beach volley

MAHL BEACH VOLLEY 2019 

Parin vuoden tauon jälkeen paluun tekevä beach volley -sarja pelataan Urpolan beachalueella. Sarja starttaa kesäkuun alussa ja jää kesätauolle juhannuksen jälkeisenä viikkona. Heinäkuun lopussa jatketaan ja elokuun alussa pelataan yksittäinen finaalipäivä. MAHL varaa tiistai-illoille kentiltä vuorot ja tekee otteluohjelman, mutta joukkueet keskenään toimitsevat pelit. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Ilmoittautua mukaan voi joukkueena, tai yksittäisinä pelaajina (free agent pelureista kasataan lisäjoukkueet). Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1.

 

Hinta 50€/joukkue, 10€/free agent. Pelaajien tulee hoitaa MAHL pelaajarekisteröinti maksu kaudelle 5/2019-4/2020  kuntoon ennen pelejä. Pelaajarekisteröinti hoidetaan seuramapissa. Ohjeet löytyvät täältä.

 

Ilmoittaudu mukaan Beach Volley-sarjaan TÄSTÄ!

 

BEACH VOLLEY 2019

- Pelit pelataan 3vs3 tai 4vs4. MAHL tekee otteluohjelman, mutta joukkueet tuomitsevat pelit keskenään, pl. finaalipäivä. Sarjalle varataan torstai-illoille vakiovuoro Urpolan hiekkakentiltä. Jos peliä ei pysty pelaamaan kyseisenä osoitettuna pelipäivänä, joukkueet voivat sopia pelillä uuden ajan. Kummankin joukkueen tulee hyväksyä uusi pelipäivä.

 

- Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1. Pelipäiväinä paikalle yritetään saada myös MAHL:n edustaja, jolle voi suoraan ilmoittaa ottelutulokset.

 

- Sarja pelataan osallistujamäärästä riippuen joko lohkoissa tai yhtenä sarjana. Lohkomallissa Alkulohkojen jälkeen joukkueet jaetaan uusiin lohkoihin sijoitusten perusteella.

 

- Sarjasysteemi ja säännöt tarkentuu kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

- MAHL tulee varaamaan vakiovuoron Urpolan Beachvolley kentiltä, jolloin otteluita on helpompi sopia tiettyyn ajankohtaan ja kenttä on aina käytössä. MAHL tekee peliohjelman otteluille, siirrot peleillä suoraan joukkueiden kesken.

 

- Joukkueilla tulee olla omat pelipallot, lainapalloja saa MAHL toimistolta.

 

 

JOUKKUEET

  1. FC Hazard
  2. Team  70´s
  3. Otavan Pyrkimys
  4. TILHI
  5. FC Hazard 2
  6. ROKU

 

ILMOITTAUTUMINEN

Beach Volley starttaa tiistaina 11.6. klo 18!

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354