistä, Teemu Myyryläisen osumilla 2-0 voitto Panttereille. Toisessa ottelussa kohdattiin FC Probba. Tiukkaa joukkuepeliä puolin ja toisin, eikä maaleilla juhlittu, Janne Torniainen kuitenkin onnistui kertaalleen ja se riitti Panttereiden 1-0 voittoon. Erityisenä huomionarvoisena asiana Panttereiden maalivahdin Ville Mäkisen loisto-otteet, ja illan molemmista peleistä nollapelit!!! Toki paljon kiitosta kuuluu myös koko Panttereiden tiukalle joukkuepuolustukselle, joka ei liikaa tilaa vastustajille antanut.

 

Rötwings 19 pts

Rötwingsillä kulki peli tälläkin kertaa, molemmista otteluista voitto ja jo neljän ottelun voittoputki. Ensimmäisestä ottelusta AC KBta vastaan muodostui varsinainen Petri Piispa -show. Mies iski neljä maalia ja teki kentällä kutakuinkin mitä halusi. Loppulukemat 5-1 punasiiville. Toisessa ottelussa vastassa Wilmert Old School. Tasaista oli taisto, kunnes toisella puoliajalla Rötwings pääsi karkaamaan kahden maalin johtoon. Tällä kertaa maalivahtina pelanneen Kasper Aholaisen mentaalipeli pääsi wilmerttiläisten ihon alle ja takasi ettei vastustaja pääsisi tasoittamaan. Lopulta pisteet siis Rötwingsille 3-1.

 

FC Hazard 19 pts

Kauden mainiosti aloittanut Hazard on ajautunut jonkinlaiseen henkiseen kurimukseen, molemmista otteluista jälleen kuokkaan ja neljän ottelun mittainen tappioputki on tosi asia. Ensimmäinen ottelu oli derby rakasta Lähemäki Baria vastaan. Suorastaan heikko pelä joka osa-alueelta johti selkeään 1-5 tappioon. Seuraavaksi vastaan asettui Verkkoverstas. Hazard päätti yrittää väsyttää ilman vaihtareita pelannutta vastustajaa ja pelata itselleen epätyypillisesti pallonhallinta peliä. Pallonhallinta onnistuikin kohtuu hyvin, valitettavasti ottelun lopputulos ei pallonhallinta prosentteja katso.  1-3 Verkkoverstaalle, pieni ottelutauko tulee Hazardille vallan hyvään saumaan.

 

Lost Cause 16 pts

Lost Cause aloitti päivänsä kohtaamalla AC KBn. Ennakkosuosikki Lost Cause pelasi rutiininomaista peliään, ehkä vähän liiankin rutiininomaista, sillä KB käänsi 1-0 tappioaseman 1-2 johtoasemaan ottelun edetessä. Lost Cause kuitenkin pelasi peliään ja lopulta aukesi maalihanat kunnolla ja 5-2 voitto oli tosiasia. Toisessa ottelussa Losta Cause kohtasi Pöyryn Pantterit, jonka kova taistelu asenne oli vain liikaa, Pantterit pystyi nollaamaan Lost Causen ja voitti ottelun 0-2 luvuin. Lost Cause kuuluu jo "huiliviikon" pitäneisiin joukkueisiin, joten rästipelit pelattuaan on todennäköistä että joukkueen sarjasijoitus nousee kohisten..

 

Wilmert Old School 12 pts

Wilmert kärsi tällä kierroksella ennen kaikkea huonosta viimeistelystä, paikkoja oli roppakaupalla molemmissa otteluissa, mutta pallon saaminen verkon perukoille tuotti suuria vaikeuksia. Ensiksi vastaan asettui Lähemäki Bar. Lähemäki oli kunnon tekemisen meiningillä liikkeellä ja ottelusta tulikin todella tiukka. Maalipaikkoja tosiaan oli molemmilla, mutta lopputulos 1-1 lienee täysin oikeuden mukainen ottelutapahtumiin nähden. Kovassa tikissä oleva Rötwings osoittautui Wilmertille liian kovaksi palaksi, ottelu päättyi 1-3 lukemiin. Maalipaikoista ei pistetty sisään, ja sekös rupesi jo vähän maaliahneita Wilmert hyökkääjiä keljuttamaan.  

 

Lähemäki Bar 11 pts

Lähemäen keltapaidat olivat pelipäällä! Ensimmäinen ottelu Wilmertiä vastaan päätty 1-1 tasatulokseen. Pelistä kuitenkin henki hyvä meininki ja asenne. Ehkä suurimmat paukut kuitenkin säästeltiin klassikko kohtaamiseen Hazardia vastaan. Viime aikoina on valkopaidat vieneet kohtaamisia, mutta nyt Lähemäki oli päättänyt maksaa potut pottuina. Tiukkaa uhrautuvaa puolustuspelaamista sekä teräviä hyökkäyksiä, Hazard täysin aseeton ja taululle 5-1 lukemat. Suorastaan vakuuttava esitys kaikinpuolin, tälläistä mentaliteettia jatkossakin, niin sarjasijoitus nousee huimasti.

 

AC KB 8 pts

KBn viime kertainen heikohko vire sai jatkoa. Alkukaudesta joukkueen tavaramerkiksi muodostunut tiukka puolustus loisti poissaolollaan. Ensimmäisesä ottelussa asettui Rötwings vastaan, hirveässä vireessä oleva Petri Piispa ei antanut KBn puolustukselle mitään armoa ja latoi neljä maalia. KBn Eero-Pekka Ilmanen onnistui tekemään kavennus osuman, mutta rötwigs meni menojaan ja voitti 1-5. Toisessa ottelussa nähtiin sitten selkeästi sisuuntunut KB, vaikka Lost Cause menikin 0-1 johtoon, niin taistelu tuotti tulosta ja tilanne saatiin käännettyä 2-1 lukemiin. Valitettavasti taistelu ei vain riittänyt loppuun asti ja tapahtui ikävä repsahdus. Ottelu lopulta Lost Causelle 2-5. KB kuitenkin näytti että pystyy täysin haastamaan ennakkosuosikkeja, nyt vain tarvitsee keskittyminen kestää ottelun loppuun asti!